N
narin
Kayıtsız
Misafir
slm bu satte rahatsız ettim ama rüyamın çok etikisnde kaldım benim 2 çoçugum var eşim vefat etti tekrar evlendim çoçuklarımda yanımda yaşıyorlar şimdiki eşim le benim sebebini bilmiyoruz çoçugumuz olmuyor 2 sene oldu evleneli daha iyi anlamanız adına detay giriyorum. hayıdır inş rüyamda iki mezar bir birine bitişik şimdiki eşim ve benim mezarımmış ortasında küçük bir çam agacı gibi az miktarda bir yeşillik var ben aglıyorum annem yanımda bir kaç kişi daha var sanırım ben mezarıma bakıyorum ayaktayım ve yeni eşim mezarda yattıgı yani öldüğünü üşünüyorum benide buramı gömecekler diyorum eşimin öldüğüne üzülüyorum ve biranda mezarın yanında aynı mezardan bitane daha ortasında çalı tikeni var ve biri kaynar su döküyor sanırım oda annem mezarın üstüne dogru çalının üstüne ama çalı baya büyük ve korkuyorum içimde garib bir his onu görünce daha çok aglıyorum ve o esnada küçük bir yigenim var erkek kardeşmin kızı annem bakıyor ona annemi iyice net görüyorum bir odada matemde kalabalık var bilmedigim bir evin sadece kapısını görüyorum eşim ve benim mezarımdan küçük bir çoçuk kız çoçuguna benzer 3-4 yaşlarında mezardan çıkıyor hayal gibi sadece ben görüyorum aanneme dogru gidyor kapıda ezilmesindiye ben elinden tutyorum üzerinde yeşil kadife gibi bir kumaş parçası yaka kısında çamaşır suyu değmiş gibi bir iki damla altın bacakalrı görünüyor siyah bir kumaş çiçekli anneme diyorum çoçugu görüyormusun annem kucagına oturuyor kız çoçugu annem bacagını örtüyor çoçugun yüzünü net göremiyorum ve acayip bir üzünle kalktım allah rızası için bu rüyayı en kısa zamanda yorumlarmısınız içimdeki acı belki ozaman daha ratahlıcak slm ve dua ile kalın allaha emanet olun. şimdiden allah razıolsun sizden.