Esselamu Aleyküm, hayırlı akşamlar. İzninizle rüyamı anlatmak istiyorum.Açıkçası rüya beni bir hayli endişelendirdi ve meraka düşürdü. Birdenbire hiç bilmediğim bir yerde oluyorum, çok ıssız bir yer. Ne ağaç var ne bir şey sadece küçük küçük sararmış ve kurumuş otlar var. Çevre böyle bir yer.
Fakat çevrede terk edilmiş kasabalar ile dolu. Kasabalar karanlık ve korkunç Çok kasvetli bir havası var. Hiç kimse yok ve ürkütücü bir sessizlik var. Hava kapalı ve bulutlar kahverengi-siyah renkte. Gökyüzüde aynı bu şekilde ama daha kapalı.

Fakat çevrede terk edilmiş kasabalar ile dolu. Kasabalar karanlık ve korkunç Çok kasvetli bir havası var. Hiç kimse yok ve ürkütücü bir sessizlik var. Hava kapalı ve bulutlar kahverengi-siyah renkte. Gökyüzüde aynı bu şekilde ama daha kapalı.

Kasabalar hep dağınık dağınık. Ben alçak bir tepeden çevreyi izliyorum. Kasabalardaki evler genelde kubbeli yapıda. Kasabaların sokakları çok ıssız ve hiç ışık yok. Karanlık. Aynı bu şekilde.

İşte şimşekler falan çakıyor hep. Gök gürlüyor. Çok korkunç bir havası vardı ve korku filminden farkı yoktu. Ben burada sadece anlattım. Yaşamak gerek. İşte daha sonra kara bir bulut çıkıyor. Dev bir bulut ama kapkara. Solucan şeklinde ve dev gibi. Duman gibi aynı. Alt taraftan çıkıyor ve tabiri caizse Şeytan denilebilir. Kükrüyor. Gözleri falan yok ama ağzı var. Çok sinirli. Çok kızgın bana. Beni bitirmeye çalışıyor. Sanki yıllardır uğraşıyormuşda, beni bitiremiyormuş gibicesine peşimden koşmaya daha doğrusu uçmaya ve beni yakalamaya çalışıyor. Canavar gibi aynı. Ben koşmaya başlıyorum ve koştukça bir takım akrabalarım ve arkadaşlarım ortaya çıkıyor. Bu duman onları içine çekerek, bana karşı düşman yapıyorlar. Duman onları içine çekince zombiden farkları olmuyor. Dumana köle oluyorlar. Onlarda peşimden koşuyor. Gerisini hatırlamıyorum ama en sonunda bir yerden zıplıyorum ve aydınlığıa çıkıyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Esselamu Aleyküm.