• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Mavi Gül Görmek

Singapur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mavi gül görmek ne anlama gelir?
Selamunaleykum abla nasilsin. Abla uzun zamandir bi ruyami sana anlatmak istiyordum mesgulsun diye ulasamadim. İnşallah senin ve ailen icin herşey yolundadir. Namaz kildimda icimden evlenmek kaderimdeki insana dair Allah cc isaret istedim. Sadece bir anlik bir istekti. Rüyamda oturma odamizda (esyalar yok) saksilarda birsuru gul var kirmizi bircok renk yanliz demet halinde mavi gul görüyorum daha once gormedim icin ilgimi cekiyor bakiyorum. Icimden mavi gulleri koparmak geliyor ama dokunmuyorum cok guzeller. Guller baskasi tarafindan dikilmiş. Sonra çikolata kavanozu goruyorum, yarisindan fazlasi yenmiş icimden cikolatayi yemek geliyor ancak onada dokunmadim. Sonra otobusteyim bir erkek omuzuma dokunuyor, arkamdan gel gibisine ben onume baktim icin yüzünü gormedim. Abla ruyam bilinc alti mi? Yorumlarsan mutlu olurum. Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Hayırdır İnşallah
Rüyada gül görmek ;
iyi olarak tabir edilir. Rüyada görülen gül mutluluk ve para olarak yorumlanır. Fakat gül ile ilgili görülen rüyalar, rüyada görülen gülün rengine ve fiziki durumuna, rüyadaki diğer olaylara veya işaretlere de bakılarak yorumlanır.
Bu parçaları bir araya getirip yorumlamak daha sağlıklı olur.

Rüyada gül görmek ve koklamak özellikle gönül işlerinde mutlulukların ve başarının işaretidir. Fakat solmuş güller, bir sevdiğinizden ayrılacağınız anlamına gelebilir.

Güllerin renklerine göre de manaları değişir.
Mavi gül;
Huzur, rahat, sevinç, mutluluktur. Hayırlı ve uğurlu bir renktir.Mavi gül aşkta sadakâtin muhabbetin işaretidir..
Mavi gül Saflığın, Dürüstlüğün, Sevginin, Onurun, Mutluluğun, Özgürlüğün çiçeğidir..selametle
..

Singapur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sağol abla Allah razı olsun senden.İnşallah hayırlısı olur abla.

Üst Alt