• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kuş uçurmak

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacığım sizin dediğiniz üzere ben istihare rüyasına yattım, rüyada kuşlar var onları uçurmak istiyorum bir türlü uçuramıyorum sasi.. biraz uğraşıp çabaladıktan sonra bütün kuşlar göklere uçuyor huzurlu manevi değeri olan bir rüyaydı öyle hissettim :) niyetim için yattım sizce hakkımda hayırlı mıdır değilmidir ? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim... vvcc..baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
İbn-i Sirin: kuş görmek; gerçekleşmesini istediğiniz bir iş konusunda oldukça istekli ve sabırlı olduğunuza…
kus hem haberdir hem de icimizde olgunlasmasi gereken bir duygu
ayni zamanda maddi manevi olarak gelisme, olgunlasma ,donusme,mutlaka istediginizin donup, dolasip olgunlasip tekrar size donecegine..
Rüyada kuş görmek genel olarak, zihinsel fonsiyonları, hayattaki kısıtlamaları, gizli düşünce veya gizli isteklerinizi, umut ya da özlemlerinizin simdilik özgur birakmaniz halinde ileride refah ve mutluluk tur...

'rüyada kuşlar var onları uçurmak istiyorum bir türlü uçuramıyorum "biraz uğraşıp çabaladıktan sonra bütün kuşlar göklere uçuyor '"

bu ayni zamanda kalbinde olan dua ve istekleri Rabbine ulastirman sekli ile de yorumlanir..
bazen dilimizde, gonlumuzde hep bir dua ve murad vardir ama bir turlu bu Arzuhali Allah a cc ulastiramayiz..
hep Gok ile Yer arasinda bizim ile birlikte SIKISIP kalir..
bu ruyaniz aslinda dualarinizin Allah kattinda Sizin icin en HAYIRLI bir sekilde icabet edecegine yorumlanir...
Herseyin Hayirlisi ..Hayirli gunler kardesim...

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
ablacım s.a nasılsnz ya ben cok ruya gordum ama bu ruya cıdden onemlı sızın yorumunuzu bugun tekrar okudum cok etkıleyıcı ben cok dua edıyorum acaba yeterlı mı olmuyor dedıgınız gıbı yer ve gok arasında sıkısıp mı kalıyor ne yapmalıyım ablacıgım ? Guzel fıkırlerınızı beklıyorum bu ruya bana bır ısaret emınım ama aklımı bulandırıyor ne yapmam konusunda sımdıden . Allah razı olsun sabırsızlıkla beklıyorum yorumunuzu fıkrınızı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin ins..
Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
İnsan büyük bir sır rüyalar da öyle Herkesin bir kimsesi bir de kimsesizligi vardir..
herkesin bir gorunur birde oyle gorundugu halde farkli olan gorulmiyen tarafi oldugunu unutmayiniz...

Dualarda YARIM kalabilir!Allah`a yonlendirilmemis Canu Gonulden arzu edilip fakat ibadet ile Teslimiyet Makamina gonderilmemis Dualarimiz vardir..
Yer ile Gok Kalbimiz ile dillimiz akil ve duygularimiz arasinda asilli kalmis Dualarimiz..Onlari bir an once Alemlerin Rabbine ulastirmak ne kadar guzel olurdu..
ama demek ki Daha zamani gelmemis veya bunda da Rabbimin bir Hikmetti bizim bir gercegi gormemiz icin bekletiliyor...

Dediki Duan da Yorumun da cok uzun Sürdü..dedimki Dua ile sena yi inciten HerkeSe Dua ettim..
Her dua bir projedir kabul edilmesi için üzerinde çalışılması gerekir...
Siz elinizden geleni yaptiktan sonra Duayi Rabbine teslim etmektir..
artik kabul eder veya etmez daha HAYIRLISINI veririr bu da Onun Takdirine kalmis Duamisin cevabidir...

Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler anca Allah'ın elindedir...
Bazen cook sevdigin halde ayrilmak zorunda cekip gitmek zorunda kalirsin...
Sevgi demek;SABIR Sadakat fedakarlik insanlik demektir..Bencilik degil...
Sanmasınlar ki aşıklar Vuslat dedikleri iki bedenin kavuşmasıdır.
Suçlamasınlar kaderi yazgıyı. . .
Bazen kader sevdiğinin sadece varlığından,nefes aldigindan haberdar olmaktir..
Siz bunu daha anliyamazsiniz..

insan bildigi kadar Adil bilmedigi kadar da zulm eder...
bizi kıranları ne kadar tanıyoruz? Kırıldığımız insanların yaşadıklarının ne kadarını biliyoruz?
Yeri geldiğinde yaşadıklarımız yüzünden kırmış olduklarımızın bizi anlamasını bekliyoruz da; neden bizi kıranların niye böyle yaptığını düşünmeye çalışmıyoruz
Kardesim Zaman en iyi hakim hüküm ve Hekim dir...
Selamet ,SABIR ile Hayra kalin...

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a teşekkür ederım bende zaten sabrla Allahın takdirini bekliyorum ben dualarıma devam ediceğim inş dediğiniz gibi rabbim en güzelini en hayırlısını nasip eder banada isteyen herkesede

Üst Alt