• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuzen görmek

sese

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
rüyada kuzenini görmek rüyada kuzen ile tartışmak rüyada kuzeni görmek rüya tabiri

Selamun aleykum.
Rüyamda eski sevgilimle telefon ile konuşurken akli dengesi fazla yerinde olmayan bir kuzenimi gördüm. Kuzenimle burada düzcede ne işin var diyerek tartıştık. Kuzenimi itmeye başladım. Daha sonra amcam denizliden kuzenimi almaya geldi, onu arabaya bindirip götürdü. Hala aynı yerde beklerken umre konvoyu oldu biranda. Konvoyda vefat eden babaannem umreye gidiyordu ancak denizlili olmama rağmen umreye düzceden gidiyordu ve yanına gidip ellerini öpüp iyi yolculuklar diledim. ( düzcede öğrencilik yapıyorum denizliliyim). Daha sonra aynı konvoyda başka tanıdıklarımda vardı, onlar hayatta, onlarla da helalleşip iyi yolculuklar diledim.
Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim selametle kalın.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Eski Sevgili İle Telefonda Konuşmak;
Rüya sahibinin, çok uzak bir yerden bir haber beklediğine ve bu haberin en kısa zamanda gelip rüyayı gören kişinin, içindeki üzüntüyü ve stresi uzaklaştıracağına,
sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına,aile hayatında yaşanan üzüntülerin yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Rüyada engelli kuzen görmek ;
"Kuzenimi itmeye başladım. "
kişinin kendisindeki,Manevi eksikliğinden dolayı işlediği bir hatadan tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder

kim nerede ve kim ile Allah rızasıni,sevap kazanacağını bilemez!!
Her kapına geleni Hızır bil!!"Saf Gönülerin içinde hep bir Hızır as. vardir!!Mazlumu itip kakma!!Kendine gel kendine!!
"Gül bahçesindeki güzel kokuları hissedemiyorsan, kusuru bahçede değil gönlünde ve burnunda ara."
selametle...
 

unutulmaz1988

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Nisan 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
rüyada kuzenini görmek

Selamunaleykum, Ruyamda evli olan kuzenim esinden bosanip benimle olmak istedigini soyleyip yanima geliyor. Bekarken akrabalarim kuzenimle evlenmemizi cok istediler ama bir turlu olamadik hep bir seyler oldu. Allahim kaderimizi bir yazmadi heralde.. Su an ben ona asla farkli bir sey dusunmuyorum .Bekarken de zaten o gozle bakmadigim icin olmamisti.. Bu ruyayi cok sik goruyorum..bu aklima takilirken.. simdi cok sik olarak evli olan bahsettigim kuzenimin kardesi giriyor devamli gorduklerime, pek mana veremiyorum, onu bekliyomusum ruyamda bir degil iki degil devamli ruyalarimda aklimda fikrimde olmayan birini aklima takmaya basladim ama olmasi imkansiz bilmiyorum. Allahim hayirlara cikarsin..ben bekarim devamli gelecegim, evlenecegim insani dusunuyorum kimdir acaba diye ..bu ruyayi da gorunce de kafam cok karisiyor...
 

Mosmos

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Rüyada kuzenini görmek

Selamun Aleyküm. Dün gece rüyamda sevdiğim ama hiçbir şekilde karşılık alamadığım ve hiç konuşmadığımız kişi olan kuzenimi gördüm. Küs değiliz ama hiç konuşmuyoruz. Zaten aylardır görmüyorum çok az görüyorum. Bunları söyliyeyim dedim. Rüyamda kuzenim nişanlanmıştı ve internette onunla ilgili birşeyler yazmıştı. Onu çok sevdiğini falan. Onları okurken gözlerim dolmuştu ve yanımda babası falanda vardı. Babası çok onaylamıyor gibiydi . Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Hayırlı akşamlar Selamun Aleyküm..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Hayatınızda bağlılık ve uyum konularında kendinizi geliştirmiş olduğunuzu gösterirken aynı zamanda bir geçiş dönemi yaşamakta olduğunuzu işaret edebilir.

Rüyada kuzenini görmek ;
hayatın bu kargaşasında ailenizi ve akrabalarınızı ihmal ettiğinize yorumlanir..hayatın ,stres ve karmaşasında boğulmayın....hayatı ,akışına bırakın...

Gördüğün rüya, gerçek yaşamında seni çok şaşırtan ve üzen bir olay yaşadığını, üzüntünü paylaşacak birine gereksinim duyduğunu simgelemektedir..

Senin aşkın ateştir, ateşin gül bahçesi..
Yanmaktan korkuyorsan O gül bahçesine girmiyeceksin..
aşk yakmak değil Yanmak-tir...
Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz....Bütün mesele hazır olmakta...
Her şeye hazır mısınız.....?
Selam ve dua ile.
 

Mosmos

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Tekrar Selamun Aleyküm. Oncelikle çok teşekkür ederim . Bu gecede o kuzenimle ilgili bir ruya gordum. Bugün ygs sinavina giriyor zaten. Ruyamda ise annesi yani halam ben ve o variz. Biz yine konusmuyoruz. Ama biranda ben otururken arkamda ayakta durup egilip benim yüzüme bakıyor ve beni Beşiktaş'ta Mezuniyetine cagiriyor. Ben kipkirmizi oluyorum sadece bana ozel dediğini zannediyorum fakat degilmis. Sonra ona gelmicegimi diyorum cunku sinirlenmistim. Oda benim pesimden kosuyodu sanırım. Ruyam boyle. Cevaplarsaniz cook sevinirim. Selamun Aleyküm selamatle ve sağlıcakla kalin..
 

Selinn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
5 Kasım 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Ruyamda annemin kuzeni gelmişti (kuzeni de benden birkac yas buyuk) annem kuzeninin benimle konuşmasini falan istemiyordu bende konusuyordum. Fotograf cercevesi verdi bana annemin kuzeni o fotograf cervesinde ben ve bir kişi daha vardi sonra birisi ileriyi goren birisi bana hami(annemin kuzeni) ile evleneceksin dedi. Hami bunu duydu bana bakti bend e şaşırdim inanamadim. Hocam lütfen yorumlar misiniz.
 
Üst Alt