• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada küs olduğun biriyle barışmak

İncili

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada barıştığını görmek, rüyada küs olduğun biriyle barışmak, rüyada dargın olduğun kişiyle barışmak, rüyada eşiyle barışmak
Selamünaleyküm,
Rüyamda şu an ayrılmak üzere olduğum eşimle buluşmak için sahile gidiyorum. Bir barışma buluşması gibiydi sanırım. Ama ben biraz umutsuz ve isteksizim. O gelene kadar sahil kenarında yürüyorum. Etrafta eğlence mekanları var, masalarda yanan mumlar, içkiler herkes eğleniyor. Yılbaşına az kaldı onun için mi acaba diye düşünüyorum. Elimde bir balon var ve balondan kurtulmak istiyorum, atıyorum uçsun diye. O sırada eşim arkamdan yaklaşıyor ve balonu tutup bana geri veriyor. Ama ben balonu istemiyorum ve dişimle patlatıyorum. O sırada üzerimden 2 tane daha balon uçup gidiyor. Sahil kenarında bir banka oturuyoruz, yanımızda bir sandalın dibinde içki içip ağlayan bir adam var. O kadar sessiz ve masum ağlıyor ki içim acıyor ne derdi var acaba diyorum. Eşim nerden biliyorsun belki keyfinden içiyordur boşver diyor. İnsan keyfinden bile içse ağlıyorsa bir derdi gelmiştir aklına. Bir acil ihtiyacına ağlıyordur. Sen de benim acil ihtiyacımsın diyorum.
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun
Kimi zaman bu tarz rüyalar kişinin normal hayatının bilinç altına yansıması olarak da kabul edilir.
Rüyada Küs yada ayrılmak üzere olduğun Biriyle barışmak;
birine karşı yapmış olduğunuz haksızlık nedeniyle hissettiğiniz rahatsızlığa ,vicdan muhasebesini de işaret eder.

Rüyada eski eşiyle barıştığını görmek;
geçmişte yaşanan güzel şeyler ve iyi zamanları, sevgi ile paylaşılan anıları hatırlatırken eskiden yaptığınız hatalardan yeterli ders almanız gerektiğini hatırlatmaktadır.

bazen de halen eski eşiniz ile aranızda halletmeniz gereken bazı meselelerin olduğunu, bunları onunla oturup konuşarak halletmeniz gerektiğini ve iki olgun insan olarak sorunlarınızı çözmeniz gerektiğine yorumlanir..

Rüyada balon görmek;
boş ümide işaret eder. Bilirsiniz ki balonun içi hava doludur.
Bu sebeple rüyada balon görmek boş ümide ve boş hayale delâlet eder.
Aklınızın Ve Kalbinizin Sesini Dinleyin! içinizdeki çocuk çocuk olarak kalmasın,büyüsün artık.
Kendi özelliklerinizi keşfedin,sorun kendinize benim yaşamamdaki amaç ne,ne yapabilirim.Hayatıma güzellikleri ve huzuru nasıl getirebilirim.
Ve Yaradana şükredin.Sınırsız nimetleri ile her zaman yanımızda olduğu için.

Rüyada balon patlatmak;

hayalleri bir kenara bırakın!!gerçekler ile yüzleşin...

Sizce Evlilik ömür boyu aşk mı ?
Hep göz göze diz dize geçirilen bir ömür müydü?

Evliliğin biraz katlanmak ve taşımak olduğunu hiç düşündünüz mü..?
insan ne zorluklardan geçiyor bir evlilik içinde…ama hakikaten değişmeyen değişmecek olan belkide insanlığın ilk yıllarında bu yana gelen kadın çekişmeleri oluyor herkez kendini haklı görüyor ..
Allah yuvanızdan huzuru muhabbeti eksik etmesin amin..

meloş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dargın olduğun insanla barışmak, rüyada küs olduğun biriyle barışmak, rüyada konuşmadığın insanla barışmak tabiri.
Selamün aleyküm hocam. Ben 7 aydır konuşmadıgım eskiden çok samimi olduğum bir arkadaşımı gördüm. Hava kararmak üzere onu bir tahtanın üzerinde otururken gördüm. Daha sonra bir adam gelip ona o kadar cok kızdı ki arkadaşım korkusundan kaçıp uzaklaştı ordan. Daha sonra benim yanıma geldi. Ben konusmak istememistim ilk başta. Sonra ona sarılırken buldum kendimi. Fakat bana söylediği bir şey vardı üzerimde siyah deri ceketim vardı kollarından uzun bir seyler sarkıyordu. Bunun neden böyle olduğunu söylüyordu. Giymememi istiyordu. Bu rüyanın anlamı nedir hocam. Şimdiden teşekkür ederim size.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun
Kimi zaman bu tarz rüyalar kişinin normal hayatının bilinç altına yansıması olarak da kabul edilir.

Rüyada dargın olduğunuz birini görmek;
kötü bir kimse ise;
oluşacak bir terslik yüzünden işinizden zarar göreceğinize yada kısa sürecek bir ruhsal hastalığa işarettir.

iyi bir kimse ise;
Küslük, dargınlık dinimizde hoş karşılanmayan bir durum olduğundan barışmak, genel olarak duyduğunuz vicdan azabı nedeniyle
ikinizde hatalarınızı telafi etmek için bir adım atacağınıza tabir edilir

Rüyada Küs yada ayrılmak üzere olduğun Biriyle barışmak;
birine karşı yapmış olduğunuz haksızlık nedeniyle hissettiğiniz rahatsızlığa ,vicdan muhasebesini de işaret eder.

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Barışmak;
Rüyada küs olduğun kişilerle barışmaya ve düşmanlığın son bulmasına işaret eder.
Bazen de rüyada konuşmadığınız biriyle barıştığınızı görmeniz dargın ve küs olduğunuz kişilerle bir daha görüşmeyeceğiniz ve aranızdaki
husumetin daha da artacağına delalettir.

Rüyada deri ceket giymek;
güçlenmek yada kendini güçlü hissetmek için bir şeyler yapmaya, küs kalmak Sizi ruhen daraldığına işarettir...
Affeden insan büyüklük göstermiş olur!!Büyüklük sizde kalsın, Selametle..

dgüüll,.

htchtc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada küs olduğun biriyle barışmak.
Merhaba, rüyamda şuan dargın olduğum bir yıla yakın bir süredir konuşmadığım çok sevdiğim değer verdiğim kişiyle barışıyodum. Bu normal bir şekilde olmuyordu. Önce onu hayatından beni çıkaramadığını görüyordum bunun üzerine pişman olup mesaj atıp barıştığımızı ve onun hemen barıştığını gördüm. Daha sonrasında onun ve kendi adıma ikişer beyaz temiz tabağı toprağa gömdüğümü gördüm, sanki herkes bunu yapıyomuş çünkü herkesin kendi için önceden kazınmış küçük bir yeri var ve numaralandırılmış. Benimki ve onunki yan yana 19 numara. Sözde ben oraya gömüyorum. Dahası bu rüya içinde rüya gibi sonra uyanıp bu rüyanın yorumunu rüyamda araştırıyorum. Bir yerlerde biriyle de tartıştığımı arıyorum ama o rüyaya dair bir şey hatırlamıyorum şu an. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun

Küslük, dargınlık dinimizde hoş karşılanmayan bir durum olduğundan barışmak, genel olarak duyduğunuz vicdan azabı nedeniyleikinizde hatalarınızı telafi etmek için bir adım atacağınıza tabir edilir

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Barışmak;
Rüyada küs olduğun kişilerle barışmaya ve düşmanlığın son bulmasına işaret edebilir ya da
kızgınlık,kırgınlık ,yansıması olabilir..

KALBEN HAZIR OLMADIKCA BARIŞMAYIN YOKSA HEP GEL-GİTLER YAŞARSINIZ
Rüyada sayısal şeyler, rakamlar görmek; genel anlamda iyiye tabir edilir. Rüyada görülen sayılar ve rakamlar bazı durumlarda kişisel mesajlar vermekle beraber maddi kazanç olarak da yorumlanır...

On dokuz; zahmetsizce iş sahibi olacağınıza… ["Üzerinde on dokuz (muhafız) vardır."
sevgi; emek, fedakârlik, zaman ister!!bazen de geçmişteki; kızgınlık,kırgınlıkları toprağa gömek gerekir.. toprağa göm ki belki ,bir ihtimal daha var o da yeniden yeşerebilmesi...selametle..

Üst Alt