• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kirpik görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kirpik görmek, dini muhafaza etmeye işarettir.

Bazen kirpik, mal, ilim ve çocuktan dolayı sevinmeye işarettir.

Rüyada kirpik görmek dinine bağlı insana, mal ve ilim sahibi olmaya işaret eder.

Rüyada kirpiklerinin uzadığını görmek hayırlı bir evlada işaret eder.

Kirpiklerinizin döküldüğünü görmek; dini inancınızın bozuk olduğuna…

Kirpiklerinizin kıpırdadığını görmek; hastalanacağınıza işarettir.

Kirpiklerinin olmadığını gören kimse, dinini koruyamaz.

Rüyada kirpiklerini yolduğunu gören kimseyi, dininden dolayı düşmanı rezil eder.

Rüyada kilpiklerinin çok ve güzel olduğunu gören kimse, dindardır.

Rüyada kirpiklerinin uzadığını görmek, üç şekil ile tâbir olunur: a) İzzet, b) Şeref, c) Hayırlı evlat.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek ise, mal, ziynet ve uzun ömre işaret eder.

Rüyada kirpiklerinin beyaz olduğunu gören kimsenin başına veya gözlerine ya da dişine bir hastalık isabet eder.
Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için linke Tıklayın

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kirpik görmek

hayırlı günler gönül sızım ablam,geçen gece rüyamda kirpiklerimin aşırı uzun olduğunu gördüm.aynaya bakarak nasıl bu kadar uzun ve güzel gözüktüklerine şaşırıyordumxxzzl...yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler gönül Dostum..Hayirdir insallah..
Rüyada kirpik görmek; dini muhafaza etmeye işarettir.
Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer yüreğin olsa...
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ya da olduğu gibi görünmeyebilir!

Herkes kendi varlığından ve davranışlarından sorumludur.tek bir şeyi hatırlaman gerekiyor; Gören Görülen Değildir.
İnsanoğlu sanki şimdiki zamanda yaşıyormuş gibi görünür, ama bu sadece bir görüntüdür. İnsanoğlu geçmişte yaşar.
Şimdiki zamandan geçer, ama kökleri geçmişte kalır.
Şimdiki zaman sıradan bilinç için gerçek zaman değildir. Sıradan bilinç için, geçmiş gerçek zaman olup, şimdiki zaman sadece
geçmişten geleceğe bir geçiştir, sadece anlık bir geçiş. Hayirli cumalar...

acilangul1

zeyzey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada uzun kirpik görmek

Hayırlı günler. Bugün rüyamda kendi evimdeydim, koltukta oturuyordum ve yanımda hoşlandıgım çocuk vardı. Aslında bir yere gidecekmisiz ama vazgecmisiz yanımda oturuyor. Sonra kirpiklerine baktım, normalde gozlukluydu fakat o an gözlüğü yoktu, kirpikleri çok uzundu. Acik kahverengi up uzun kahverengi kirpikleri vardı. Ölçmeye calistim karışla ama kirpikler uzadıkça uzadı ölcemedim. Sonrasinda elimle yüzünü oksadim ve göğsüne yattim. Bu rüya ne anlama geliyor, yorumlarsaniz çok sevinirim. Teşekkürler, tekrar hayirli günler.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Hayırlı günler zeyzey, rüyanız, kirpikleri uzayan kişinin, zenginlik veya eğitim yönünden önünün açık olduğuna işarettir.

Üst Alt