• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada keman çalmak

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm, bu gece bi rüya gördüm tövbe bismillah felakettti bir yere gidiyordum yine bir sınıftaydım ve oturdum keman çalıyordum. Sonra benim normal hayatta peşimde olan bir çocuk var onu gördüm rüyamda, devamlı kaçıyordum onlardan. Bodruma, sağa sola yukarı ve her yanı kuşattılar sonra bir arkadaşımla başardım kaçmayı, çıktım. Otobüse bindik ama onu göremedim, otobüs çok doluydu direkteydim bir yaşlı adam beni taciz etti. Sonra adamı öyle bir dövdüm ki hiç kimsede bağrışlarma kulak asmıyordu. Sonra adamı otobüsten attım aşağıya, en arkaya geçip hüngür hüngür ağladm, öyle bir ağlayış daha görmedim. Sonra birdaha tacize uğruyordum ağlıyordum, felaket şekilde ağlıyordum gönül sızım yorumlarınızı bekliyorum efendim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
merak etme oylesine bir ruya
Günümüz toplumunun en önemli rahatsızlıklarından biri STRES. Kelime anlamı gerginlik olan bu durum kendini sürekli vücut ağrıları baş ağrısı yorgunluk halsizlik aşırı sinirlilik uykuda bile
rahatsiz edici ruyalar yorgun uyanmalar gibi belirtilerle ortaya çıktigini biliyorsunuz..
Stres hayatımızın kaçınılmaz bir parçasıdır. Daima bizimle birliktedir.Duruma bağlı olarak yoğunluğu değişebilir...Fakat bizler insaniz robot degil..
bir zaman herseyden uzaklasip birazcik kendimiz ile yanliz kalmaya ihtiyacimiz var!!
Rüya fizik kanunlarının dışında canlı hareketli ses ve şekillerin karışımıdır. Bu ses ve şekiller hafızadan irade dışı bilincalti bir şekilde şuura dökülmeye başlar.
Rüya insanın psikolojik dengesinin devamlılığı açısından da gereklidir.
Rüyaların fiziksel alemle metafizik alem arasında bir araç gibi bazen sanki bizi bizden alip goturmekte...
Lakin İnsanı ve nefs binasını tanımadan yapılan rüya yorumları ise faydadan çok zarar getirmekte oldugunu gordum...

Rüya farklı bir bilinç durumudur. Uyuyup rüya görmeye başladığımızda iç âlemimizden gelen veriler tarafından uyarılırız.
içimizdeki can merkezinden süzüldükten sonra bireysel hale gelir. Gördüğümüz rüya % 100 bize aittir. Tıpkı parmak izimiz gibi…yani her ruya sadece sahsin kendi ic dunyasinda hissedip yasadiklaridir....
YANI GORDUGUNUZ RUYA SIZIN SU AN BIR DEPRASYON gecirdiginize delalettir...

rüyamız bize bizim hakkımızda bir şey söylemeye çalışmaktadır...anliyabilene...
Rüyadaki “ben” gölge dediğimiz alt kişiliklerimizdir. Yani hic kimsenin bilmedigi bir Ben var ben de Benden icerug dedigimiz...
İçimizde nefsimizin alt katlarında bir cerahat taşıyoruz onu çıkartmamız etkisiz hale getirmemiz lazım ki dengeye kavuşalım.

Rabbimiz bize eşyanın ve insanın hakikatini göstermek istiyor.
Velhasıl Rabbimiz Veli (dost) Hadi (ışık tutan yol gösteren hidayet veren) Vedud (gerçek manada seven) Rahman Rahim Hafız (koruyan gözeten) ve daha birçok güzel isminin tecellisiyle bizleri
“gerçek” diye tanımladığımız bu “rüyadan” uyandırmaya çalışıyor.
Bu ön bilgiyi paylastiktan sonra Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim..Rabbim Hayra cikarsin..

Rüyada kaçırıldığını görmek çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir.

ayni zaman da Kovalanma kacma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur..
Rüyada keman görmek hüzün, keder ifade eder. Keman çalmak,

Rüyada keman çaldığını görmek biraz karışık bir gönül macerası yaşamak demektir...
Hayirli Gunler..

Üst Alt