• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mavi renkli yılan görmek

metin4854

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam selamün aleyküm.Rüyamın ilk bölümünü tam olarak hatırlamıyorum ama yan evimizin çatısındaki tuğlalarla oğlumla oynuyordum.Birisi (sanırım eşim) rahmetli anneme (sanırım) beni şikayet ediyordu.Annem tam gelirken bende eskiden yaşadığım 3. kata (şu an evlenince 1 .kata taşındım) açık mavi sanırım turkuaz renginde bir yılan gördüm.Aynı yılanı sanırım 2. katta gördüm(Emin değilim)1. kata kaçtım.Orada iken yiğenim kapı önüne geldi.Bende sanırım onu içeri aldım.Sonra kapının altlarına bezler koydum gelmesin diye ama yinede giriyordu sanırım.Birde bu rüyada yiğenimin babası yani abim şu an oturduğu 2 .kattan başka bir yere taşınmış ve bana bişey için ama neden tam hatırlamadığım şey için para veriyordu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz uyeliginiz HAYIRLI ve Daim olur ins..
Hayirdir insallah..
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili SARI ise hastaliginiz ile Mavi yesil ise Sizin bir muradiniz ile ilgili seklinde Yorumlanir.
Rüyada bir evin çatısı bir binanın çatısını görmeK ; bütünlüğü ve yaşamınızın temel özelliklerini ifade eder..
öncelliklerinizi artik belirleyin kardesim..
Cocugunuza, Esinize Sevdiklerinize Zaman ayirin!!yoksa bir gun ZAMAN sizi birbirinizden ayirir...

insan kendisini değiştirmedikçe..Allah cc. da onun icinde bulundugu toplummekan hal ve durumunu degistirmez bunu unutmayin...
"Bir toplum kendilerindeki özellikleri değiştirinceye kadar ALLAH onlarda bulunanı değiştirmez…”
Ra’d: 11
Hayirli Gunler..

Üst Alt