• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuş görmek

Yaşa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Eylül 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
S.a ben rüyada yürürken toprak altinda yuva yapmış beyaz gagası turuncu bir kuş gördüm kuş benimle konuşmaya başladı. Ben senin hayalinim sana gelecekten haber verecem dedi. Basladi gelecegim hakkinda konusmaya ben 5 aylik evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum gercekte hamile olup olmadigımı bılmiyorum. Rüyada aklıma geldi, kuşa sordum çocuğum olacak mı diye. Sen şuan hamilesin zaten dedi ve uyandim. Sımdiden teşekkür ederim.
 

Ordu21

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
24 Eylül 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada türü bilinmeyen kuş

Selamın Aleyküm, rüyamda camdan siyah, türü bilinmeyen kuşlar giriyordu. Kuşlardan bir tanesi yanıma geldi bazılari da arkadaşlarımın eline kondu. Kuş kızgın gibiydi ötüyordu, ben elimle ittim o karnıma uçarak darbe yaptı hiç canım acımadı. Sonra kuş benden uzaklaştı öyle bitti. Bu neye delalet eder lütfen yorumlarsaniz sevinirim.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kuşlar görmek

Rüyada kuşlar görmek.
Selamun aleykum hocam, rüyamda odadayim odanın penceresi açık, ben uyur haldeyim uyandigimda odanın içinde kuşlar var 3-4 tane güvercin, 1 tane kanarya 1, tane papağan, 1 tane de kafesin içinde muhabbet kuşu var acaba yorumu nedir hocam.
 

validesultan39

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Şubat 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada kücük kuşlar görmek

Rüyamda içerisinde arpa olan bir kavanozu elime aldım fakat kavanozun içinde kelebekler oluşmuştu. Kapağını açtıgımda kuşa dönüşmüştü. 6 tane ufak kuş vardı bunların rengi kelebeklerle aynıydı. Rüyamın manasını öğrenmek istiyorum, teşekkürler. :)
 

Tubibubi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada kuşlar görmek

Merhaba rüyamda evdeydim ve bir sürü kuslar vardi.
Annem Babam almişlar kusu.
Ilk önce sandim ki iki tane kus almislar sonra bana öbür aldigi kuslarida gösterdiler. Hepsi kafesin icindeydi cok güzellerdi.
Bir tane beyaz mavi kusu elime aldim cok sevdim, muhabbet kuslariydi.
Sonra hic bulusmadimiz kuzenimi ve ailesi gördüm yüzüne bile bakmiyorum, o desen arsiz sekilde rahatca bizim koltuga oturuyor, birden bire bir dua okuyup üfluyor bana dogru.
 
2

26es

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm bir kaç saat önce rüyamda bir kümesten 6 tane kuşu bir tencerenin içine koyup seyahet ettiğimi gördüm yolculuk sonunda kuşlar ya baygın yada ölüydü bilmiyorum kendimce bı yorum bulamadam sayfalarda buna benzer birşey de görmedim sizce nedir bu rüyanın tabiri yardımcı olabilir misiniz
 
Üst Alt