• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada koyun görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada koyun, kuzu görmek güç ve kuvvete, helal, hayırlı ve bereketli mala, doğacak çocuğa, itibara, şifaya, arzularının yerine gelmesine işaret eder.

Rüyada koyunlara rastladığını görmek, eline büyük miktarda bir mal geçeceğine işaretle tabir olunur.

Rüyada görülen beyaz ve siyah koyun hayra yorumlanır.

Rüyada koyun eti yemek, büyük bir hayır olarak yorumlanır.

Rüyada koyunların yünlerini kırptığını görmek, hayra yorulmaz dikkatli ve temkinli olmak gerektiğine işarettir.

Rüyada koyun sağmak, o sene için hayırlı bir iş yapmaya işaretle tabir edilir.

Koyun derisi yüzmek ve etini parçalamak; bulunduğunuz şehirden uzaklaşacağınıza ve işlerinizin kötüye gideceğine,

Koyun postu ve koyunyünü görmek; gelir elde edeceğinize ve saygın bir şahsiyet olacağınıza,

Birinin size koyun sürüsü bağışladığını görmek; helal mal elde edeceğinize,

Koyununuzun kaybolduğunu görmek; işiniz konusunda sıkıntı yaşayacağınıza ve üzüleceğinize,

Koyuna ait organlar ve uzuvlar görmek; bereket, nimet ve mala, Koyun otlatmak; bir topluluğa önderlik yapacağınıza,

Çok sayıda koyunlarınız olduğunu görmek; bol miktarda menfaat elde edeceğinize,

Pişmiş koyun eti yediğinizi görmek; yediğiniz et miktarınca gelir elde edeceğinize,

Koyun kesmek; düşmanı alt edeceğinize ve malından faydalanacağınıza işarettir.

Rüyada Koyun sütü içtiğinizi görmek; hastalanacağınıza, Birinin size koyun verdiğini görmek; çocuk sahibi olacağınıza işarettir.

Koyunu bağlamak, tutmak, üstüne binmek, satın almak, koyunun doğurduğunu görmek, muradına ermeğe,

koyunun evin içine girdiğini görmek, o senenin bereketli olacağına işarettir.

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada koyun kesilmesini gormek

Merhaba. Nasilsiniz?
Ruyamda evdeydik, babam koyun almisdi, kara koyundu. Banyoda sakliyorduk .Bizim komsularimiz(bu komsularla ramiz pek iyi degil)da koyun almislardi. Asagida kebap yapicaklardı. Annem ve babam da oraya gittiler. Bizim bir akrabamiz bize gelip koyunu getirin kesicem dedi. Yanimda kuzenim vardi. Koyunu getirdik. Bize koyunu kesene kadar mutfakta kalin dedi. Biraz sonra cagirdi gelin koyunu kestimdedi. "Baban iyi koyun secmemis, yoksa eti de guzel olurdu, eti iyi degil dedi. Koyunun eti teni renkdeydi. Sonra koyunu pisirmek icin hepsi gidiyor. Sonra kuzenim geri gelmisdi. Ona anneme telefon edip gelicekseniz gelin, gelmiyecekseniz de koyunun etini size gonderelim diyeceyim-dedim. Kuzenim de "hayir, yapma,bu koyun onlarin(komsularin)hakki,onlarin" dedi. Ben ve akrabamiz nereden biliyorsun, belki bizim ola bilir dedik. Lutfen yorumlar misiniz ,rica ediyorum

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam Floral. Hayırdır inşallah Rabbim rüyanı hayra çıkarsın. Ailenize bolluk bereket, hayırların çoğalması, belki hanenize mal, para veya maddi genişlik gelmesi olarak yorumluyorum rüyanı.

Yani genel olarak her türlü hayır, maddi kazanç ve bereket olarak yorumlanabilecek müjdeli bir rüya görmüşsün. Asıl olan hayrı Rabbimin dilemesidir. Rabbim dilerse kimse sana hayrın ulaşmasını engelleyemez. En doğrusunu bilen Allah c.c dür. Hayra kalın.

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim.Hayirli gunler

fındık25

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada derisi yüzülmüş koyun görmek

Rüyada koyun görmek
Selamun aleykum hocam ben ruyamda bir apartmanın en üst katında balkondaydım;aşağı bakıyordum bir alt katta bir çocugun kucagında bir koyun onun bır altında 3 tane koyun vardı fakat 2 sinin derisi yuzulmus tertemıs bır sekılde yerdeydı.
Kan yoktu uzerınde, ruyayı yorumlarsanız sımdıden RABBIM RAZI OLSUN....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Hayırdır inşallah Rabbim rüyanı hayra çıkarsın.
Ailenize bolluk bereket, hayırların çoğalması, belki hanenize mal, para veya maddi genişlik gelmesi olarak yorumlanir.
Rabbim dilerse kimse sana hayrın ulaşmasını engelleyemez. En doğrusunu bilen Allah c.c dür. Hayra kalın.

Rüyada Derisi yüzülmüş koyun Görmek;
Sabırlı ve temkinli davranmak Allah’tan; acele etmek ise şeytandandır.
Her yüzüne güleni ,her güzel söz söyleyeni gerçek dostun sanma...
herkez güzel sözler söyler ama gerçek dost olmaya bilirler kimseye sırtınızı dönmeyin kimseye sırrınızı paylaşmayın ..
Koyun sandıklarınız Kuzu,koyun postuna burunmus KURT cıkmasın...
tedbir ve temkin Ya HU.bazen herşey görüldüğü gibi değildir. SELAMETLE..

Üst Alt