• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mektup almak okumak

raneya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mektup almak rüyada mektup okumak
Selamun aleyküm gönül sızım. Nasılsın kardeşim ? ALLAHın izniyle rüyamı anlatmaya başlıyorum. Rüyamda uzun süre önce ayrıldığım ama ara sıra görüştüğüm kişiden mektup aldığımı gördüm fakat mektubun zarfı yoktu. Yani mektubu zarfın içinden çıkarmadım. Bir defter sayfaları arasından kopartılmış 3 sayfadan oluşan bir kağıttı. 3 sayfa uzunluğunda birşeyler yazıyordu, içinde hepsini okuyamadım ama sanırım benim ne kadar iyi ve melek gibi bi insan olduğumdan bahsediyordu mektupta. Aslında mektuptan ziyade verilmek için yazılmamış, sanki ajanda arasına yazılıp sağı solu can sıkıntısından karalanmıştı. Bazı yerlerine kendi ismini karalamış, bazı yerlerine benim ismimi. Koca koca RABİA yazmıştı yani. Belki biraz komik gelecek ama o eskiden herkesin yaptığı gibi bir kalp çizmiş, ortasında ok, okun iki ucunda da benim ismim yazıyor :)) Birde, ben ona mesaj atıyordum rüyamda. Onun tersleyeceğini düşünürken terslemiyordu aksine upuzun bir cevap vermşiti. Üzücü olan şey mektubu aldığım kişiyle 6 gün önce yollarımızı tamamen ayırmamız :( şimdiden ALLAH razı olsun kardeşim.. harikaa

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyanız Hayr olsun.
yaşamımızda Acı Tatlı olayları YAŞATAN her şey aslında Bizim İçimizdekini BİZE göstermek Fark ettirmek için oradadır...
Bu aleme baktığımızda Hakkın fiilini müşahede edeceğiz alem bir ayna olacaktır ve biz bu aynada Hak’kı göreceğiz...

Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil aradığını kendinde ara. "demistir..

Rüyada mektup görmek sevineceğiniz, sizi çok mutlu edecek bir haber
alacağınıza işarettir..ayni zamanda süphelerin olabilecegine ,beklenen bir haberin yavas yavas gelecegi seklinde de yorumlanir..

rüyada zarfsız mektup almak,görmek;
Siz kendinizi değiştirmedikçe,içinde bulunduğunuz durum da değişmiyecek!! Sözcükler ağzınızdan dökülmeden önce
düşüncelerinizi süzgeçten,bir kontrolden geçirin. sözlerinizi süzgeçten geçirmek için bir zarfa koyun ölçüp, biçin ve tartın daha sonra gönderin şeklinde yorumlanir..selametle..

Üst Alt