• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kesik baş görmek

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm, eşim rüyasında daglık bir yerde suyu karıstırırken içinden kesik baş cıkmış, eline almış başı eşime birşeyler anlatmaya çalışmıs ama eşim bir sey anlamamıs. Sonra o başı gövdesine geri dikmişler suyun başında bende varmısım.

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
yorum nerede

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1010020_720395587975801_1376741551_n.jpg

Aleykum selam Kardesim Hayirdir insallah..
Bana oyle bir Ruya sordunuz Tabiri kolay yorumu mana Alemi cook derin Beni aşar!!Siz kesik baş hikayesini bilirmisiniz..
onu kendiniz bulun arastirin ve ins. ruyanizi daha iyi anlarsiniz..

ölü bir başın diri olan eşinize birşeyler anlatmaya çalışmasi...acaip degil mi?
belki de eşinizin önemsediği bir sahsin nasihattini dinlemedigi icin Allah korusun kendi başını yakmasın...
eşinizin çevrenizde bazı kişilerin ciddi sorunları, yakınları ile ilgili kaygı ve üzüntüleri olabilir...
gerçek yaşamınızda kötü bir karar verdiğinizi ya da kötü bir karar sonucu hatalı bir şey yapmış olduğunuzu ve pişmanlık duyduğunuzu da ifade edebilir..

yada Ey diri olan!Benim durumuma gelmeden kendine Gel kendine.. buradaki mesaj, hikmettin gercegini anca Rabbim bilir...ben bilmiyorum..
Hayirli gunler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim bugun pazar ve bildiginiz gibi Farkli zaman, mekan da yaşamaktayız..aramizda 8 saat saat farki vardir..
ilk önce cocuklarimi Pazar okuluna yani Camiye göturdum.. sonra da benim Ruh halim..önce bir kendime geleyim dedim!hy..
sonrasi Allah Kerim...

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun kardesim internetten arastirdik biz ama sizin gibi ilim irfan bilen kisilerden yorum almak daha iyisi diye dusunduk ruya sonucta hersey goruyor insan lakin esim pek ruya goren insan degil kendiside altinci his derlerya oyle bir ozelligi var kalbine ne hissetse o oluyor ruyasinda ne gordugunu bilmem ama sabah derki bugun birisi ölecek der ogun ölum haberi gelir gordugu kesik baş ister istemez insani endiselendiriyor saglicakla

Üst Alt