• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kıyıya çıkmak

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Gönülsızım abla, nasılsın görüşmeyeli?

Rüyamda kendimi denizde görüyorum. Su kirli gibiydi. Ayaklarımı indidiğimde yere değmediler. Boğulur gibi olmaya başladım. Sonrasında kendimi toparlayarak kıyıya yüzdüm. Kıyıya çıktığımı gördüm. Hayır olsun inşallah. Bugünlerde yüreğim yine çok dalgalanıyor. Bazen ne yapacağımı bilemiyorum. Bazense doğru olan seçeneği bildiğim halde o doğrunun peşinden gidemiyorum...

Allah'a emanet ol. Hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim...Hamd olsun iyiyim Ya Siz?
Hayirdir insallah...
gördüğünuz rüya, sizin iç dünyanızda bastırılmış sorunlardan bunalmış durumda olduğunuzu ifade etmektedir.
bogulmak bir arayis semboludur..Duygu boşlugu yasadiginiza da delaletir..
Rüyada sahil ,KIYI görmek: sizin iki ayri yonunuzu veya ozelliginizi sembolize eder.
KUM sizin mantiksal dunyanizi, akli basinda olmanizi, dusunce dunyanizi yani manevi ve ruhsal durumuzu
SU ise sizin mantik disi , akilla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsiz, degisken, sabit olmayan, oynak ve bir dalda durmayan yani dengesiz kisilik yonunuzu sembolize eder.

"denizde görüyorum. Su kirli gibiydi"
icinde bulundugunuz gam, keder,SIKINTI...
Sahil kiyisi maddi ve manevi degerlerin birbiriyle bir araya geldigi bir yerdir.

Allah cc.her şahsa, ancak gücü yettiği kadar sorumluluk yükler.
Güneşe çevirebileceği kadar gezegen, ağaca kaldırabileceği kadar dal, insana taşıyabileceği sayıda el takmış..
bizler ise kendi kendimize gereksiz yük,stress, sorun ve SIKINTILAR katarak kendi hayatlarimiz altinda boguluyor ve KAYBOLUYORUz...

"seçeneği bildiğim halde o doğrunun peşinden gidemiyorum..."
kardesim Siz akilli olgun bir insansiniz artik Ne istediginize karar verip bir yerden baslamaniz gerekli seklinde ruyaniz yorumlanir..
Hayirli geceler...

Üst Alt