• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuş yavrusu görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;

Bu gün gördüğüm rüyamı sizinle paylaşmak istedim. Hayrolsun İNŞAALLAH...

Rüyamda, işyerinde elektrik tamiri yapıyordum. Arızalı bir aydınlatma direğini iptal ediyordum. Çatıya çıktım elektrik direğinin bağlantı kutusunu açtım. İçerde bir kuş ve küçük yavruları vardı. Kuş tedirgin olup sağa sola uçmaya başladı. Benim yanımda kızımda vardı, kuş yavrularını eline almak istedi, anneleri sakinleşsin avcuma alıp annelerine doğru bıraktım. Kuş sakinleşti ona ve yavrularına zarar vermek istemediğimizi anladı.

Sonra arkadaşım elinde hortumla bir musluk arıyordu. Musluk takılabilecek bir tıpayı söküp musluk taktım, hortumu ucuna bağlayıp suyu açtım.
Namaz vakti gelmişti, arkadaşım beni arabayla daha önce namaz kıldığım mahallemize yakın bir camiye bıraktı. Onlar alışveriş yapacaklarmış, namazdan sonra haberleşiriz diye ayrıldık.

Yorumlarsanız çok sevinirim.
Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam üstadım huyum kurusun Kalbimden Aklıma Düşenleri yazmadan duramiyorum..
her rüyaniz işyeri ile ilgili Sizin başka bir derdiniz, tasaniz yok mu..?
hayat bir puzzle gibidir...mühim olan doğru parçaları doğru zaman da doğru yerlere yerleştirmektir..
iş hayatti insanin özel hayattini ,özel hayatti da insanin iş hayattini etkiler o yüzden bu iki dünya, mekan arasinda bir denge,saglanmali..
yoksa kul hakkina gireriz.
Neden kul hakkina bu kadar Karşıyım biliyormusunuz..cünku kul hakkina girmene sebep, vesile olan ne ise bir gün onun ile ağır bir şekilde imtihan ediliriz!!!
Kul Hakki ile hayatimiz hic bir zaman düzene girmez..Tam her şey düzelecek derken ,sabaha uyanırız
umutla ,sonra da bir bakarız başka bir sorun!tekrar alt üst olmuş,yeniden başlarız.Böylece ömür huzursuzluk ile geçer..

Hayirdir insallah..
"işyerinde elektrik tamiri yapıyordum" işyerindeki insanlar ile aranızdaki iletişimi sağlamak,onarmak maddi ve manevi dağınıklığın gitmesine, borcu ödemeye...de yorumlanir..

"anneleri sakinleşsin avcuma alıp annelerine doğru bıraktım. Kuş sakinleşti ona ve yavrularına zarar vermek istemediğimizi anladı."
Yapılan her iyilik döner dolaşır sahibini geri bulur. Kötülük de aynı şekilde..
Kuş Yuvası: Boş bir kuş yuvası , işinizde karanlık günlerin sizi beklediğini ve sıkıntılar yaşayacağınızı önceden bildirir.
Eğer yavru kuşlar yuvada ise , bu başarılı seyahetleri ve tatminkar alışverişleri müjdeler..

"hortumu ucuna bağlayıp suyu açtım."Rizk kapisinin aralanmasina delalettir..
Vermezse Mabud neylesin burak!!msum..
Hayirli gunler..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam
Kalbinizden aklınıza gelen ilk şeyleri yazarsanız çok mutlu olurum.

Rüyalar Rahmân'dandır, rüya gördüğüm zaman rüyamı foruma yazarken, acaba Mevlam muhacir ablamın kalbine ne ilham verecek diye düşünerek yazıyorum.
Allah'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
muslim-symbols-2a.jpg

cumlemizden kardesim..zaten Kalbimden aklımaa gelen şeyleri yazmadan,söylemeden duramiyorum.. huyum kurusun..
ama bu sefer insanlar burda bana arkamdan bir isim taktiklarini biliyorum..Psychic (ruhani medyum ) gibi..
Mesleğim psikolojik danışma ve rehberlik bölümü bunu da unutmayin..biraz da fazla duyarlı ve hassas her şeyden etkilenen çok duygusal bir insanim.
belki de yaşadiklarim ,gurbette bulunmam ve son yolculugun insanlari idi beni etkiliyen..sarsan ve hayatti farkli pencereden bakmami görmeme vesile oldular..
hayat ile ölüm hep iki dünya arasinda yaşiyorum..

Eğitim yaparken;insan,insanın duygusal, zihinsel, sosyal gelişimi, bunu etkileyen biyolojik, psikolojik, fizyolojik ve sosyal etmenler, davranışı anlama,idrak
Zihinsel,ruhsal, davranışsal ve duygusal bozukluğu da içermektedir..

İlham; bir sırrın veya hakikatin, zaman ve mekan sınırı olmadan insanın düşüncesinde belirmesi hadisesidir ki, başı ve sonucu itibarıyla da hikmet içerir.
ilham kalbe bir takım mana ve fikirlerin ilkâ edilmesi” anlamında kullanılır. “Allah’ın, kulun kalbine bıraktığı şey”
İlham, vicdanda ani bir surette belirir. Nereden geldiği his ve idrâk olunmaz. Açlık, susuzluk, üzüntü ve sevinç duyguları vicdanda nasıl duyuluyorsa, ilham da aynı şekilde duyulur...
her zaman kalbime gelmiyor sadece bazen ve belirli ,hassas konularda ve rüyalarda beliriyor..
neden ve nasil geldiğini kendim de bilmiyorum...
Allah cc. yar ve Yardimcimiz olsun...

Üst Alt