• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Ku'ran-ı Kerim görmek

S

seda abuş

Kayıtsız
Misafir
selamün aleyküm.. ben rüyamda kuran-ı kerimin ilk 3 sayfası içerisinde bulunan cüz ve sayı gösteren kısımlarının bana bir nur gibi elimde bulunan cisme doğru aktığını gördüm. bunun ne demek olduğunu merak ediyorum eger sorumu cevaplarsanız çok memnun olurum.. Allaha emanet olun.. HAYIRLI GÜNLER..

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Kuran-ı Kerim Gördüm

S.a hayırlı ramazanlar

Gece rüyamda pembe kuranı kerim gördüm ama sadece o kadarını hatırlıyorum hy.. sıkıntıdayım dardayım terk çarem Allah'ım ona sığınıyorum ondan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum selam ohh kimler gelmis kimler...hayırlı ramazanlar
Hayirdir insallah..
rüyada Kur an ı kerim görmek; ilim ve hikmete, mirasa, emanete, hüküm ve kuvvete, helal rızka; aydınlık ve dosdoğru istikamete,
dünya ve ahirete ait bütün meselelerin bağlı bulunduğu kanun ve prensiplere;
Allah cc istemedikce siz istiyemezsiniz..
İnsan kader denilen trene binmiştir. Trenin içindeki yolcular trenin nizam namesine uyar ama tren belli bir noktaya gider.
Eğer yolcular trenin nizamını bilmiyorsa rahatsız olurlar. Her şey bir nizam içinde...
ALLAH cc.hadiselerle bize konuşur..
kainatta hersey kendi dilinde bize bir sey anlatir.. ama kendini ilk olarak cozemiyen insan
etrafindaki kainattin Dillini nasil anliyabilir,nasil cozebilir ki..?

Dış dünya bizim anlayışımıza göre değer alır.
Fakültede hoca sormuş:
"Şu kurşunkalemde neler var?"
Öğrenciler saymaya başlamış: "Ağaç var karbon var..."
Hoca sormuş:
"Bir de sanatkârın sanatı var. Onu görmediniz mi?"
ALLAH'ın her işinde bir SIRRI hikmet bir sanat ,bir sebep vardır. Bunları görmek düşünmek lazım.

Gördüğünüz rüya sizin güçlü bir inanca sahip olduğunuzu, doğru yoldan ayrılmamanız gerektiğini,delalettir..
"pembe kuranı kerim gördüm "
Gönül ferman dinlemez” ama Bürhanı dinler. Gönül tencere gibi kaynarken ona elle müdahale edemezsiniz.
Ferman yazıp içine atsanız kaynamayı dindiremezsiniz. Ama onu kaynatan aşk ateşinin yönünü başka yere çevirirseniz kaynama durur...Rahmet kapisinda hidayetti dilenin...
yani demek istedigim sen sadece dualarin bile tek o sevda icin yogunlasmissin.. baska hic bir yere hic bir sey icin fazla kaale almiyorsun..

dualarin sadece pembe hayaler icin olmasin.. her kesi, herseyi kainatti da kuşatsın ki seni de kuşatabilsin..
ins. beni anlamissindir..
rüyanız maddi veya manevi yaşamınızda bir testten geçtiğinizi veya geçeceğinizi de ifade edebilir. Bu sınavdan ya başarıyla çıktınız veya çıkacaginiza isarettir..
ilk Önce Sen kendini maddi, manevi kendini değiştir, çevren değişmeye başlayacaktir..

Rüyada pembe renk görmek gerçekleşmeyecek, boş hayallerin peşinde olmayı ifade eder...

Allahım! Bana Değiştirebileceklerim için güç,Değiştiremeyeceklerim için sabır, İkisini ayırt etmek için de Akıl ver. "
yoksa ben kendimi harap edip YAZIK edecegim..
hayirli gunler...

acilangul1

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
:) teşekkür ediyorum yorumunuz için Allah razı olsun baybyy

Üst Alt