• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kıskançlık yapmak

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kıskançlık yapmak, kıskanmak ne demektir ?
Selamün Aleyküm; Rüyamda nişanlım ile görüntülü konuşuyoruz. Bana etrafı gösterirken bir sarışın kadın beyaz bir kapıyı açıyor içi de bembeyaz koliler ile dolu. Sonra nişanlım kızıyor çekil oradan kapat kapıyı gibisinden, kadın kapatıp oradan çekiliyor. Sonra ben kıskançlık yapıp kim o kadın gibisinden konuşuyorum ama o lafı değiştiriyor sonra nişanlım birden bir ahırda oluyor ve aynı sarışın kadın orada inek sağıyor ve kadın benimle konuşuyor yanlış anlama beni gibisinden açıklama yapıyor. Ama hiç inandırıcı değil. O sıra da ben yinede gıcık oluyorum, kıskançlık yapıyorum sonra birden bende ahırda oluyorum bir küçük kız çocuğuna sarılıyorum gözlerimde çok dikkat çekici siyah kemik gözlükler var. Nişanlımda bana bakıp gülümsüyor. Sonra bir kumral kız benim nişanlıma doğru gidiyor ve onu öpmeye başlıyor bende oradan neler oluyor orda diyip bağırırken görüntü kapanıyor bağırıyorum ama sesimi duyan yok... Rüyanın başında da bir fotoğraf karesi gibi alacakaranlık bir gökyüzü var ve bir ay doğmuş. Ve aylardan Eylülmüş... Abla hepsini yorumlarsan sevinirim iyi ki varsın Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyanız hayr Olsun
Rüyada kıskançlık yapmak, kıskanmak ne demek;
Bu Rüya adeta ruh halinizin analizini yapmakta,ilişkinizde güvensizlik, ve kıskançlığı ,iletişim problemine ,aslında var olmayan problemler icat etmeyinize yorumlanır...

Aslında mutlu olmayı bilen, kendisiyle barışık bir yapıya sahip olduğunu simgelerken, bu ilişkinin bazı küçük düzenlemeler ile büyük mutluluklar verecek hale getirilebileceğini anlatmakta aynı zamanda karşındakinden hak ettiğin kadar ilgi ( iltifat, sevgi ya da şefkat) beklemek gerektiğini bilmek gerektiğini hatırlatmaktadır.

Siz kendinizi ifade etmeden, karşınızdakinin sizi anlamasını beklemeyin ve o kişinin bilmesi gerektiğini düşündüğünüz şeyleri onunla paylaşın.

Karşınızdakinin düşüncelerini okumayı bıraktığınız anda onun özel hayatına da saygı duymaya ve daha az müdahale etmeye başlarsınız.

Eylül sonda olsa bahardır SON Bahar selametle..

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok güzel ve doğru yorumlamışsın abla dediklerini uygulayacağım Allah razı olsun.

Üst Alt