• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada meyve görülmesi

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada meyve görülmesi ve mal ile tabir olunur.

Rüyada sarı renkli meyveler (ayva, turunç, portakal ve muzdan gibi) görülmesi; hastalığa yorumlanır.

Rüyada tatlı meyvelerin görülmesi helal mala, ekşi meyvelerin görülmesi ise haram mala ve hastalığa işaret eder.

Rüyada görülen meyveler mevsim açısından da farklı şekillerde tabir edilmektedir.

Danyal (a.s.)'ın yorumuna göre: Mevsiminde rüyada meyve görülmesi; helal mala ve menfaate işaret eder.

Rüyada mevsim dışı meyveler görülmesi; malın noksanlaşacağına ve muhtaç durumda kalınacağına yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında taze ve yaş meyve görmesi; o kimsenin dini yönünün kuvvetli olduğuna ve malının çoğalacağına, kişinin rüyasında yaz mevsimine mahsus bir meyveyi kış mevsiminde görmesi ve yemesi; o kimsenin hasta olacağına, kişinin rüyasında çarşıda tatlı meyvelerin satıldığını görmesi; o kimsenin hayırlara ve menfaatlere nail olacağına, ekşi ve acı meyvelerin satıldıklarını görmesi; bu rüyanın aksine delalet eder.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada meyve yediğini görmek

selamun aleyküm canım hocam dün akşam rüyamda meyve tutmuş büyük bir ağaç ve bir kaç kişde vardı ağaç böyle bayağı bir meyve tutmuştu ama değişik bir meyveydi ben ayvaya benzettim ama değil gibiydi sonra bir bayan gel sana bu ağaçtan meyve vereyim dedi bende meyve olmamış dedim sonra koparıp ban verdi ki meyve olmuştu ama değişik bir meyveydi şuana kadar görmediğim bir meyve .dua ile kalın canım hocam....baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam gönül Dostum..hayirdir insallah..
Her iliski dostluk sevgi bir meyve bahcesine benzer..
Bazen tatli bazen aci bazen de eksi meyveler veririr..
Eger yeserip gelismesi meyvelerin olgunlasmasini zamaninda saglikli meyve vermesi isteniyorsa duzenli olarak su verilmelidir.
Beklenmedik hava degisiklikleri kadar mevsimleri de dikkate alarak ozel bakim gosterilmelidir.
Yeni tohumlar ekilmeli ve yabani otlar,gecmise ait dikenler ayiklanmali..temizlenmelidir..

Rüyada meyve yedigini görmek ;hayırlı bir iş yapacağınızı ve bu iş sayesinde çok para kazanıp zengin olmak ve saygınlık kazanmak anlamına gelir.
Meyve yemek mutluluk anlamına gelir. ama daha meyve olmamış ,zamani gelmemis demektir..

Taş atarak meyveyi düşürmek zevk veriyor bazi sadist ruhlu insana.
Bu arada taşlarla hem meyveye hem ağaca zarar veriyorlar...
ama Biz meyvesi bol ağaçlarız. Ne kadar taş atılırsa atılsın, atanın kolu yorulur, bizim ağaçta meyve tükenmez...sırıtık.:,
O yüzden bu negatif çabalar, sahibine zarar verir, başka bir şey olmaz.

Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin...
Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz yarına kalacaksa bugün olmaz....
Bütün mesele RIZKA hazır olmakta...
EYY Rabbim!! Rahmet ve lutfune Yuregimizi Hazirla
Hayirli gunler kardesim..

acilangul1

hayatım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada meyve görmek

Rüyada meyve ağacı görmek, rüyada meyve görmek tabiri.
Günaydın hayırlı günler dilerim. Rüyamda bir yolda yürüyorum yol kenarında meyveyle dolu ağaçlar var meyvede, amme denilen yada cennet meyvesi hurması denilen meyveden. Koparmıyorum ama dokunuyorum meyvelere çok güzel diye. Ağaçların hepsi dolu dolu kırmızı kırmızı çok güzellerdi. Neye yorulur bilemedim teşekkürler şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Günaydın hayırlı günler ,Rüyaniz hayr Olsun
Rüyada meyve görülmesi;
nasip, bereket, gönül hoşnutluğu ve mal ile tabir olunur.

Meyve Dalında Güzeldir.. olgunlaşmasını sabırla beklemeye,
Her şey, her şeyi olduğu gibi kabul etmeye hazır mısınız, Kabul edebilirmisiniz..?
Kabul edemezseniz; kavga, tartışma, mutsuzluk çıkabilir olarak yorumlanir..

Eğer Çekemezsen,dikenli Gülün Nazını
Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit,
ruhen,aklen olgun değilsen,
Ne Leyla'yı çağır, ne de kendini incit.
...

Üst Alt