• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendi çocukluğunu görmek

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Haziran 2015
Mesajlar
34
Tepkime puanı
0
Rüyada kendi çocukluğunu görmek, rüyada küçüklüğünü görmek.
Hayırlı akşamlar.. Rüyamda evdeyim ama aslında gerçekte yaşadığımız evden farklı bir ev. Ev böyle karanlık sınavım varmış ve ona geç kalıyormuşum evden aceleyle çıkıyorum birazda annemle geriliyoruz daha sonra binanın bahçesine iniyorum aceleyle, bahçe yemyeşil kocaman hava günlük güneşlik çok güzel.. Bahçede bir kalabalık var güzel bir kalabalık. Bir bakıyorum annem bahçede büyük tüplü denilen bir tv de eski bir video izliyor, bakıyorum benim çocukluğum ki gerçekte böyle bir video falan yok. Tv ye yaklaşıyorum nasıl seviyorum, nasıl güzel gözüküyor çocukluğum gözüme, ekrana yaklaştıkça görüntü gerçek oluyor yani küçüklüğüm ve şuandaki halim karşılıklı oluyor küçüklüğümün üzerinde siyah bir okul önlüğü gibi bir elbise var yakası ve kuşağı beyaz ve yanımda da ablamın ve bir çocuğun, erkek çocuğunun küçüklüğü var. Küçüklük halim onlarla oynuyor gülüyor, ben yanaşıyorum sevmek istiyorum sevdirmiyor ama çok sevimli ve güzel geliyor o halim bana. Kaçıyor, bahçenin diğer tarafına doğru oynayarak gidiyor sonra babam konuşuyor benimle şu andaki halimle, o öyle sevdirmez kendini gibi bişeyler söylüyor ki babamda şu andaki yaşında ve halinde ben öyle bakıyorum arkasından.. Benimde üzerimde beyaz bir tişört var ve gerçekte ben mezunum çalışıyorum. Yorumlarsanız sevinirim..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Hayırlı akşamlar.. Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada kendi çocukluğunu görmek ;
Rüyayı gören kişinin anılarına, geçmişine ve yaşadıklarına çok bağlı olduğuna rivayet edilir.
Rüya sahibinin her daim çocukluğunu yâd ederek yaşadığına, iyi niyetlerini, çocuk saflığını, neşesini ve geleceğe olan umutlarını hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Gördüğünüz rüya çocuksu saflığa, narinliğe işaret etmektedir. Hayatı biraz daha ciddiye almanız gerektiğini, hayatın acımasızlığını, zorluklarını anlatmaktadır.
hayatınızda daha az sorumluluk ve kaygının olduğu dönemlere olan özleminizi anlatır.

İçimde küçücük bir kız çocuğu var hiç büyütmediğim. Büyümesini istemediğim.Büyüdüğünde gerçek dünyada gördüğü şeyler onu üzecek biliyorum..
İçimde O küçücük kız çocuğu nazlı, kırılgan, üzgün. oyuncağını,kaybetmiş ,sevgiye muhtaç....
Selametle..
 
Üst Alt