• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kayınbirader-kayınpeder görmek

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kayınbirader görmek rüyada kayınpeder görmek rüyada kayınpederimi-kayınbiraderimi görmek
Selamün aleyküm Allah hayırlara getirsin inşallah sabah namazdan sonra istihare için yatmıştım rüyamda dayımların evindeyiz kayınbiraderim de var, elimde yeşil bi tarak kayınbiraderimin saçını yapıyorum saçına tarağı sürdükçe saçı mavi, kırmızı, sarı oluyor. Sonra ölmüş kayınpederimle konuşup kiralamak için eve bakmaya gidiyoruz. 2 ailede birlikte yaşayacaklarmış eve bakıyoruz, tutuyoruz sanki köy evi gibi eski çamur sıvadan yapılmış bir ev gibi. 4 oda 1 salon kayınpederim diyor ki benim hiç yatak odam olmadı odanın 1 tanesi benim olsun mu diyor, bende diyorum ki zaten öyle olacak herkese yatak odası var diyorum. 1 tanesi de oturma odası misafir odası olur diyorum. Sağ kolumda kol saati sol elimde metal bileklik oluyor hediye, onlara bakıyorum. Sonra evden çıkıyoruz arabayla kayınbiraderim var yanında bi bayan var ben varım yanımda eşim var sonra cadde üstünde bi yerde arabadan iniyoruz yağmur yağıyor koşarak giderken etrafta ağaçlar görüyorum ve uyandım tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah hayırlara getirsin inşallah Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ölmüş kayın pederini görmek;
Rüyada bir ölü görmek sevilen birilerinin geleceğini veya sevdiğinizin birisinden iyi haberler almayı haber verir.ölü hayra yorulur..
Gördüğünüz rüya, gerçek yaşamda etrafınızda fazlasıyla negatif enerjiye sahip insanlar olduğunu, olaylara daima olumsuz tarafından bakan bu kişilerdeki
negatif enerjinin sizi etkilediğini işaret edebilir.

ayrica Rüyanız, olumlu niteliklere sahip, tertemiz bir kalbiniz olduğunu, iyi bir insan olduğunuzu, yakın gelecekte hayırlı haberler alacağınızı işaret etmektedir.

istiharenizin gerçek manasini sadece Allah cc. bilir ama rüyaniza binaen ;yaşamınızda karmaşa, zorluk, sıkıntı ve çözümsüzlük yoktur.
Allah’a inanan ve Kuran’a tabi olan bir insanın vicdanını devreye sokarak Kuran ahlakına uygun kararlar almanız
Zorluk durumlarında Rabbimiz’in Kuran’da emrettiği ahlakı yaşamak ve Allah’ın ipine sarıldığında, en zor imtihanları ve en büyük sorunları kolayca aşacağiniza yorumlanir selametle..

Üst Alt