• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kızının öldürüldüğünü görmek

serin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kızının ölmesi rüyada kızının öldürüldüğünü görmek
İyi geceler alllah rızası için rüyamı yorumlayın, şimdi gördüm bir kalktım saat beş buçuk daha önce de anlatmıştım kaynanam ve görümcemlerle görüşmüyorduk eşim daha doğrusu gitmiyordu kırkındı. Bugün gidelim dedim ikna ettim gittik, neyse görümcem 20 aylık kızından ayrı aylardır ondan konuştuk. Birde duymuşsunuzdur haberlerde yakınımız damat bahşiş için öldürüldü bunlardan konuştuk. Rüyama geçiyorum çocuklarımla kaynanamlardayız kaynım geliyor, kızımın boyundan yandan kesiyor kan çıkıyor ben kızım diye feryat ediyorum öldürdün diye, evden çıkıyorum. Akrabalara ama çok ağlıyorum sesim kısIlmış ağlamaktan, yavrum yavrum öldürdüler diyorum, babama haber ediyorum. Sonra kaynanamlara tekrar gidiyorum kızımın ölüsünü verin öpüp kokluyum diyorum banyodan getiriyolar havluya sarmışlar ama boyu çok kısalmıştı odanın ortasına koyuyolar, ben çığlık atıyorum yavrum diye sarılıyorum birde baktım kızım gözünü açtı sıcak daha diyorum ağlıyorum. Sonra dışarda oturuyoz kaynanamla ağlıyorum gene kaynanam dedi ki bana allah sabrını veriyor ben çok ağlıyorum, elimizde makas küçük penyeler var onları kesiyoruz. Sonra kızım kucağımda hastaneye götürmek için hastaneye gireceğim, hastanenin önünde küçük bebekler var ölmüş, kefenlenmiş onların üstünden atlıyıp hastaneye giriyorum doktorlara yetişim diyorum, birtane erkek doktor vardı ayaklarına kapanıyorum kurtar kurtar diyorum. Doktor kredi kartını istiyor parayı çekiyor.. Sonra rüyamda kaynıma diyorum ki sen rüyamda kızımı öldürüyordun oda diyor ki nasıl rüya ya o diyor. Rüyamda ayrıca görümcem telefonla oynuyordu, rüyamda ağlıyordum bak halası bak diyordum kızım için ama bakmadı nasıl bir rüya bu. anlamadım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi geceler rüyanız Hayr olsun
Sevdiğini Allaha Emanet et. Sevmediğini Allaha Havale et,araya mesafe ve saygı koy ve Sen kendi Ailene bak!!Her zaman eşine İyiliği ve Sabrı Tavsiye et yolun açik olsun..
Sen içini ferah tut. İyi ol, iyi kal iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir demişler. Sabret, sabreden derviş muradına ermiş...
Allah cc. kimsenin hakkını yerde koymaz karıncanın hakkını soran rabbim herşeyi görüyor .en büyük şahit Allahtır.sabır edin..

Rüyada kızının öldürüldüğünü görmek;
Gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz şartların sizi ümitsizliğe uğrattığını, yaşam enerjinizde bazı kaygılarınız Çocuklarımız,hakkında endişeli olduğunuzu işaret eder.
ne olursa olsun ,Serin,soğukkanlı olabilirseniz hem dünyanız hem de âhiretiniz kurtulur deprasyona,girmez Yüksek Tansiyon hasta olmazsınız.sırıtık.:,

Böyle bir rüya gördüğünüzde derhal içinde bulunduğunuz şartları gözden geçirmeli ve sizi ümitsizliğe ,deprasyona sevk eden faktörleri yaşamınızdan çıkarmalı
yada araya belli bir mesafe koymak,Sizin için daha hayırlı olacaktır olarak yorumlanir..

"görümcem 20 aylık kızından ayrı aylardır "
bu olaydan da bir anne olarak etkilenmiş olabilirsiniz..

Haksız beddua tutmaz ama eşinizin annesinin gönlünü almayı tercih etmesi gerekir. Evlatlık imtihanını kaybeden çok şey kaybeder...
Sabrederek ise çok şey kazanabilir..hayırlı evladlar gibi..selametle

duaa..

Üst Alt