• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada köpek görmek tabiri

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişi köpek görmek, inatçı ve kötü bir kadına işaret eder. Köpek yavrusu, sevimli bir çocuktur. Eğer köpek beyaz olursa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, ailenin büyüğü olur.

Köpeklerle beraber havladığını gören kimse, arzusuna erişir. Köpekleri öldürdüğünü gören kimse, düşmanına galip gelir.

Rüyada köpek görmek günah işlemekte cesaretli, zevk ve sefaya düşkün bir kimseye işarettir. Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.

Köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir. Rüyada çoban köpeğine sahip olmak, rüya sahibinin bir mülkten elde edeceği menfaata işarettir. Ev köpeği, düşmandır.

Bir kimse rüyada av köpeklerinin ava çıktıklarını görse bu rüya bütün insanlar hakkında hayırdır.

Av köpeklerinin aydan döndüklerini veya şehre girdiklerini görmek, işsizliğe işarettir.

Bir kimse kendisinin köpeğe dönüştüğünü görse, Allah (C.C.) o kimseye büyük bir ilim öğretir ve kibirlenmesinden dolayı, Allah elinden ilmini alır.

Rüyada köpek eti yediğini gören kimse, düşmanına galip gelir ve düşmanından eline mal geçer.

Köpek bekçiye ve biat sahibi bir kimseye yorumlanır. Köpekler güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardımcılarıdır. Rüyada görülen köpek, zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır.

Bir köpeğin ürüdüğünü gören kimse, hoşlanmayacağı bir söz işitir.

Köpeğin sizden kaçtığını görmek, düşmanı yenmeye yorulur.

Köpeğin ağzından üstünüze bulaşan salya, hakkınızda çıkan sözlere üzülmektir.

Siyah bir köpeğin uluması, hastalığı ifade eder.

Köpek öldürmek, düşmanı yenmeye işarettir.

Bir ev köpeği olduğunu ve bahçesinde veya caddede gezdirdiğini görmek, o kimsenin keyfine düşkün ve merhametli bir kişi olduğuna işaret eder.

Av köpeği besleyen kimse, gösterişi seven bir kişi olarak tanımlanır.

Sokakta sürü halinde havlayarak giden köpekleri gören, içinde beslediği bütün isteklerine kavuşur.

Rüyasında kendisinin birdenbire bir köpek olduğunu görmek, onun başkalarına karşı pek kibirli ve pek mağrur davrandığına işarettir.

Rüyada önceden köpek olduğu halde, birdenbire insan olduğunu görmek, tövbe ve istiğfar etmeye ve Allah’ın yasakladığı her şeyden el etek çekmesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada bir köpeği keserek, onun etini yediğini gören kimse, düşmanından üstün olur, fakat eline haram mal geçer.

Süs köpeği beslemek, eşiyle arasının iyi olmadığına işarettir.

uqur21

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada köpek görmek

Öncelikle s.a kolay gelsin hemen sizi meşgul etmeden rüyamı anlatayım.
yolda yürürken birden heryeri köpekler sarıyor ve herkese saldırıyorlar şehir tam bir harabe oluyor bende bir kaç kişiyi kurtarıyorum. Ama köpek ısırmaya çalışıyor ama ısıramıyor sonra herkes yukarı bakıyor ve birden lavlar ve ateşler düşüyor heryere kacmaya çalışıyoruz. Köpekler yok oluyor birden ve bir yer buluyorum yeraltında tanımadığım birvkaç kişi ile girerken oraya şeytan karşımda ve burdan çıkın burası benim diyor ve ateş ve lavlar basıyor burayı. Dışarı çıkıyoruz bir köprünün altına sığıyoruz ama köprüyü eritiyor herkes yok oluyor bende kaçamıyacağımı anlayorum ve bırakıyorum kendimi ama lavlar ve ateşler bana birşey yapamıyor ve uyanıyorum şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ugur21 kardesim bu ne karışık bir ic alemi ve ruya..ruhunuz gül ile dikenler arasında
“La havle vela kuvvete illa billâh
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.)
Rabbim hayra cevirsin diyerek ..Dua edin!!
Allahım!!Nefsimin şerrinden, şeytanın şerrinden,haseedcinin şerrinden,Kadinlarin şerrinden vesveselerimden Sana sığınırim..

Ey insanoğlu! Ne kadar garipsin. Bilmez misin, bir gün sen de öleceksin! Ecel şerbetini sen de içeceksin.
O halde hâlâ neyi beklersin? Geri dönüşü olmayan bu yolculuğa ne azık hazırladın? Neler götürüyorsun Rabbine?
Elin boş gitmek istemezsen şimdiden azığını hazırlamalısın.
Ölüm güzel şeydir, anlayana; kapıyı çalmadan hazır olana…
Ölümü hatırlayalım dostlar, bize hatırlatılmadan… Yapalım hazırlığımızı sonra geç olmadan…
Hayirli gunler...

fulya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
yaralı köpek, ağlamak

selamun aleyküm ben fulya 22 yasındayım gecen gece rüyamda gündüz vakti sokakta oturuyordum kucagıma kır tüylü yaralı bir köpek basını koydu yere uzandı hiç hareketsiz yattı ben de hem onu sevdim hem de bagırarak ağladım bu rüyamın ne anlama geldiğini çok merak ettim yorumlarsanız çok sevinirim selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam funda hayirdir insallah.. siz ne merhametli,güzel bir insansiniz!!
Neden ağladığını şu an bilmiyorsun..
aslinda kalbinin bir yerinde biliyorsun da bilmek istemiyorsun...
gündüzün kepenklerinde duyduğun güven
çelimsiz gölgelerin fısıldadığı,küçük sırlarla büyüyorsun
ve yaralı insanlara,Hak etmeselerde acıyorsun..
zamanın ve aynanın önüne bırakılmış
insanlik mektubun bu
belki çok sonra anlayacaksın içindekileri
ama şimdi okuyorsun!!ve sadece bagırarak ağlıyorsun..

Hayirdir insallah..
rüya da Yaralı köpek, görmek ;çevrenizde büyük acılar çeken, önemli gizli endişeler yaşayan bir dostunuzun varlığını
ve bu kişinin sizin desteğinize ihtiyacı olduğunu temsil eder.

Ağlamak;Bir duyg, bir çare,bir isyan ,mahzun olduğunu haykirmak...
Sorunlar karşısında;Doya doya gözyaşı dökmek
Ağlamak;Bir sığınak,Bir kaçış Kalbin derinliklerine..
Ağlamak İstiyorum Ağlayamadığıma..

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tavuklarla köpekleri bir arada görmek

Merhaba, rüyamda damdayız yanımda beni sevdiği için yanında zorla alıkoyan bir adam var.Damda tavuklarla köpekler var onlara bakıyoruz.Köpeklerin boynunda tasmaları var, köpeklerden birtanesi bana dişlerini sıkıp havlıyor ama gerçek köpek havlaması değil cılız bir ses çıkartıyor, şaşırıp gülümseyerek yanımdaki adamla birbirimize bakıyoruz.Sonra teyzemin oğlu ve onun kendi kızı (4yaşında)ben ve yeğenim murat (4yaşında) hepimiz taksideyiz teyze oğlu kullanıyor ben ve çocuklar arkadayız yolda sola dönmesi gerekirken düz gidip bir uçurumdan düşüyoruz arabayla ben iki çocuğu kollarımın altına saklıyorum. Bir bakıyorumki ben yoldan uçuruma bakıyorum hiçbirşjyim yok bana hiçbirşey olmamış aşağı bakıyorum kuzen kağıt gibi direksiyon ve ön camla yere yapışmış kanlör içinde sanki kıbleye durmuş gibi yatıyor. Sonra küçük bir dükkandan tursil alcakmışım hediyeside alyansmış bakır renginde adam bana veriyor yüzüğü takıyorum geniş geliyor yüzükleri önüme döküp parmağıma tam olan iki alyans takıp gidiyorum ama tursil almıyorum.Şimdiden yorumlarınız için Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
merhaba pinar kardesim fark ettiniz mi rüyalarinizin bir cogu damdasiniz bir keresinde de Teyzenin oğlu emin ile birlikte damda idiniz...yine ayni teyzenin oğlu mu ?
dama kediler cikar biz degil!!kedi ve kadınin benzerliği
yaradılışları gereği, dişi olmanın getirdiği benzerliklerdir.
kafalarına yatmadığı sürece; yapmak istemedikleri bir şeyi kimse zorla yaptıramaz. okşanmayı sever ama şefkatle ve sahiplenilerek. ..

Rüyada dam üzerine çıkmak; eğer yaz mevsiminde ise rahatlığa, üzüntü, keder, sıkıntı ve hastalıkların gitmesine, sırların meydana çıkmasına yorumlanır.
ayrica Rüyada dam görmek ;hayatında meydana gelecek olumlu
değişikliklere tabir edilir. ...
Rüyada tavuk görmek özgüven kaybını ve iradesizliği sembolize eder.
Rüyada köpek görmek sezgi, sadakat, cömertlik, koruma, ve sadakat simgesidir. Rüyada köpekler, yaşamınızın ileri gitmesi ve başarı elde etmek için güçlü değerler ve iyi niyetli yaklaşımları sağlayacagınızı gösterir.
Rüyadaki köpek ise, bu nitelikleri sergileyen hayatınızdaki birini temsil edebilir...

Rüyada uçurum görmek genelde kötü yorumlanır, üzüleceğiniz bir haber alacağınıza işarettir.
Rüyada uçurum kenarı görmek, Kendini bir uçurumun kenarında görmek Hayatınızda kritik bir noktaya geldiğinizi ve kontrolü kaybetme korkusu taşıdığınızı ifade eder.

Uçurumdan düşmek;zor zamanlar içinden geçtiğinize ve geleceğinizle ilgili endişeler taşıdığınıza işaret eder.
"hiçbirşey olmamış"

Her Gecenin Bir Sabahı, Her Sıkıntının Bir Ferahı Vardır..
Bize düşen feryat figan isyan etmek değil !!
Sabır ve Dua ile Allah'a sığınmaktır...

acilangul1

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. Nasılsınız? İyisinizdir,İNŞALLAH.
Ben bu gece rüyamda halamın kızını gördüm. Bu aralarda onu çok görüyorum. Köpeği vardı. Onun da bir tane yavrusu vardı. Bir imam ona"Yavruları bize vermek sevaptır" falan dedi. Bir kaç tane imam geldi sonra. O köpeyin yavrusunu onlara verdi,sevaptır diye. İmamın biri köpeyi böyle elinin ucuyla tutuyordu. Diğerleri de pek şirin köepkmiş diyordu.Köpekde annesnde ayrıldığı için fazla,çok fazla üzgündü. Ben halamın kızına "Ne yaptın sen?Bu immamların hepsi de doğru söylemez ki? Köpeğyi görmedin mi annesinden ayrıldığı için ne kadar üzgündü?" Dedim. Köpeye çok acımıştım. Sonra o başka birilerini çağırmış sokaklarda oturmak için olanları söktürmek için. Ben de ona sinirlenip"Ne yapıyorsun ya? İnsanlar ne yapacak? Sen sadece,kendini düşünüyorsun. Ben küçük kardeşime kendini düşünüyorsun derdim. Ama sen daha çok kendini düşünüyorsun dedim. Gelenler izin vermedim,onları kovdum. Onlarda bir daha gelmeyiz falan dediler. Onun köpeğinin annesini ve de bir başka küçük köpeyi vardı, küçük beyaz onu kendimle götürdüm. Su vardı,ikiside sudan içmeye başladılar. Ben zavallılar,su içmek istiyorlarmış dedim. Sonra köpekleri kaybetdim. Amma en yakın arkadaşımın evindelermiş.
Lütfen,tabir eder misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hamd olsun iyiyim Ya sen nasilsin.. imanin, Kalbin Nasıl? Hayirdir insallah..

Rüyada yavru köpek görmek; yakınlarınız ve kendi içinizdeki O masum çocuk (Fidan )ilgili mesajlar verir...
nefis,vicdan Duygularınız arasında, kaldiginiza isarettir..Aklınız ve yüreğiniz arasında caresiz. kalmak ne kötü ne kadar zordur..

"Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması…Ne kötüdür an kadar yakın,bir asır kadar uzak olması.
Ve bilir misin insanın bildiğini anlatamaması.BEN deyip susması,SEN deyip ağlamaklı olması…"
MEVLANA

Yürek ile aklı arasında kaldıktan sonra öylesine içinde tutugun,söylemek isteyipte söylenemeyen oyle çok şey var ki; soylemekten usanmış,
bitap düşmüş, bıkmış, bunalmış, yeter demiş ve artık derdini anlatamamaktan yorulmuş.
Söyleyecek ama kime uzak olana mı ..O uzak olan Yar ve yar/e !!duymayacak ki, işte yürek ahh o yürek sadece o dinliyor insanı.
Ona anlatıyorsun derdini, kederini seni ağlatmadan sessizce dinleyen tek şey Kalbinin Sahibi Rabbin dir!!

kgüll..,

Murat bozdemir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada köpek görmek

Bundan birkaç gün önce rüyamda siyah bir köpeğin havlayarak peşimden koştuğunu ve bana zarar vermesin diye arada kafasına doğru tekmeler savurarak kaçtığımı gördüm.

Dün gece bu defa beyaz denilebilir bir köpek havlama veya hiçbirşey yok bir sürü köpek var etrafımı sarmaya çalışıyor. Beyaz köpek liderleri gibi önde, yüzüme bakıyor sanki insan gibi mimikler var hayvanda. Köydeki amcamın ahırının yanına doğru sıkıştım artık bağırıyorum amca diye, amcam geliyor önlerine geçiyor gir içeri diye samanlığı işaret ediyor. Oraya kaçarken uyandım.
İkisinde de terden sırılsıklam olmuştum. NEDİR BUNUN KARŞILIĞI YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

Üst Alt