G
gökçe
Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm, ben geçen gece rüyamda sağ üst köpek dişimin sağlam olduğu halde düştüğünü gördüm ve çok üzülüp ağladım. O sırada dişimin kökten değilde sanki kesilmiş olduğunu fark ettim, eşime bunu anlatmaya çalışırken dişçide olduğumuzu fark ettim ve dişçi bana yardım edeceğini, üzülmememi söyledi beni sandelyeye oturttu. O sırada orda beliren bir başka bayan, tahminimce bir doktor kendisine öncelik verilmesini istedi benim gibi sıradan bir insanın kendinden önce bakılmasından büyük rahatsızlık duymuştu ki beni aşalamaya çalıştı.
Bende senin benden üstünlüğün yok senide benide yaratan bir, sen dünyada mevki sahibi olmanın verdiği saçma cesaretle beni ve başkalarını aşağlayamazsın diye bayağı tartıştım ve benim dişim sağlıklı olmasına rağmen düştü. Meslektaşın beni üzgün görünce kendi yardım etmek istedi ben senin gibi gelip onu birşeye zorlamadım.
Uzun lafın kısası rüyamda dişimin düşmüş olması hala aklımdaki en önemli ayrıntı, yardımcı olursanız sevinirim şimdiden şükranlarımı sunarım.
Bende senin benden üstünlüğün yok senide benide yaratan bir, sen dünyada mevki sahibi olmanın verdiği saçma cesaretle beni ve başkalarını aşağlayamazsın diye bayağı tartıştım ve benim dişim sağlıklı olmasına rağmen düştü. Meslektaşın beni üzgün görünce kendi yardım etmek istedi ben senin gibi gelip onu birşeye zorlamadım.
Uzun lafın kısası rüyamda dişimin düşmüş olması hala aklımdaki en önemli ayrıntı, yardımcı olursanız sevinirim şimdiden şükranlarımı sunarım.