Rüyada kürtaj olmak/görmek: Tek başına bela ve musubete işaret olarak yorumlanır. Hastalanmak, olabilecek aksilikler, sıkıntılar, sorunlar, ters giden işler, huzursuzluk, hayal kırıklığı, gaflete düşmek olarak tabirlernir. Aynı zamanda rüyada kürtaj olduğunu görmek, hiç hesapta olmayan bazı sorunlarla karşılaşmaya işaret edebilir. Kısaca rüyada kürtaj olmak hayıra yorumlanmaz ancak yorum yaparken rüyadaki diğer unsurlar, olaylar, objeler varsa kişiler rüyanın anlamını değiştirebilir. Bu nedenle rüyanızı bir bütün olarak ele alıp yorumlamanız gerekir. Kürtaj olmak ile ilgili bir rüya gördüyseniz, alttaki rüyaları ve yapılan yorumları okuyarak kendi rüyanız hakkında bir fikir edinebilir veya rüyanızı bu mesajın altına ayrıntılarıyla birlikte kurallara uygun bir şekilde yazıp yorum isteyebilirsiniz. Yönetim...
Selamun aleykum, ben iki gün önce rüyada kürtaj olduğumu gördüm. Bu günde kundakta kız çocuğu gördüm, uyuyordu. Ablamın yada bir akrabamındı galiba. Kürtaj olduğumu gördüğüm rüyadan çok etkilendim. Şimdiden teşekkürler.
Selamun aleykum, ben iki gün önce rüyada kürtaj olduğumu gördüm. Bu günde kundakta kız çocuğu gördüm, uyuyordu. Ablamın yada bir akrabamındı galiba. Kürtaj olduğumu gördüğüm rüyadan çok etkilendim. Şimdiden teşekkürler.