• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kavuşmak görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Sıla-i rahme (akraba ziyaretine), ramazan ayına ulaşmaya, İyi kimselere kavuşmak hayra, kötü kimselere kavuşmak şerre delalet eder.

Rüyada iki kişinin birbirlerine kavuştuklarının görülmesi; ibâdetle tabir olunur.

Bir kimsenin uzun zamandır görmediği bir yakınma kavuştuğunu görmesi; o kimsenin beklediği iyi bir haberi alacağına işaret eder.

Bir kimsenin uzaktan gelen bir yolcusuna kavuştuğunu ve onu kucakladığını görmesi; o kimsenin hastalığından şifa bulup iyileşeceğine, kişinin rüyasında sevmediği bir kimseye kavuştuğunu ve onunla kucaklaştığını görmesi; o kimsenin zamanlarını birtakım kötü alışkanlıklarla geçirdiğine yorumlanır.

Beyzasari64

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kavuşmak

Rüyada kavuşmak, rüyada kavuştuğunu görmek.
Selamünaleyküm kardeşlerim. Ben rüyamı anlatmadan önce sizlere bir bilgi vermek istedim konu hakkında. Ben internetden birisiyle tanıştım kendisi benim memleketlim ve birbirimize çok uzakta yaşıyoruz ama benim tanıdığımın arkadaşı. Normal arkadaşdık fakat hisslerimizin değiştiğini fark ettik. Evlilikten konuşmaya başlamıştık ve beraber helal temiz bir gelecek istediğimizi. Ben Rabbimden her saman hayırlısını istemiştim, hz Yusuf ve hz Züleyhanın efsane aşkı gibi beni cennete Allah (c.c) yolunda götürebilecek birini istemiştim ve çok şükür öyleydi fakat uzaklık yüzünden herşeyi bitirmek istedi. Ben dua ettim Allaha (c.c) bana doğru yolu göstersin diye, anlımın yazısı o mu değilmi. O gece rüyama girdi.
Biz birbirimizi ilk kez rüyamda kavuştuk, ilk kez yüz yüzd gördüm malum sadece rüya. Rüyamda çok mutluyduk ve 5 sene sonra in sha Allah evleneceğimizi söyledi. Rüyamda annemin ve teyzemin hatta haberi vardı ve onayladılar.
Şimdiden yardımınız ve bana ayırdığınız zaman için teşekkür ederim, Allah(c.c) sizden razı olsun in sha Allah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, kardeşim.Uzaktan davulun sesi hoş gelir ..İNTERNET AŞKI bilmeden,tanimadan, dokunmadan koca bir muamma!!
daha çok genç, bilgisiz ve safsın..büyümek icin biraz daha Kendine zaman ver Bırak, biraz zaman,biraz tecrübe geçsin üzerinden.
sonra memlekette gittiğinde gerçekten tanir kararini verirsin...
her şey nasip, kısmet ,zamanın gelmesi meselesi....bu bir BİLİNÇALTI rüyasi..selametle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt