• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kurşunlandığını Görmek

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Nisan 2011
Mesajlar
3,345
Tepkime puanı
25
Rüyasında birinin kendine karşı kurşun attığını gören, o kimseden bir haber alır. Birine karşı kurşun attığını gören, o kişiye bir kimseyi gönderir. Attığı kurşun doğru gitmezse, gönderdiği adam da yerine ulaşmaz. Bir ava kurşun attığını gören, bir kimseye sebepsiz olarak darılır, sitem eder.

* İbni Şirin’e göre, kurşun atmak, elçi ve adam göndermekle tabir olunur. Eğer attığı kurşun doğru hedefine ulaşırsa, gönderdiği kimse de yerine ulaşır ve yapmak istediği şeyi yerine getirir. Eğer attığı kurşun hedefine ulaşmazsa, elçi de yerine gitmez ve maksat da hasıl olmaz. Attığı kurşunun bir kasabanın veya bir köyün ortasına düştüğünü görenin o yerde emri ve sözü geçer. Eğer kurşun bir takım atların arasına düşerse o yerde bir takım cahil kimselere söz dinletir.

* Kirmani’ye göre, bir kurşun atarak nişan aldığı yere isabet ettiren muradına erişir. Bir kurşun atıldığını ve hedefi vuramadığını gören yapmak istediği işte başarılı olamaz. Bir çok kurşun görmek, mal ile yorumlanır. Fişekliğini kurşunla doldurduğunu gören o yerde mal biriktirir. Bir kadının kurşun görmesi kocasına ait olarak yorumlanır. Bir savaşta tüfek attığını görmek, şeref ve şana işarettir.
 
Üst Alt