• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kertenkeleden kaçtığını görmek

Rüveyda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykum. Kapi onudeyim Basim ortuk degil sokakta yabanci bir Adam baska bir kadina kufur ediyor. O anda assagidan bana yukari dogru bakan bir Kertenkele goruyorum urperiyorum, duvarda delikter var oralardan giriyor evin icine. Ben iceri kaciyorum hem basimda ortu yok diye hemde kertenkelden kaciyorum bor odaya kendimi kitleyip disariyi izliyorum oglum Bu kertenkelenin pesinde. Sonra oglumun almak icin cikiyorum ve oglum korkmadinmi diye soruyorum hayir diyor ne yaptin onu diyorum ve tatli bir sekilde cöpe attigini söylüyor. Kertenkelenin sanki gülümsedigini duyarak copten cikmaya calistigini duyuyorum. Ve cikabileceginden emin oluyorum. Ve burda korkuyla uyaniyorum. Girdigi evde memleketteki dayim olan kayinbabamin evi. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. Selamünaleykum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Hayirdir insallah...
Rüyada büyük kertenkele görmek: insanların arasını ifsat eden söz götürüp getiren âsi bir kimseye delâlet eder.

Yani her yuzune guleni Dost sanip SIRRINI verme!! O da SIRRINI Dost sandigina veririr.. ve arada kin nefret kiskanclik olabilir..
Çekirge bir zıplar iki zıplar üçünçüde zipliyamaz misali..
yani bazen insan evine girip cikanen yakin aile dostu dediginiz kisilerde bile KISKANCLIK olmasi cook tabidir!!

ayrica sizden de Ricam bu asr suresinin manasini iyice idrak edin..

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…

"Velasri innel insane lefi husr
And olsun zamana ki insan gerçekten ziyan içindedir

İllallezine amenu veamilus salihati vetevasav bil hakki vetevasav bissabr.
Ancak iman edip de sâlih ameller işleyenler birbirlerine hakkı tavsiye edenler birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka...

yani insanlara arkadaslariniza hep iyilik guzelik affetmeyi tavsiye edin..
Hayra sebep olan HAYRI islemis gibi sevap alir kardesim..
hem kendinizi hem de sevdiklerinizi Allah a emanet edin..
Hayirli gunler..

"Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın."
Hucurât Sûresi 6

Rüyada Kertenkele Görmek, hilebaz, kötü karakterli, melun bir kimseye, insana güven vermeyen şüpheli kimseye ya da şüpheli kazanca,delaletir...
"Basim ortuk degil sokakta yabanci bir " kardesim dunyevi gelirler icin ahirettinizi yok etmeyin.. islamdan taviz vererek Hayra, selamette eremezsiniz...
Taviz Tavizi getirir..Hayirli gunler..

Üst Alt