• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada köpekle konuşmak

züleyha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Mayıs 2013
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Öncelikle hayırlı akşamlar hayırlı cumalar..Rüyamda bir sınava giriyorum ama bu sınav diğer rüyalarımda olduğu gibi zor bir sınav değildi.Elimde sınav kağıdığıyla beraber antik bir yere giriyordum peşimde iki kadın vardı, onlara siz gelmeyin dedim, ordan çıktıktan sonra bir çok köpek vardı ve ben dişi köpekle konuşuyordum. Köpek aç kaldığını söylüyordu ve ben sınavım var sınavdan sonra sizleri doyuracağım ve buraları hep yeşile boyayacağız dedim. Sınavın sonucunda seksen aldığımı gördüm. Hayırdır diyerek yorumlamanızı istiyorum.Selamatle.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
hayırlı günler hayırlı cumalar.Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanızda sınav olduğunuzu görmek;bir şekilde denendiğinizi ya da test edildiğinizi ya da sizin yargılandığınızın bir işareti,
ve bu rüya size ihmal ediyor olduğunuz ya da özen göstermeniz gereken yönlerinizden kendinizi sorgulamanız için bir sinyal olabilir.

Genel olarak bu tür rüyaları gören insanlar gerçek yaşantılarında herhangi bir sınavdan ya da Hayat imtihaninda başarısız olma gibi bir durumla karşı karşıya kalmalari,
diğer insanların onlardan bekledikleri standartları yakalayamayacağı ve yetersiz kalacakları korkusu ve endişesine dayanır.

Rüyada konuşan köpek görmek,ya da bir köpek ile konuştuğunu, görmek;Nefis bir köpek gibidir!!
Kendi cinsinden dişi ise ;kendi karakter kusurlarını örtbas etmek için,
Nefsinizin girişimlerde bulunduğunuzu veya alışkanlıklarınızı gizlemeye çalıştığınızı simgeler.

İnsan önce kendini sorguya çekmeli, dürüst olmalı kendine. Vicdanı ile sohbet edebilmeli, onu zorlamalı bazı sohbetlerinde, kendini eleştirebilmeli insan....
nefsimizin, avukatlığını yapmayalim ..yoksa kaybeden yine Biz olur !Yalnız Kalırız..

Sevgili Dostum, kendini kontrol edebiliyorsan, kendini cezalandırıp veya ödüllendirebiliyorsan, kendini bilme yoluna çıkmışsın demektir.
Çünkü kendini kontrol edebilen, önyargılarını silmeye, kendi düşüncelerini eleştirmeye, karşısındakine değer vermeye başlamıştır.
Bencil ve gayesiz insan, en yakınını bile dinlemeye zaman ayırmaz. Çünkü o, kendini bilmezdir. En zeki, en bilen, en dürüst daima kendisidir.
O insandan uzak durmak elzemdir. Zira o, alışkanlıklarını ezbere yaşamaya çalışan gaflette olan uyuyan bir insandir!

Allahim !!bizi yoldan çıkanlardan, mazeret ve bahaneler üretenlerden eyleme..

ÖNEMLİ OLAN OLUŞAN OLAYLAR VE HADİSELER DEĞİL !.
OLAYLARA KARŞI BİZİM GÖSTERDİĞİMİZ TEPKİMİZ VE YAKLAŞIM
ŞEKLİMİZDİR...
Selametle..
 
Üst Alt