• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kepçe Makinesi Görmek

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Bugün rüyamda çok büyük bir kepçe makinesi gördüm. Fakat değişik bir şeydi. Makinenin alt tarafı büyük elektrik santralleri gibi boştu. Eyfel kulesinin altı gibi yani. İşte ben de onun altındaki boşluktayım. Fakat alt tarafın ön iki ayak arası hemen hemen kapalı gibiydi. Kepçe sürekli orayı kapatıyordu. Yanımda birkaç kişi vardı. Onlar bir fırsat bulup kaçtılar fakat ben kaçamıyorum. Çünkü korkuyordum öleceğim diye. Tedirginlik de vardı biraz. Bir ara yer makinadan dolayı dalgalandı ve makinenin bir ayağına sarıldım korkudan. Sonra baktım ki kepçe birilerine gel işareti yapar gibi hareket etti. Kişi çağırıyor diye düşündüm o an. Sonra ara fırsatını bulup ben de kaçtım onun altından. Çıktıktan hemen sonra baktım ki birbirine zincirli üç kişi kepçenin altına girmek için geldi. Aileydi diye hatırlıyorum. En öndeki kişiyi hatırlamıyorum peşindeki iki kişinin belden aşağısı yoktu. Yürüyor gibi dik gidiyorlardı ama sürünüyorlardı. Tabir ederseniz sevinirim.

Bu arada pek karamsar biri olduğumdan rüyalarım genelde böyledir yani hoş olmayan türden. Tabiri mümkünse ona göre yaparsanız sevinirim :) Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Kepçe Makinası Görmek;
Rüyada kepçe makinası görmek hayra alamettir ve rüya sahibinin gözünde çok büyüttüğü ve altından nasıl kalkacağını bilemediği zorluklar anlamına gelir...

Eğer Birgün Büyük Bir Sıkıntın Olursa Rabbine Dönüp Benim Büyük Bir Sıkıntım var deme, Sıkıntına dönüp Benim büyük Bir Rabbim Var De...
Doğrudur ve de uygulanmasınıda Rabbim nasip etsin inşallah !!Allah kimseye taşıyacağından daha fazla yük vermez selametle..

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Bu aralar toparlanma sürecine girdim elhamdülillah. Ancak müjdeli mesajlara ihtiyacım da oluyor tabi :) Allah razı olsun tekrardan.

Üst Alt