• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kavga etmek

zamba

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, rüyada kavga etmek ne anlama gelir? dun aksam ruyamda bır adamla kavga edıyordum sebebı de allaha karsı gelmıs peygambermıymıs yoksa evliya mı ne, bana da bır ses onun cezalandırılması gerektıgını söyluyor ama ses cok net. Benım de elımde mızrak gıbı kılıca benzer bısey var, o kısı işte peygamber veya allah dostu kışi cehennemlıkmiş, aynı ses o sekılde söyluyor senı atesımde yakacagım dıye, ben de o kısıye saldırıyorum öldürüyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hos geldiniz..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntı,celiski, endise,bosluk rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...

'elımde mızrak gıbı kılıca benzer bısey var"
hedefinize ulasmak için daha fazla gayret harcamaniz gerektigini ve bu mucadelede lutfen dogruluk ve durustlukten ayrilmazsaniz!!
ins. Allah-in izni ile sonunda mutlaka basariya ulasacaginiza delalet etmesi ile yorumlanir..

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Unutma! Biz bu dünyaya Sahip olmaya değil Şahit olmaya geldik..
Ok gibi doğru olursan seni atarlar yay gibi eğri olursan elde tutarlar; lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın yay gibi eğri olursan elde kalırsın...

Bakin kardesim Siz daha gencsiniz Size bir abla olarak sunu nasihat etmek isterim..
İyi bir zihne sahip olmanın ilk şartı; zihnine her şeyi doldurmamaktır!HAKKI ve HAKIKATTI bilin gerisi pek de onemli degil!!
islami taklid olarak degil Tahkik, arastirin, okuyun, ehline sorarak ogrenmeye calisin...
Akıl nimeti bize verilmemiş olsa dünyada olmamızın hiçbir anlamı kalmazdı.
çünkü biz bu dünyaya bir imtihan için geldik ve özgür bir seçim yapmak için, akıl, fikir düşünme seçme kısaca irade yeteneği ile donatıldık...

Düşünmek ,Vicdan sahibi olmak,öyle güzeldir ki, içiniz de, insan olarak var olduğunuza ve insan olarak kalmak
adına savaşım vermeniz gerektiğine dair yüce bir his uyandırır.
Sevginize, bakışınıza, duruşunuza, dostluğunuza ayrı bir derinlik katar düşünmek..

İnsanoğlu olarak bize düşen, ALLAH (cc)’ın en büyük nimeti olan aklımızı iyi ve güzel yönde kullanmak, O’nun emirlerini
yerine getirerek yasaklarından sakınmak, bu şekilde dünya hayatında ki imtihanı başarı ile kazanarak ahiret yurdunun nimetlerine kavuşmaktır.
Allah Yar ve Yardimciniz olsun Selamet ile Hayra kalin...

Kutup Eri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kavga etmek

Rahman ve Rahim olan Allahın Adıyla
Selamın aleyküm müslüman kardeşim Allahın izniyle senden yardım istiyorum.mesajıma kısa bir zamanda cevap verirsen çok memnun olurum şimdiden Allah razı olsun deyip Rüyamı anlatıyorum.
Rüyamda gördüğüm ama pek konuşmadığım bir arkadaşla kavga ediyordum benim tanıdığım bir kaç arkadaşta yanımdaydı çocuğa vuruyordum ama pek vurmak sayılmazdı yani isabet etmiyordu ama çocuğu dövdüğüme eminim. Rüyam bu kadar kardeşim bazı kaynaklardan baktım kötüye yorumluyorlar gerçekten merak ettim inş tez bir zamanda cevabını alırım Allah razı olsun ve bir sorumd Rüya ile amel etmek varmıdır olacak tabi?
Hayırlı günler..
Selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hos geldiniz..
Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.

Dayak yemek çok sevinçli bir haber almak sevince bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe ..
Birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder.
Rüyada dayak yemek rüya sahibinin üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağına dayak atmak ise güçleneceğine işarettir.

https://www.islamiforumlar.net/ruya...e-inanilir-mi-ve-ona-gore-amel-edilir-mi.html

sıdıka1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm.bBen rüyamda sürekli kavga ettiğimi görüyorum, bazen okuldan arkadaşlarımla bazende tanımadığım kişilerle. Bu ne anlama geliyor.Selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntı,celişki, endişe,boşluk rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

rüyada sürekli kavga ettiğini görmek;
bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma celişki kararsizlik ve baski olayını simgeler.
gerçek yaşamınızda aklınızdan ziyade hisleriniz ve duygularınız ile hareket ettiğinizi ve bunun sonucunda sık sık sorunlar
yaşadığınızı kendinden şüphe ve güvensizlik duyguları yaşadığınızı gösterir.

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Unutma! Biz bu dünyaya Sahip olmaya değil Şahit olmaya geldik..
Ok gibi doğru olursan seni atarlar yay gibi eğri olursan elde tutarlar; lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın yay gibi eğri olursan elde kalırsın...

Akıl nimeti bize verilmemiş olsa dünyada olmamızın hiçbir anlamı kalmazdı.
çünkü biz bu dünyaya bir imtihan için geldik ve özgür bir seçim yapmak için, akıl, fikir düşünme seçme kısaca irade yeteneği ile donatıldık...

Düşünmek ,Vicdan sahibi olmak,öyle güzeldir ki, içiniz de, insan olarak var olduğunuza ve insan olarak kalmak
adına savaşım vermeniz gerektiğine dair yüce bir his uyandırır.
Sevginize, bakışınıza, duruşunuza, dostluğunuza ayrı bir derinlik katar düşünmek..Selamet ile Hayra kalin...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamün Aleyküm. Rüyada kavga etmek neye işarettir? Ben rüyamda baktım ki gerçek hayatta tartistigim biriyle kavga ediyorum, elimde de lahana var sonra ben kavga ederken diyorum burda ki berber ve çalışanlara soralım kim haklı, kim haksız. Sonra bakıyorum sevdiğim çocuk geliyor ben çocuğun yakasından tutuyorum diyorum ki buna soralım. Tabi kadın bana küfür de ediyor, sonra sevdiğim çocuk beni savunuyor, ben ağlayarak ona sariliyorum beni sakinlestiriyor, beraber bizim eve geliyoruz eayalarimi taşıyor. Bizim evde yemek yiyiyoruz, muhabbet edip guluyoruz sonra annemle onu yolculuyoruz, anlamı nedir acaba?

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Rüyada kavga etmek tabiri

Rüyada kavga etmek yorumu
Aleykümselam ve Rahmetullah. Allahu alem mücadeleli bir sürece giriyorsunuz. Rüyada ağlamak genelde hayra yorumlanır. Rüyada kavga etmek ise dikkatli olmanız, dedikodulardan uzak durmanız gerektiğinin uyarısı olabilir. Haklılığınıza şahid aramanız ve gencin size sahip çıkması hayra yorumlanır. Sabırlı olmanız lazım. Kendinizi fazla mevzu ettirmeyin en basit meselenizde bile tedbirli olun. Güne ayetelkürsü okuyarak başlayın. Hayrolsun.

Üst Alt