• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada manzara seyretmek

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, Hayırkı cumalar,
Ben bu gece kızımın kazandığı üniversite için istiare namazına yattım ilk gece göremedim ikinci gece balkonumda oturmuş gece vakti deniz manzarası seyrediyorum ama ortam tamamen karanlık değil ışıl ışıl, sahil ve adaların ışıkların görüyorum. Bunun yorumunu yaparsanız sevinirim. Allah razı olsun şimdiden. Hayırlı ramazanlar. baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayırlı cumalar Hayirdir insallah..
Rüyada manzara seyretmek sıkıcı, tatsız olayların geride kalacağını ve başarılı saygı sahibi olacağı yorumlanir..
Hayırlı ramazanlar

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
istahare rüyası

Selamün Aleyküm.Sevgili Gönül sızım Kardeşim.kızım için yattıgım, istahare rüyasını yorumlamışsınız teşekkür ederim.kızım üniversitede okuyordu.bu sene tekrar sınava girdi başka bir bölüme yerleşti.şimdi biz kararsız kaldık.kızım yeni kazandıgı bölümü okumayı istiyor kazandıgı yeni bölüm için,hayırlımı, hayırsızmı diye rüyaya yattım.Bu rüyayı gördüm.Sizden ricam biraz daha yorumu açarmısınız.çok kararsızız.ALLAH a emanet olun.şimdiden çok teşekkür ediyorum.ALLAH razı olsun,Sizden...duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm.Sevgili Gönül sızım Kardeşim.kızım için yattıgım, istahare rüyasını yorumlamışsınız teşekkür ederim.kızım üniversitede okuyordu.bu sene tekrar sınava girdi başka bir bölüme yerleşti.şimdi biz kararsız kaldık.kızım yeni kazandıgı bölümü okumayı istiyor kazandıgı yeni bölüm için,hayırlımı, hayırsızmı diye rüyaya yattım.Bu rüyayı gördüm.Sizden ricam biraz daha yorumu açarmısınız.çok kararsızız.ALLAH a emanet olun.şimdiden çok teşekkür ediyorum.ALLAH razı olsun,Sizden...duaa..

Aleykum selam kardesim;hayırlımı, hayırsızmı bunu ancak Rabbim bilir ama ruyasina binaen ;güzel bir manzara dünya nimetlerine işarettir...
mademki kazandi Allah-in izni azametti ile okusun..
Her şeyin bir sebebi hikmetti vardır.

İnsanın başına şu dört durumdan biri gelir: Nimet, mihnet, musibet, masiyet.
Nimete ulaşınca şükretmelidir. Mihnete ve sıkıntıya düşünce sabretmelidir...

Velilerden İbrahim b. Ethem k.s. yaya olarak Allah’ın evi Kâbe’yi ziyarete gidiyordu. Yolda atlı bir adamla karşılaştı. Adam:

- Ey ihtiyar nereye gidiyorsun? diye sordu. İbrahim b. Ethem:

- Allah’ın evini ziyarete gidiyorum, dedi. Adam:

- Bir bineğin yok, o kadar yolu böyle nasıl gideceksin? diye sordu. İbrahim b. Ethem:

- Benim birçok bineğim var, onlarla yoluma giderim, dedi. Adam:

- Nedir onlar, hani neredeler? diye sorunca, Hazret şu cevabı verdi:

- Başıma bir sıkıntı gelince sabır bineğine binerim. Bir nimete kavuşunca şükür bineğine binerim. Bir musibetle karşılaşınca rıza bineğine binerim. Nefsim beni kötü bir şeye çağırınca, ömrümün kalan süresinin geçen süresinden daha az olduğunu düşünüp ondan vazgeçerim.

Bunları duyan adam:

- Vallahi asıl binekli olan sensin, yaya kalan benim. Yürü, yolun açık olsun, dedi. (Bursevî, Ruhu’l-Beyan)

duaa..

Üst Alt