• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kitap okumak

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm.

rüyamda bir sınıftayım.sınıfta öğretmen var ,sıralarda oturuyoruz ,önümüzde de açık kitaplar var.öğretmen bana okumamı söylüyor.ben başladım okumaya yazılar büyük ve net yazılmış ama ben heyecanlanıp okumakta güçlük çektim.öğretmen de zorlandığımı anladı , başka birinin kitabı okumayı devam etmesini söyledi.

Hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tecrube_hayat_yolu.jpg

Aleyküm selam Gönül Dostum Hakkinizi helal edin rüyanizi yeni gördüm hayirdir insallah..
Rüyada kitap okumak; başarılı olup, yükseleceğinizin işaretidir. Kişinin hayatının önemli derecede değişeceğine işarettir. ..
Kitap Hayattır...kendi hayat kitabinizi okumakta, yaşamakta ;zorlansaniz da Başkalarının Hayatınizi yönlendirmesine,okumasina,olumsuz etkilemesine izin vermeyin..

"önümüzde de açık kitaplar var.öğretmen bana okumamı söylüyor ''
hayat yolunda karşımıza çıkan, güçlükleri, engelleri, hastalıkları, bir baş belâsı gibi görmeden, onların sebebini ve hikmetini anlamaya
çalışarak,Dua ve sabir ile gecirebilmek...

Önemli olan olaylar değil, o olaylara bizim yaklaşım tarzımızdır. En küçük bir sıkıntıda feryat edip, isyana kapılanlar, hayatta hiçbir zaman olgunlaşıp, güzelleşemezler.
Hamlıkları, kabalıkları; isyanları ve itirazları oranında büsbütün artar. Hem kendilerine zehir ederler hayatı, hem çevrelerine.
Her köşesi binbir güzelliklerle dolu şu dünyaya biz çehremizi asar, surat ederek bakarsak, herhalde dünya bize gülümsemez...

Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen hayatından zevk alır. Bu çağda bir insana yapılacak en büyük iyilik, onu kendi kendisiyle ve hayatla barış haline sokabilmektir.
Bugün insanların çoğu kendi kendilerine küs yaşıyorlar...

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. sizinle yüz yüze tanışmış olmasam da bana dertlerimi,sıkıntılarımı, paylaşa bileceğim bir dost sıcaklığı yaşattığınız için teşekkür ederim. inanın beni olumlu yönde çok değiştirdiniz.
belki de böyle güzel işlere vesile olabilmeniz için gurbette olmanız gerekiyormuş. siz hakkınızı helal edin.
teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
pp.jpg
gnlszm3.jpg

Aleyküm selam Allah RAZI olsun!
Gönül Dostum yüz yüze tanışmasak da arada Din kardeşligi,Gönül Dostluğu var.. Gönülden Gönülle kurulan köprüler var!!
Her İnsan,bu dünyaya belirli bir vazife,hizmet ve gaye için gönderilmiştir...
Aynı şekilde kainat ve kainat içindeki her bir mahluk Allah'ın harika ve mükemmel birer hikmetli kitabı hükmündedir.

Kainatta her şey; iç içe, belirli bir şekilde birbirine bağli ve birbirine etkiliyebilmekte, birbirine bir şekilde yardim ve destek olmakta ve tamamlamaktadir..
Gurbette olmamın hikmettini yillar sonra anladim.. Beni buraya getiren, gelmeme vesile olan Rabbime Hamd olsun...

Yetimlere Allah-in Sevdiği ,sevdiklerine Hizmet vermekteyim..
bunun yaninda da Rabbimin lütfü yabancı asılı bir bebeği evladlik aldim insallahu Rahman ondan gelecek bütün nesilerin
Müsliman olmasina vesile olabilirsem bunun yanin da bir kimsesiz Cocugun annesiz, yetim olarak büyümesine gönlüm RAZI gelmedi..
cunku kendim de kimsesiz bir yetimim..
Su an oglum Islami okullun 2. sinifina gitmektedir...bir selavaat okur kalbiniz durur..
yetimlere Sevgili Peygamber efendimiz sav. Gözü ile ve yetimlerin kalbi ile bakarsaniz beni daha iyi anlarsiniz..
bu gun pazar ve her pazar gunleri Camiye gidip Misirli bir Hoca efendiden Kur`an ,Tecvid ve makam dersleri almakta...
Selametle...Hayra kalin..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah yolunuzu her daim açık etsin...

Üst Alt