• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuaför görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kuaför rüyada kuaför görmek, rüyada saçını taratmak, rüyada kuaföre gitmek, islami rüyada kuaför islami, rüyada kuaföre gittiğini görmek, rüyada saç kestirmek, rüyada kuaföre gitmek, rüyada kuaför dükkanı görmek, rüyada kuaförde saç yaptırmak, rüyada saçını yaptırmak
Rüyada Kuaför görmek, genç kız ve bekar erkek için evlenmeye, evli için sevgi ve muhabbete işarettir

Rüyada kuaföre saçını taratmak, genç kız için evlenmeye, diğer kadınlar için üzüntü ve kederden kurtulmaya yorumla tabir edilir.

Rüyada kadının da erkeğin de, kadın kuaföründe saçını yaptırdığını görmesi iffet ve namusu hakkında yapılacak dedikoduya işarettir

Kadın kuaföre saçını taratmak genç kız için evlenmeye, diğer kadınlar için üzüntü ve kederden kurtulmaya,

Kadının erkek, erkeğin de kadın kuaföründe saçını yaptırdığını görmesi iffet ve namusu hakkında yapılacak dedikoduya delalet eder.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyayla amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemelidir.

Görülen rüyaları esas alarak hayatını ona göre düzenlemeye kalkışmak yanlıştır. Çünkü rüyaların doğruluğunu ölçmek ve tesbit etmek mümkün değildir.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kuaför görmek

Selamun aleyküm canım hocam,

Dün akşam rüyamda bir kuaföre giriyordum, gel diyordu bu krem senin yüzünü çok güzelleştirecek diyordu. Bende gidiyordum, yüzüme sürdü ve yüzüm o kadar güzel oldu ki hocam anlatamam.Bu arada dün ferace aldım şuanda da üstümde çok rahat, insanın vücut hatları eskisi gibi görünmüyor, gittiğim bir tesettür ve iffet adlı proğramda çok etkilendim ve aldım giyiyorum canım hocam, rüyamın yorumu ne olabilir..vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam canım RüyanizHayr olsun..Ferace giydiğinize çok sevindim..Seni Allah için seviyorum.

Rüyada kuaför görmek, kuaföre gitmek;
Gördüğünüz rüya gerçek yaşamınızda etrafınızdaki insanların sizin fizik dış görünüşle ilgili fikir ve görüşlerine fazla önem verdiğinizi ifade ederken bundan
etkilendiğinizi ve bazı konularda değişim için arayışlara girdiğinizi işaret etmektedir.

Rüyanın en önemli mesajı ise sizin başkalarının düşüncelerinden kendi kararlarınıza, duygu ve düşüncelerinize öncelik vermeniz ve çok fazla gevezelik,
dedikodu olan ortamlardan uzak durmanız gerektiği konusudur.

İyi biliniz ki, örtünmekle sadece dini bir emri yerine getirmiş olmuyorsunuz. En büyük cihat seviyesinde bir iş yapıyorsunuz ve gerçek bir kadın olma yolunda ilerliyorsunuz.
Bunun muhakkak zorlukları olacaktır. Onları göğüslemeye hazır olun. Elbette cennetin bir bedeli olacaktır. Sizi tekrar tebrik ederim,Selametle..

acilangul1

yarımay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kuaföre gitmek

Selamunaleykum,rüyamda kuaföre gidiyordum saclarim zaten normalde de kısa, kuaföre gidip saçlarımı kestirmek istiyorum ama çok fazla kesmeyin saçım zaten kısa diyorum o da tamam diyor ve saçlarımın uçlarından biraz kesiyor. Ne kadar diye soruyorum saçımı kesen kız 3 lira diyor yanında çalışan 2 kız daha var biri 13 lira biri 23 lira diyor bende saçımı kesen kiza tekrar soruyorum ne kadar diye 3 lira diyor bende diger kizlara kızıyordum sizin dediğinizden anlamıyorum bir kişi söylesin diyordum. Kıza 5 lira kağıt para veriyordum. Yorumlarınız için teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam canım RüyanizHayr olsun
Rüyada Kuaföre Gidip Saç Kestirmek
Rüyada kuaföre gidip saç kestirdiğini gören kişinin saçının modelini beğenmesi hayırlara yorulur ve kişinin sıkıntılı günlerini atlatmayı başaracağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir edilir. Fakat rüya sahibinin kesilen saçı beğenmemesi ise tam aksine mutsuzluk yaşamak olarak kabul edilir.

Rüyada saç kestirmek;
istemek rüya sahibinin bir değişime ihtiyaç duyduğu anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin daha önce gitmediği yerlere gitmek, görmediği yerleri görmek,
ve monoton giden hayatına heyecan ve renk getirmeyi düşündüğüne yorulur.

kafanızda ki bütün eskimiş, yorulmuş ve kullanılmayan ,gereksiz düşünceleri
bir an Önce atmanınz sizin için daha hayırlıdır..Selametle..

Üst Alt