• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada küçük çocuk görmek

sultan şeyhmus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm bir rüyamı size iletsem tabirini verirseniz sevinirim rüyamda 3 tane küçük çocuk 2 erkek birde kız yanımda idi küçük kız yani bebek sol kolumdaydı diğerleri yerde oynuyordu bir tanesi çok yaramazlık yapıyordu bende şuna bak dedim rahat durmuyor bu çocuk ondan sonra bir dündüm önümde esmer bir genç bir koltukta oturuyor bende sinirli bir şekilde bu peygambermidir dedim yanımdaki bebek birden ewt dedi bu peygamberdir yanında başka bir evliya vardı buda falan kişidr dedi ama hatırlamıyorum kız öle deyince o genç ayağa kalktı ve bana güldü elinde benim tesbihim vardı o gerçekten peygamber sav miydi lütfen rüyaya açıklık getirebilrmisinz aklım çok karıştı yalnız o gencın sakalı yoktu ama şimdiye kadar öle güzel gülen birisini görmedim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada küçük çocuk görmek ;tövbe etmeye,temizlenmeye arinmaya isarettir..
üzüntü ,keder ,SIKINTI ile imaniniz ile imtihan edildiginize isarettir..

"o gerçekten peygamber sav miydi " Onu Allah cc. bilir ama ins. siz bu yasadiginiz imtihandan Sabir, Dua ile gecebilirseniz..
Sevgili Peygamber efendimiz sav. Sevdigi meth ettigi bir insan olacaginiza isarettir..
yanlış kapılari kapatin ki;Dogru kapılarımız ebedi saadetlere açılsın inşallah..Ömrümüzde dar geçitler, dar kapılar var.
Hatta ömür bir dar kapı değil mi?...Ömür ki, bir geçittir sonsuz hayata..Daraldığımız, bunaldığımız öyle çok zaman oluyor ki..
Lakin, en makbul dualar en dar zamanlardakilermiş..
Rahmetin en büyüğü dar kapıların ardında beklermiş..
Her kapı kapansa, af kapısı kapanmazmış..
O kapidan bir girerseniz Dunya Rahatligina , huzura erenlerden olursunuz..
Sevgiyle çaldığınız tüm kapıların ardına dek açılması dileğiyle…
Hayirli gunler..

sultan şeyhmus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah sizden razı olsun güzel kardeşlerim

GulNur1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çocuk görmek

Gecenlerde gordugum ruyayi hala hatirliyorum.

Bildigim, yasadigim bir evdeyim ama benim her kendi evim degil ama benim evim olmus. Arkada bir odada 5-6 yaslarinda gurbuz, guzel bir oglan cocugu sanki acik tenli gibi, on odada da besikte 1 yasindan kucuk gibi cok guzel, uzerinde tertemiz kiyafetler olan yuzu gulumsiyerek uyuyan bir kiz cocugu.
Benim yanimda da birlikte oldugum kisi, evliymisiz sanki, ben kiz cocuguna bakip, a uyumuyormus deyip kucagima aliyorum, cocukta gulumsuyor, yanagindan kendi cocugummus gibi buyuk bir sevgiyle opuyorum. Cocuk hafiften ses yapiyor, yanimdaki erkek de hala uykusu var yatir istersen gene de uyusun diyor. Ben de yatiriken cocuk tekrar gulumsemeye basliyor, sonra ben yanimdaki kisiyi yanagindan opuyorum birbirimizse sariliyoruz, sanki el ele mi tutustuk poyle bir sey ama tam hatirliyamiyorum.
Ama ben de yanimdaki kiside huzurlu ve mutluyuz ve gulumsiyerek odadan ciktik. Cocuklarin ikisi de sanki bizim degil, evlatlik edinmisiz, ya da aartik biz bakimlarini ustlenmisiz gibi.
Yorumlayabilirseniz cok memnun olurum.

Gulnur

Yönetim/Edit;

https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Üst Alt