• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karne görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada karne görmek veya karne almak, insanın hal ve hareketleriyle topladığı 'artılar' ve 'eksiler'ine; kar ve zarar blançosuna, sevap ve günahların yazılı olduğu amel defterine delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında çocuk olduğunu ve herhangi bir okuldan karne aldığını görmesi; o kimsenin hayatının sakin bir şekilde devam edeceğine, kişinin rüyasında çocuğunun karne alarak kendisine getirdiğini görmesi; o kimsenin sıkıntılı günlerinin artık geride kaldığına ve feraha kavuşacağına işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında almış olduğu karnenin düşük notlarla dolu olduğunu görmesi; o kimsenin çocuğunun hafif bir kaza geçireceğine, at zarar görmeden bu kazayı atlatacağına ve nedenle de önce üzülüp sonra da huzura kavuşacağına yorumlanır.

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada karne almaya gitmek

Selamunaleykum, Hayirli ramazanlar. Ruyamda okula gidip karne almak icin hazirlaniyorum. Eski gorusmedigim bir arkadasimdan okula beraber gitmek icin haber bekliyorum. Fakat arkadasim uzun sure haber gondermiyor. Saat, aksamin 9'u oluyor, artik gec kaldigimi dusunerek yola cikmak icin hazirlaniyorum. Kapinin onunde ablamin ayakkabilarini gorup giyiyorum. Yola ciktigim esnada ayakkabilarin yirtildigini fark edip geri donup kendi ayakkabilarimi giymeye calisiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada karne görmek veya karne almak;
insanın hal ve hareketleriyle topladığı 'artılar' ve 'eksiler'ine; kar ve zarar blançosuna, sevap ve günahların yazılı olduğu amel defterine delalet eder.

Rüyada karne almak ;
hayatınızda şu anda halen bir öğrenciyseniz okulundaki başarı durumu veya ders notlarıyla ilgili kaygıları temsil eder. Okumuyorsanız, yaşamda karşı karşıya olduğunuz rekabet, yarış, kimi durumların sonucu konusunda endişelere sahip olduğunuzu simgeler.

"gec kaldigimi dusunerek yola cikmak icin hazirlaniyorum"

hayatınızda kimi konularda kendinizi eksik hissettiğinizi, o konularda daha öğrenmeniz gereken çok şey olduğunu ancak bunları öğrenmek için geç kaldığını düşündüğünüzü işaret etmektedir. Unutmayın öğrenmenin yaşı yoktur ve hiçbir şey için geç kalmadınız.
Her kes iyi bir insansin derken ,neden ben kendimi eksik ve gaflette hissediyorum..Geçen yıl bu zamanlara bakıyorum da ne çabuk gelip geçmiş koca bir yıl.
Dükkan sahibi esnaflar nasıl yıllarının muhasebesini yapıyorlarsa yatırıp kar-zarar defterlerini masaya.
Giriş-çıkışları borçluları alacaklıları nasıl didik didik inceliyorlarsa biz de geçen bir senenin hayır hasenat defterini incelemeliyiz..

Geçen bir yılda ne gibi güzel ameller kazandırmışım hayır defterime.Yapmamam gerekenleri terk etmiş miyim ?
Çevreme faydalı olabilmiş miyim?
Benden beklentileri olanların beklentilerine cevap verebilmiş miyim?
Bana düşen vazifelerin hakkına eda edebilmiş miyim?
Şimdi bir yılın hesabını yapma zamanı. Acaba kazanç mı fazla yoksa zarar da mıyim?
Kaç kişiye faydamız dokundu derken acaba kaç kişinin ahını aldık ve kaç kişiden helallik almamız gerekiyor hic düşündük mü?
Bir yıl sonu muhasebesini vermekte zorlaniyorum....
Hayatın ne kadar anlamlı ve değerli olduğunu insan yaşını aldıkça anlıyor. Esas değeri ise hala hakkıyla veremediğimizi düşünüyorum.
Aslında basittir hayat ama basit değildir yaşamak.
Hakkını vermek lazım bize verilenlerin…
Şerefle Bitirilmesi gereken ,En asil görev hayattır. SELAMETLE..

Eyokhya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada karne almak

Selamünaleyküm arkadaslar hepinize hayırlı günler. Rüyamda kız arkadaşımla karne alıyoruz aynı okulda oluyoruz. Karneleri aldığımız zaman benim karnem de bir zayıf oluyor, sınıfı geçmek için üzgün oluyorum hocama rica ediyorum geçirin diye. O da hallederim bir daha yapma diyor ama kız arkadaşımın karnesinde ümit zayıf oluyor ve sınıfı geçiyor yüzü de gülüyor ama karnesine bakıcında bi teşekkür belgesi, karnenin üstünde 3 damla kan ve Arapça yazı görüyorum, cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler hayırlı günler hayırlı sabahlar.

Üst Alt