• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendini ana rahminde görmek

deliakilli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. Rüyamda apartman dairemizin dış kapısından, dışarıyı izliyordum. Dışarıda atmosfer mordu, yer çatlıyor ve canlılar birbirini ezerek koşusuyorlardı. Korkuyla arkamı dönüp koşarken, bir patlama oldu ve her yer bembeyaz oldu ve yer çekimi yoktu. İnsanlar cenin pozisyonunda, havada asılı olarak uyku halindeydiler bende aynı vaziyeti aldım ve içimden "yeni bir nefes" diyerek uykuya daldım ve tekrar rüyamda gözlerimi açtığımda kendimi anne rahminde uyurken gördüm. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tumblr_mpesgfu0tx1rcpk0vo1_500.jpg

Ve Aleyküm selam Allah'ın rahmeti ve bereketi ,huzuru ve hidayetti Sizin üzerinize de olsun. Rüyaniz Hayr olsun
rüyanizi hep hayat gibi HAYRA yorun...
Meydana gelen her şeyde mutlaka ama mutlaka iyi ve yararlı bir taraf vardır. En kötü ve felaketli şeyler bile böyledir.

“Mutlak kötülük yoktur cihanda” demiş bilgeler.
“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir” diyor ayet-i kerime..
.
“Her şeyin ya kendisi veya neticesi iyidir” diyor Bediüzzaman. Fakat biz hep şer tarafına bakıyoruz. İleriyi göremediğimiz için
hoşumuza gitmeyen şeylere kötü diyoruz.

Olaylara iyi ve kötü yaftasını biz vuruyoruz. Bu onlara nasıl baktığımıza bağlıdır. Bakış açımız onu değerlendirir.
Önemli olan olumsuz ve çirkin görünen şeyleri olumluya çevirebilmektir. Vaveyla edip bağırmanın feryat etmenin hiçbir yararı yoktur.velhasili kelam...

Rüyada anne rahminde olduğunu görmek ;
Sizin icin Yeni bir başlangıç yapacağınızı sembolize eder.yeni fırsatların işaretçisidir.
gerçek yaşamınızda kafanızda gelişmekte olan yeni bir fikri veya yaşamınızdaki yeni bir ilişkiyi veya olmasını istediğiniz önemli gelişmeyi simgeler.
yeter ki; kendinizi dış dünyaya kapatmayın

ayrica Rüyasında kendisini annesinin karnında gören kimse, eğer yurdundan ayrı ise, yurduna geri döner...Her sey döner,dolaşır, özüne ,aslına bir gun döner...

Yûnus ne güzel söyler:
Ana rahminden geldik pazara;
Bir kefen aldık, döndük mezara!..

Gerçekten bütün bir dünyâ ticâretinden ister zengin, ister fakir olalım, bize kalan sadece bir kefen…
Onun için önemli olan âhıret ticâretimizin ne durumda olduğudur...
Hayirli gunler..

-Güvenmediğin kimseye aleyhine kullanabilecek hiç bir koz verme.
-İnsanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil.
-Asla dönüp arkana bakma.
-Sır tutmasını bil.
-Kimsenin lafıyla dolduruşa gelme, ama aklının bir köşesinde de tut.
-Bir ilişkiyi kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla gözyaşı için asla yumuşama.
-Seni sevenlerle kullananları iyi ayırt et.
-Seni dinleyip anlamaya niyetli olmayanlarla tartışma.
-Gözyaşlarının değerini bil. Onları hak etmeyenler için harcama.
-Dışarıdaki güneşe bakıp gülümse ve önünde koskocaman bir gelecek olduğunu unutma.
Kissadan hisse..

acilangul1

Üst Alt