• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kına kıyafeti görmek

zeyland

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamü aleyküm hocam ben rüyamda kına kıyafeti giydiğimi gördüm nişanlımla kına gecemin olmasını bekliyoruz ondan sonra annemi arıyorum ona kızıyorum neden kına gecemi düğünümden aylar sonra yapıyoruz diye soruyorum.nedenini anlayamıyorum kına tepsimi felan görüyorum.sonra küpemin eksik olduğunu görüyorum nişanlımla alışveriş merkezine giriyoruz ama bir türlü küpeyi bulamıyoruz çok karışık bir yer gibi geliyor içerisi alışveriş merkezi değil sanki.şimdiden yorumlarınız için allah razı olsun hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Geceler..Hosgeldiniz kardesim..
Size Masallah diyorum oldukca akilli ve her seyin farkinda olup her seyi kafaniza takan bir kisiliginiz var Allahu Alem...

Hayirdir insallah..
Rüyada kına gecesi görmek:hayatınızda önemli bir değişikliğin gelişmenin olacağını işaret etmektedir.
Bu değişim özel hayatınız eğitim veya iş yaşamı konusunda olacaktır ve sonunda sevineceksiniz...seklinde yorumlanir
Allahu alem..

Câbir radıyallahu anh şöyle dedi:
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem tıpkı bir Kur’an sûresini öğretir gibi bize her iş için istihâre yapmayı öğretirdi. Şöyle buyururdu:
“Herhangi biriniz bir iş yapmak istediğinde farz namazlardan ayrı olarak iki rekât namaz kılsın sonra da şöyle desin:
Allahım! Sen her şeyi bildiğin için hakkımda hayırlı olanı bana da bildirmeni senin gücün her şeye yettiği için beni başarılı kılmanı ve hayırlı olanı nasip etmeni
senin o büyük kereminden niyaz ederim.
Çünkü senin gücün her şeye yeter benimki yetmez; sen her şeyi bilirsin ben bilemem. Şüphesiz sen görülüp bilinmeyenleri de bilirsin..

kardesim gecmisten ders alip bazi olaylari kulaginiza kupe yapin ,bazi eksikliklerinizi evlenmeden tamamlayin..
seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu Alem..
Hayirli aksamlar..

Üst Alt