• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mektup görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Kişinin kendisine gelen mektup yüksek mevkiye, önemli ve kaydadeğer söze,

Müjdeli mektup almak, korktuğu şeyden emin olmaya, çocuk ve eşle rızıklanmaya,

İçeriği güzel bir mektubu birine göndermek ihtiyaçların giderilmesine, itibar ve saygınlığa,

Mekktup getiren kimseyi dövmek üzücü bir duruma yahut dinden uzaklaşmaya,

Her türlü mektup habere yahut müjdeye, Yazıları silinmiş mektup, kaybolan kimseden gelen haberlerin kesilmesine,

Yüksek bir makam yahut kişiden mektup almak gıpta edilecek nimete, saltanat ve devlete,

Mühürlü mektup almak rütbe ve memuriyete, bir işin aslını araştırmaya, emir ve yasaklara uymaya, bekar için istediği kadınla evlenmeye,

Gönderdiği mektubun iade edilmesi umduğu işin ve teşebbüsün gerçekleşmemesine işaret eder.

umutsuzlady

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada mektup görmek

selamunaleykum
hayırlı akşamlar; umarım iyisinizdir benim geçenlerde gördüğüm etkilendiğim bi rüyam vardı
rüyamda hava çok karanlık baya zifiri gece..ama gökte hafif ay ışıkları var bir bodrum kattayım bodrum katın penceresinden bana yüzünü görmediğim bir kişi bir mektup uzatıyor ve bende alıyorum sonrasını hatırlamıyorum yorumlarsanız çok sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz umutlulady Hayirdir insallah..
Zifiri gece karanlığı görmek; üzüntü ve sıkıntıya…
Rüyada hafif ay ışıklari; bir çok sıkıntıdan sonra refaha ve huzura kavuşmak anlamındadır. ...
kendi kendinizi suclamayin.. herkes sadece kaderini yasiyor ne bir fazla ne bir eksik..vicdaniniz sizi daraltmasin seklinde ruyaniz yorumlanir..
Her türlü mektup habere yahut müjdeye yorumlanir..

Özür dilerim yine uzun bir mektup oldu.hayatı acısıyla tatlısıyla paylaşmışiz..ya onlar geldi gecti aklimdan bir An...
Her defasında her elime kağıdı kalemi aldığımda "Kısa yazacağım bu kez. " diyorum kendi kendime.. Ama olmuyor.
Ardı arkası kesilmiyor duygularımın. Her neyse...
düşündüm ne gerek var yazdıklarımı söylesem bile çare olmadı kulaklarından girmesi.
Kalbine dokunamadıktan sonra anlamı yoktu kelimelerin cümlelerin.
Üzülüyor musun hala; üzülme...Demesi kolay biliyorum ama değişiyor zamanla...
Sen güzel yazılar yaz yeni cümleler kur daha sıkı sarıl kendine ve umudunu yitirme; her neyse dileğin...
Rabbim hakkinda HAYIRLISINI versin..amin..
Hayirli geceler..

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mektup görmek

Selamun aleyküm hocam. Rüyada mektup gördüm.
Daha önce aramızn bozuk olduğu bir kız vardı şu anda aramız iyi konuşuyoruz gayet normal bir şekilde. Rüyada bu kız bana bir mektup yazmış ama aradan baya bir zaman geçmiş 1-2 ay kadar ve ben onun mektubuna cevap vermemişm. Benim yengem bana; "kıza haksızlık ettin canm diyor ve ona özür dilediğine, yaptıklarından, yaşadıklarınızdan pişmanlık duyduğunu ifade et" üst üst "sen haksızın" diyor bana, biraz heyecanlı biraz kırılgan tavırla. Ben kararımı veriyorum mektubu yazacağıma ama mektupta ne diyeceğimi bilmiyorum ve halen kırgınlığımın da geçmemiş olduğunu ona mektup yazmak istemediğimi söylüyorum yengeme. Düşün taşın herşey bir yana ( ne kadar kırgın olsamda bu mektubu yazmam gerektiğini ve birazcık da olsa haksız olduğum kanısına varıyorum) bu mektubu yazmam gerektiğini düşünüyorum. bir iki defa kağıt kalem alıyorum elime ama beğenmiyorum yazdığım mektupları. en sonunda tekrar yengeme gelip ve ne yazacağımı bilmediğimi söylüyorum o da tavsiyelerde bulunuyor ama ben bi kararsızlık yaşıyorum ve uyanıyorum.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleyküm selam Newroz Nazlı rüyanızda mektup görmeniz, Karşı tarafın sizden bazı beklentileri olduğuna, sizin bunları kabul etmekte zorlandığınız veya kabul etmek istemediğinize yorumlanır.

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim hocam sağolun

hayırlı günler

atalante

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mektup görmek

Selamün aleyküm gönül sızım, inşaAllah iyisinizdir. bir rüyamı yorumlamanızı istiyicektim sizden.rüyamda lisedeymişim okul çıkışında müdür yardımcısı tarafından öğrencilere beyaz mektup dağıtılıyormuş kuşe kağıt gibi..ama mektubun içinde de su varmış içiliyormuş ama içindeki su yosunlu,kumlu falan koklayınca kuyu gibi kokuyordu. arkadaşlarım almıyor o mektubu ama ben alıyorum biraz mektubun içinden içiyorum tadı kötü gibi geliyor sonra atıyordum. değişik bir rüya. yorumlarsanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden. Allah razı olsun,eksik olmayın.

Süheyla86

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mektup görmek

Selamünaleyküm ve hayirli Ramazanlar,
Ben rüyamda gecenlerde ablami gördüm. Ablam gercektede hamile ve rüyamdada beyazlar icinde hamileydi, bana diyordu ki sevdigin kisi seni sevmiyor ve sen onun umrunda değilsin. Sana sadece bir mektup yazdi. Bunlari ablamdan duyduktan sonra çok üzülüyorum ve bunaliyorum. Ablam mektubu elime veriyor ve açįcaktim ki uyandım.
Bu rüyadan çok etkilendim. Rüyami yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun. Hayırlı geceler.

Üst Alt