• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kıyamet yaratığı görmek

Madness07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar; hayırlı sabahlar, bunu sabahın köründe yazmamın nedeni yarım saat önceki gördüğüm rüyadır. Baya etkisinde kaldım. Yanımda eşim haberleri açtık haberlerde dev bir yaratığın yer altını parçalayarak yer yüzüne çıktığını gördük. Haber spikeri birşey nedeni ile bu yaratığın dirildiğini söylüyordu. Bende yanımda yatan eşime bak görüyormusun dünya son demlerini yaşıyor kıyamet çok yakın dedim. Eşimde doğru söylüyorsun dedi ve sarılıp yattık yorumlarsanız sevinirim.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Merhabalar; hayırlı sabahlar, bunu sabahın köründe yazmamın nedeni yarım saat önceki gördüğüm rüyadır. Baya etkisinde kaldım. Yanımda eşim haberleri açtık haberlerde dev bir yaratığın yer altını parçalayarak yer yüzüne çıktığını gördük. Haber spikeri birşey nedeni ile bu yaratığın dirildiğini söylüyordu. Bende yanımda yatan eşime bak görüyormusun dünya son demlerini yaşıyor kıyamet çok yakın dedim. Eşimde doğru söylüyorsun dedi ve sarılıp yattık yorumlarsanız sevinirim.
İnanılmaz bir rüya.
Zira rüyanızda gördüğünüz yaratık gerçektende birebir olarak kıyamette gelecektir. İkinci inanılmaz olanı, bu yaratık gerçektende yer altını parçalayacak gelecektir.
Kıyamete yakın zamanlarda, inanılmaz bir büyüklükte olan Dabbetül-Arz isimli bir yaratık gelir.
Elinde 2 asa bulunur. Herkes korkudan kaçmaya başlar.
Kafirler namaz kılmaya başlar korkudan. Dabbetül arzda onların alnını damgalar "cehennemlik" diye.

Gördüğünüz yaratık herhalde bu Dabbe'dir.
İşte rüyada bu dabbetül arzı görmek, bir habere işarettir. Kişinin imanının kuvvetleneceğine işarettir. Bu rüya müminlerin galibiyetine işarettir.

Dabbetül arzın elindeki 2 asa. Birisi, Hz.Musanın asası. Diğeri Hz.Süleymanın mührüdür. Dabbetül arz, müminleri asayla müjdeler, kafirleriyse mühürle damgalar.. Ahir zamanda, Deccal ile birlikte gelir.

"وَاِذَا وَقَعَ الْقَوْلُ عَلَيْهِمْ اَخْرَجْنَا لَهُمْ دَٓابَّةً مِنَ الْاَرْضِ تُكَلِّمُهُمْۙ اَنَّ النَّاسَ كَانُوا بِاٰيَاتِنَا لَا يُوقِنُونَ۟ "

"Söylenen (kıyamet) başlarına geldiği zaman, onlara yerden bir yaratık çıkarırız da insanların âyetlerimize kesin bir şekilde iman etmedikleri konusunda onlarla konuşur." (Neml, 82).. Selametle..

Üst Alt