• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuştan korkmak

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!

"rüyamda dağınık bir odada " o daginiklik sadece odada olsa keske ruh ve ic dunyanizdaki daginikligin semboludur..
Ben mi odanin icindeyim Oda mi benim icimde ama icim, disim her yerim darmadaginik.. Topla beni Allahim..
aklimi, imanimi, kalbimi, benligimi Topla beni....

Sizin ile biraz da muhabbet de etmek isterim..musaadeniz ile..
kardesim Bildiğiniz gibi bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali yaşınız cinsiyet eğitiminiz
rüyayı görme zamanı gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi
durumu miktarı nitelikleri birlikte değerlendirerek ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak
ve islami muslimana yarasir bir sekilde edep ile hakikat penceresinden bakarak Allah-in izni ile yorum yapmaya calisiyorum..
ayni zaman da bu bir Allah vergisi, ote yandan insan ruh ve psikolojisi bolumunde yaptigim uzun senelerin egitim
tecrube ve birikimi de olunca diger ruya tabirleri bilgi ve sitelerinden biraz daha farkli muhabbet seklinde olabilir..
fazla Rüyalara takilip da gercekleri gozden kacirmayin derim..ve ruyanizi sadece tek bir kisiye yorumlattin!!
ve o kisi dikkat edin Allah tan korkan Vicdan Sahibi olsun..
neden 1 den fazla kisi ye anlatmayin dedim cunku sizi celiski ve takintilara goturur...akil ve fikrinizi mesgul eder kardesim..
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.

Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması
bazen de günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi olabilir.
Ancak bazı durumlarda kısacık bir rüya çok derin anlamlar taşıyabilir ve bunları tanımlamak güçtür.
Her zaman için rüyaları yorumlarken olumlu düşünmelisiniz.

ne hikmet ise bekar kardeslerim cogunluk ile Muhabbet kuşu gormeleri ne tevvafuk degil mi?
Muhabettesevgi ve aşk-a olan ozlemleri mi acaba boyle duygusal bilinc alti ruyalari mi sergiliyor?
rüyanızda muhabet kuşlari gormek ;alacağınız güzel haberlere talip ve kismetlere delalettir..Allahu Alem...
Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..

ama siz artik herseyden korkar olmussunuz buda normal degil!
Allah tan korkan hic birseyden korkmaz ama hersey ondan korkar...

Mutluyum ! Çünkü; yol yakınken dönüşlerim var...benim.. Huzuruma şaşırmayın. Çünkü yarı yolda duranlardan koşar adım gitmişliğim var...benim..
Kızmayın aşktan caymışlığıma. Benim karşıdan tanımama gibi bir özrüm var...benim..
Gelsin hayat bildiği gibi Elinde ne varsa hayata dair..
Ötesi hiç birşey ya da vesair... Hani demiş ya şair
''Mutluluğu sende bulan senindir'' Gerisi MİSAFİR.."
Mevlana

Görünenin Ötesini Görebilmeyi esyanin ve insanin aslini gorebilmeyi Rabbim cumlemize nasip etsin..
Selamet ile Hayra kalin Zeynep Can...

zzeynep

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhabalar, rüyada kuştan korkmak nedir? rüyamda dağınık bir odada 4 5 tane muhabbet kuşu gördüm, hatırladığıma göre biri yeşil renkteydi. rüyamda muhabbet kuşlarından korkmuştum, gerçekte de kuşlardan korkarım ve o odada bir süre o kuşlarla korku içinden hareketsizce durdum. rüyamın yorumu nedir?

zzeynep

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
amin.. çok teşekkür ederim gönül sızım anne. rüyalarımı tek kişi olarak size anlatacağım bundan sonra inş. ben çok sık rüya görürüm neredeyse hergün, ve gördüğüm rüyaların da çok etkisinde kalırım.. son zamanlarda gördüğüm bir rüyamı daha yorumlayabilir misin acaba? onu da çok merak ediyorum. son zamanlarda genellikle rüyamda kalbimdeki kişiyi görüyorum. birinde; okuldaydık, ilk önce okulun bahçesine tanımadığım yaşlı bir kadın geldi ve biz de (birkaç arkadaşımla) onu karşıladık yanına gittik. elindeki valiz gibi çantayı ve bastonunu ben aldım ve bir yere koyup, bastonunu duvara dayadım. sonra elimde birara bir telefon farkettim rüyamda. o sevdiğim kişinin telefonuymuş, ve bir mesaj mı gelmiş, bozulmuş mu.. o türlü bir şeyler olmuş ve ben telefonu vermek için sevdiğimi aradım ve okulun kantininde buldum. telefonu ona verecektim ama ne ve nasıl diyeceğimi bilemeden bir şekilde verdim telefonu ve verirken eğildim, boynundan çok hoş, güzel bir koku hissettim. o koku hala burnumda gibi hatta. bunu yorumlayabilir misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirdir insallah..
İmam Cafer Sadık (a.s): Ruyada guzel koku görmenin dokuz tabiri vardır:

1-Övgü
2-Güzel söz
3-Faydalı ilim
4-Güzel huy
5-İlim Meclisi
6-Cömert kişi
7-Seviyeli söz
8-Temiz inanç
9-İyi haber.

zzeynep

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
son zamanlarda gördüğüm çoğu rüyanın tabirini araştırdığımda hep iyi haber ile yorumlanıyor. mutlu oldum şimdi :) hayırlısı olsun inş. :) teşekkür ederim..

Üst Alt