• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kene görmek

N

nurdan

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kene görmek
Selamünaleyküm, hayırlı ramazanlar. Rüyada kene görmek neye işarettir?

Adım Nurdan 34 yaşında 2 çocuk annesi ev hanımıyım.

Dün gece sahurdan sonra rüyamda içinde henüz olgunlaşmamış çeşitli sebzeler bulunan bir bahçedeydim. Sonra elimin üstünde biri büyük biri küçük iki tane kene gördüm. Küçük olan ısırırken ikisinide elimden silkeledim.

Daha sonra eşime vücudumda başka kene olup olmadığını kontrol etmesini söyledim. Eşim sırtımda bulunan bir tane keneyi sırtımdan aldı. Fakat çok korkmuştum ve ağlıyordum.

Başka kene varmı diye eşimden belden aşağımı ve göremediğim yerlerimi kontrol etmesini söyledim, fakat bakmayıp gittiği için çok sinirlendim. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Allah RAZI olsun Size de Hayirli Ramazanlar..Kardesim..
Hayirdir ins. Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada kene görmek;kendi malindan yiyen aile ve akrabasindan olan kimselerin üzüntü ve kederidir.
Rüya sahibinin vücudunda bulunan kene; üzüntü, keder ve zarardir. Kene, akrabadan olan bir düsmana da isarettir...
Temkin Ya Hu...

Eşim sırtımda bulunan bir tane keneyi sırtımdan aldı demissiniz.. demek ki Eşiniz sirtinizda yuk olan bir kederi, atmanizi istiyor.. Onu dinleyin..
Herkesin ne dedigini ne dusundugu ile kafanizi yorup stresse girmeyin seklinde yorumlanir Allahu Alem...

Enerjini açgözlülüğe, bencilige harcarsan, asla geri dönmez. Enerjini sevgiye harcarsan, bin katı döner.
Enerjini öfkeye harcarsan, asla geri dönmez. Seni boş, bitmiş, tükenmiş halde bırakır.
Enerjini merhamete kullanırsan, bin katı döner.
Enerji ve Sevginizi Sevgi ve ilgiyi Hak edenlere harcayin gerisine de sadece Saygi ve hurmette kusur etmezseniz ins.
cook mutlu ve huzurlu, saglikli bir hayat yasarsiniz...insa/Allah
Selamet ile Hayra Kalin..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kene görmek
Merhaba ben istihareye yatmıştım, tırtıla benzeyen yeşil bir böcek kene gibi koluma yapışıyor. Sonra ben asılıyorum çıksın diye yarısı kopuyor diğer yarısını çıkarmaya çalışıyorum ama öyle yapışmış ki çıkmıyor ve canımı çok acıtıyor en son uğraşlarımla çıkartıyorum, kan akmıyor ama orda sivilce gibi kalıyor kötü niyetli olduğunu hissettiğim orta yaşlı adam bunun içinde hala kalmış ben çıkartırım diyor, ben uzaklaşıyorum ondan öyle tuhaf bi rüyaydı.

Üst Alt