• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kirli Deniz görmek

Perihan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm;
İki yaşındaki çocuğumla birlikte denize girdik.Bir baktım deniz kirli,bulanık,yosunlu,dere suyu gibi suyu vardı.Girmiş bulunduk biraz yüzdük,her zaman suya girince ağlayan çocuk,gönüllü suda yüzdü.Su diz boyu, biraz ortalara geldik,bir masa kurmuşlar sofrada kebaplar salatalar,komşular hazırlamış.Biraz mahcup oldum,hazır sofraya davet ettiler,beraber pikniğe geldiğim komşularla sofraya oturduk.Denizin 5-6 metre kadar içinde yemek yedik.

Bir gün öncede şöyle bir rüya gördüm ;
Rahmetli annemle beraber memlekete gidiyoruz,cenaze haberi almışız,annem yoldan beni geri çevirdi,benim sende yazmalarım var,ver dedi,yıkadımda ütülemedim anne dedim.Ütüle o zaman ver dedi,ütüledim verdim,iki tane oyalı güzel yazma.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
Rüyada deniz görmek hayra yorulur.Ama gördüğünüz denize göre değişiklikler gösterebilir.
Kirli deniz, denizde yuzmek..icinde bulundugunuz Ruh halinizi, biraz sinirli, gergin etrafiniza, komsulariniza karsi Sabirli, evladiniza karsi bazen cok SABIRSIZ ve gergin oldugunuza isarettir..
yerine getirilmemiş öngörüler, arzuladığınız zevklerden bir sureligine mahrum kalacağınızı işaret eder.
ayrica gecici GAM,keder, SIKINTI...
Rah. annenize cokca Dua edin Onu Dualarinizda unutmayin..
Hayattin oğunluğunda Kendinizi, cocugunuza ilgi, sevgi gostermeyi..
ve Rah. annenize Dua etmeyi unutmayin..
Selamet ile Hayra kalin...

Üst Alt