• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kumaş görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Desenli ve renkli kumaş din ve dünya güzelliğine, Üzerinde güzel kumaş görmek ehli için memuriyete, memur için senenin ucuzluk ve bolluğuna, Gösterişli kumaş kadın için ziyade sevinç ve şerefe, Kumaş yırtmak boşanmaya ve boşadığı eşiyle, o bir başka biriyle evlenmeden tekrar birleşmeye, Top halinde kumaş görmek uzak bir yere sefere çıkmaya, Kumaşı dürmek, dokumak ve açıp dağıtmak yolculuğa delalet eder.

Rüyada alaca çeşitli renkteki kumaşı görmek, din ve dünyadır.

Bir kimse rüyada üzerinde muhtelif renkli kumaş bulunduğunu görse ve kendisi de memurluğa da ehilse, o kimse memur olur.

Rüyayı gören devlet adamı ise, senenin ucuzluk ve bolluk ve mahsulatın iyi olmasına işarettir.

Rüyada alaca bir kumaş giymek, çiçek, kabarcık vs. gibi hastalıklara işarettir.

Rengi muhtelif olan kumaş, kadın için fazlaca şeref ve sevince işarettir.

Rüyada bir top kumaş parçası dürdüğünü veya satın aldığını ya da kendisine hibe edildiğini gören kimse, uzak bir yere sefere çıkar.

Rüyada kumaş dokuduğunu dürdüğünü veya açıp dağıttığını gören kimse, yine sefere çıkar.

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kumaş Yırttığını Görmek

Selamun Aleyküm annemin arkadaşı :D rüyasında kumaş yırttığını görmüş kahverengi kumaşı yırtıyor daha sonra 10 demet maydonoza bağlıyor :D

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyasi Hayr olsun..
Rüyada kahverengi Kumaş Yırttığını Görmek ;Ailede eşi ya da devlet ile bir sorun yaşayacağına yorumlanir..
Rüyada maydanoz;Kendisini arıtma ve olumsuz şeylerden ve bunların yarattığı ağırlıktan kendisini kurtarması gerektiğini ifade eder...

Siz Anne, ile babananiz arasındaki lişkiye Maydanoz olmayin yeter!!
aslında temelinde iyi bir mana vardır bu sözün. maydanoz faydalı bir bitkidir.her yemekte ve salatada kullanılabilir...
ama yerini ve haddini ,miktarini ,dozunu kaçırmadan bir maydonoz olabilmek...
her şeye maydanoz olmak sözü muhtemelen kendini maydanoz gibi faydalı ve güzel sanıp herşeye karışmaya çalışan insanlar için kullanılmıştır...
kissadan Hisse.. selametle...

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Saol Allah razı olsun inş. seviyorum sizi :D

guleda_95

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kumaş görmek

Selamün aleyküm hocam, rüyamda evdeydim kuzenimde bizdeydi, elinde çok güzel parlak kaliteli bir mor kumaş vardı. Bu onun kumasıymış yani sonra ben o kumaşı alıp başörtü olacak sekilde örtüyorum çok da begeniyorum, çok yakisıyor ama taktığımda islami hatırlayip hüzunleniyorum, günahlarımdan dolayi agliyorum, evde sanki dini sohbet varmış oraya katılmışım gibi. Sonra sanki o gordügum ruyaymış da o rüyayı arkadaşıma anlatıyorum o da bana keşke o kumaşi demeseydin diyor. Bu sefer başımiza birseler dusucek gibi oluyor kurtuluyoruz bu bi kac kez oluyor, aklıma ölüm geliyor cok huzunleniyorum, uzuluyorum islamiyeti yaşayamadım doya doya Rabbime iyi bir kul olamadim diye. Nedir bu rüyanin manasi ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Mor Kumaş Görmek;
Mutluluk verici haberler almak ve olaylar yaşamak şeklinde tabir edilir. Rüyasında mor kumaş gören kişiyi büyük ve güzel bir sürpriz bekliyor demektir.

Rüyada mor başörtüsü takmak;
yapılacak olan evliliğin tanınmış bir kişi ile gerçekleşeceğine işaret etmektedir. bazen de Beden ile Ruhu arasında bir uyumsuzluğu işaret eder.

Bir kişinin rüyada günahlarını hatırlayarak pişmanlığından dolayı ağladığını görmek;
Bu Size Allah'ın bir lütfu bir uyarı bir ikaz islami ;inandığınız şekilde yaşamazsanız, yaşadığınız şekilde inanmaya başlarsınız ve Allah'ın şefkat tokatlarına maruz kalıp deprasyona girebilirsiniz..Selametle...

duaa..

Üst Alt