• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mafya görmek

B

Banucuk

Kayıtsız
Misafir
Merhaba,
Görmüs oldugum rüyada bir kac bayan ve erkek bir masada oturuyoruz sol tarafimda nisanlim sag tarafimda cokta samimi olmadigim kiz arkadasim oturuyor digerlerinin kim oldugunu cikaramiyorum. Ve kapidan bir adam giriyor uzun iri yari sakalli bir adam mafiaymis.. Herkezle tokalasiyor ben onu taniyormusum ve elimi vermiyorum tokalasmiyorum bana dokunmasini istemiyorum.. O adamin sessizce küfür eetigini duyuyorum ama sadece be duyuyorum. Sagimdaki kiz arkadasima o adamdan uzak durmasini cok teklikeli biri oldugunu söylüyorum. Bu adam nisanlimi cagiriyor ve bir odaya gidiyorlar. Nisanlim odadan ciktiginda kendi kendine konusuyor ve cok sinirli görünüyordu benim onu gördügümden habersiz ben nasil yaparim falan diyordu... Ben anliyorumki o adam nisanlimdan beni öldürmesini istemisti. Ben bunu anladigimda uzaklasiyorum ordan... Yolda bir adamla karsilasiyorum o adami tanimiyorum ama onun birazdan boks ringinde dövüsecegim oldugunu anliyorum.. Sonra ablamin beni yikadigini görüyorum ama elbiselerimle yikaniyorum. Elbisemi cikartmak istediginde buna müsade etmiyorum. Ve uyandim. Simdiden tesekkürler.

Hacer Bidak
Yas 35
München
Antrönör.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirli Geceler Hay masallah bizi taa nerelerden buluyorsunuz.. bulana degil buldurana Hamd olsun..
Ruya yorumunuza gecmeden biraz muhabbet edelim mi banucuk ne dersiniz kardesim?

Islâm'a gore ruya uc cesittir.
1- Salih ruya
2- Seytanî ruya
3- Insanin icinde yasadigi olaylardan dogan ruya.

Salih ruya vaki olacak olan seyleri vukuundan evvel fitrî istidad ile idrak etmekten ibarettir. Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) bununla ilgili soyle buyurur: Muminlerin ruyasi nubuvvetin kirk alti bolumunden bir bolumdur.

Seytanî ruya insani korkutup uzuntuden uzuntuye sevk etmek icin uyku halinde insanin kalbine verdigi vesveseden ibarettir. Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) soyle buyurur: Sizden biriniz sevdigi bir ruya gorurse o Allah'tandir. Bunun icin Allah'a hamd edip ruyasini soylesin. Hosuna gitmedigi bir ruya gorurse o seytandandir. Serrinden Allah'a siginsin ve onu kimseye de acmasin. Yoksa kendisine zarar verecektir.

Insanin icinde yasadigi olaylardan dogan ruya ise. insan bir seyle mesgul olup onunla fazlasiyla ilgilendigi icin hakkinda ruya gorur. Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) bir hadiste soyle buyurur: Ruya ucdur. Allah tarafindan olup mujde veren salih ruya uzuntu verip seytandan
gelen ruya ve insanin kendi kendine bir seyler soyleyip tasavvur ettiginden meydana gelen ruya..

Sizin gordugunuz Seytanî bir ruya altinda da belki de bazi endise, kaygi, guvensizlik, ve cevrenin bazi soylediklerinden etkilenmis bir zayif Ruh halinden de olabilir...

Rüyada Mafya Görmek 'Kişiliğinizi ,duygularinizi etkileyen şiddetli bir baskıya maruz kaldiginizi o sekilde bazen kendinizi mutsuz ve caresiz kaldığınızı gösterir..
lakin ona El vermiyorsunuz el mi yaman Bey mi yaman ..Masallah Erkek Fatma gibisiniz...
sadece icinizdeki korku endise ve bazi olumsuz fikirlerin sizi urkutmesine, huzurunuzu bozmasina izin vermeyin..

Rüyada su ile yıkanıp temizlendiğini görmek, üzüntü, keder ve sıkıntıdan halâs olmaya delâlet eder.
ablaniza ve ailenize mahrem yani nisanliniz ile aranizda gelen gecenleri anlatmayin..
bazi konular mahremdir.. ayni insanin avret yerleri gibi ozel..ve kapali tutulmali...
Hayirli geceler..

denaro

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada mafya görmek

gördüğüm rüya, mafya babası ben ve bir adamı daha. bir mekandayız mafya babası kızgın. kapıdan girecekken ben yol veriyorum baba önden girsin diye kızgın olduğu için ben kolumdan tutup içeri ittiriyor bende çok sinirleniyorum silahı çekip ikisine de saydırıyorum.

Üst Alt