• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek

A

asilçocuk

Kayıtsız
Misafir
Rüyada yağmur görmek daima iyiye yorumlanır. Yağmur, üzüntüden kurtulmaya ve o sene içinde yardıma erişmeye işarettir. Bazen de yağmur insana vadedilen şeyin yerine getirilmesine işarettir.

Yağmur; zenginliğin, bolluğun ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir.Yağan yağmur büyük kısmettir ama yağmurdan sonra çamur ve sel görmek sıkıntıdır. Rüyada yağmur, hayır ile ve Allah (C.C.) tarafından kullarına ihsan eylediği rahmet olarak da yorumlanır.

Yağmurda yürümek, sıkıntılarından ve hastalığından sıyrılmak demektir. Bu rüyayı gören kişi İşsizse çok güzel bir iş bulacağına yorumlanır. Para derdi varsa gelecekte para sıkıntısı çekmeyeceğine, sevdiğine kavuşacağına yorumlanır.

Yağmur suyu ile abdest aldığını veya gusul ettiğini gören, dünyada rahat eder. Yağmur suyu ile yıkandığını gören, korkudan kurtulur.

Rüyada yağmurun yalnızca kendi evine yağdığını gören kimse, menfaate, hayra ve iyiliğe nail olur.

Bazen de yağmurun bir eve yağdığının görülmesi, o evde meydana çıkacak hastalık, ağrı, acı, bela gibi şeylere işarettir.

Rüyada şiddetli bir yağmur yağdığını ve her taraftan seller aktığını ve fakat kendisi bundan zarar gelmediğini görmek, o yerde hastalık meydana geleceğine, fakat kendisine zararı dokunmayacağına işareteder.

Bir hasta rüyasında hafif hafif yağmur yağdığını görürse iyileşir.

Yıl başında veya ay başlarında yağmur yağdığını görmek, o yıl veya o ay bereket ve bolluk olacağına delildir.

Yağmurda ıslanmak; bahtınızın açılacağına ve hiç ummadığınız bir mutluluk elde edeceğinize, Rüyada yağmur altında kalıp ıslandığım görmek günahlardan tövbe etmeye, üzerinizdeki sıkıntılardan, kederlerden kurtulmaya işaret eder.

Güneşli havada yağmur görmek; sevinç gözyaşları dökeceğinize işarettir.

Rüyada zarar vermeden yağan bir yağmur görmek; bolluk ve berekete, zenginliğe, yağmurun eve yağdığını görmek; ev halkının bir nedenden dolayı endişe duyup üzüleceğine yada rüyayı görenin kıymetli bir eşyasını kaybetmesine çok üzüleceğine işarettir.yağmurun her tarafa yağdığını görmek; ümidin kesildiği bir isteğin tekrar gündeme gelmesine, yağmur su olarak değilde farklı cisim ve şekillerde yağıyorsa; o kesimdeki insanların huzur ve mutluluk duyacaklarına işarettir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için BurayaTıklayın

fatmacık

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yağmur ve siyah bulutlar görmek.

Selamün aleyküm kardeşim...
Ben evlilik korkusu konusunun sahibi..2gün önce istihareye yattım evliliğimin hayırlı olup olmayacağı konusunda..

Rüyamda bir şehiriçi otobüsteydim. Otobüsün üstü açıktı ve ortalık simsiyah bulutlarla kaplıydı. bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyordu ama ıslandığımı hatırlamıyorum. Bu arada otobüs ilerlerken otobüsün önünü bir kız kesiyor otobüsü durduruyor ama otobüse binmiyor bana bakıp çekiliyor. Bunu 3 kere yaptı kız sonra otobüs yola devam etti.Bu arada şu detayı da belirteyim. Biz otobüste ilerlerken önümüzde beyaz bir otobüs daha vardı.

Ayrıca kuzenimde benim için istihareye yatmış.O da kapkaranlık gökyüzünde 3 tane parlak ay görmüş. Aylar bana çok yakındı dedi. Biz yorum yapamadık bu konuda.

Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim. hhım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun..
Rüya da Otobüste yolculuk yaptığını görmek;
bir iletişim sorununa dikkat çeker. gerçek yaşamınızda yanlış anlaşılma veya karşınızdakini yanlış anlama söylenen sözler ve bunun canınızı sıkacağını simgeler

Rüyada kara bulut görmek;
pek hayırlı bir rüya değildir
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur ,cumartesinin gelişi Cuma’dan ve siyah bulutlardan belli olur ....

Rüyada bulut görmek ;genellikle insanın iç dünyası, hisleri hakkında mesajlar verir ve bulutların rengi, durumuyla birlikte yorumlanır.
Rüyada yumuşak beyaz bulutlar görmek saflığınızı, temizliğinizi ve ruhsal uyumluluğunuzu işaret eder.
Kara bulutlar görmek sinir veya depresif duygularınızı,olaylara sembolize eder..

Gördüğünüz rüya şu anda sinirli ve depresif bir dönem geçirmekte olduğunuzu, ancak bu dönemin bitimiyle birlikte ruh halinizde büyük değişiklikler olacağını, iç dünyanızda kimi hoş gizemleri keşfedeceğinizi simgelemektedir.

"Biz otobüste ilerlerken önümüzde beyaz bir otobüs daha vardı."
Gün Doğmadan Neler Doğar siz sadece Önceliklerinizi belirlerken ilk Önce Allah rızasını gözetleyin..
Dua ve SABIR ile hakkınızda sadece hayırlı olanı dileyin.

başkasının sizin adınıza istihare yapmasını isteme O Rüya Yorumlanmaz

Spk1234

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kara bulutlar ile değişik yağan yağmur

Selamun aleykum..
Ben rüyamı ezandan az önce gördüm..
Bizim eski bir evimiz var çocukluğumun geçtiği onun bahçesindeyim ve ortada bi ağaç var erik yada dut kestiremiyorum bir adam ve patronum orda toplama yaparken birden karabutlar geliyor, hemen toplayıp yağmadan halledelim diyorlar. Hafiften çiselemeye başlıyor ve çok yağmadan hallediyorlar. Sonra yanımda beraber çalıştığım iş arkadaşım diyor ki ben bi keresinde bir yağmur gördüm bardaktan boşalır gibi tek bi noktaya şelale oluyor sonra gidiyor diye anlatıyor. Tam o sırada patronumun yanında birden o olay gerçekleşiyor şelale gibi tek bir noktaya su boşalıyor gökten ve gri bi renk alıyor metal gibi. Sonra yok oluyor çok şaşırıyoruz. Halam da rüyamda telefon ile çekmek istiyoruz yetişemiyoruz o anda ikinciside oluyor. Sonra patronum banka hesaplarına giriyor ve bi ülke ile çalıştığı tüm paraların gittiğini söylüyor hepimiz şaşırıyoruz aslında diyorum bizim arsamız neden gidiyor sizin paralarınız eğer bu doğa üstü bi olaysa bizimkinin gitmesi gerek diyorum, anlamadım soracağım diyor. Sonra iş arkadaşımla beraber araba almış patronumuz yemek almaya gidiyoruz ve denizin oradan geçiyoruz denize giren insanlar görüyoruz hava kapalı deniz berrak değil bende ayaklarımı sokuyorum, izliyorum. Sonra uyandım ezan okunuyordu. Biz ihalelere giren bi firmayız ithalat yapıyoruz yakında da yeni bi ihale var.. şimdiden teşekürler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Kara bulutlar ile değişik yağan yağmur

Selamun aleykum..
Ben rüyamı ezandan az önce gördüm..
Bizim eski bir evimiz var çocukluğumun geçtiği onun bahçesindeyim ve ortada bi ağaç var erik yada dut kestiremiyorum bir adam ve patronum orda toplama yaparken birden karabutlar geliyor, hemen toplayıp yağmadan halledelim diyorlar. Hafiften çiselemeye başlıyor ve çok yağmadan hallediyorlar. Sonra yanımda beraber çalıştığım iş arkadaşım diyor ki ben bi keresinde bir yağmur gördüm bardaktan boşalır gibi tek bi noktaya şelale oluyor sonra gidiyor diye anlatıyor. Tam o sırada patronumun yanında birden o olay gerçekleşiyor şelale gibi tek bir noktaya su boşalıyor gökten ve gri bi renk alıyor metal gibi. Sonra yok oluyor çok şaşırıyoruz. Halam da rüyamda telefon ile çekmek istiyoruz yetişemiyoruz o anda ikinciside oluyor. Sonra patronum banka hesaplarına giriyor ve bi ülke ile çalıştığı tüm paraların gittiğini söylüyor hepimiz şaşırıyoruz aslında diyorum bizim arsamız neden gidiyor sizin paralarınız eğer bu doğa üstü bi olaysa bizimkinin gitmesi gerek diyorum, anlamadım soracağım diyor. Sonra iş arkadaşımla beraber araba almış patronumuz yemek almaya gidiyoruz ve denizin oradan geçiyoruz denize giren insanlar görüyoruz hava kapalı deniz berrak değil bende ayaklarımı sokuyorum, izliyorum. Sonra uyandım ezan okunuyordu. Biz ihalelere giren bi firmayız ithalat yapıyoruz yakında da yeni bi ihale var.. şimdiden teşekürler.
Aleyküm selam.
Rüyada ev bahçesinde olmak hayırlıdır ve huzura işarettir.
Yağmur, üzüntüden kurtulmaya işarettir. Kara bulut ise, sinirli bir insan olduğunuzu gösterir.
Paraların gitmesi, bazılarına göre bolluğa, bazılarına göre geçim darlığına işarettir.
Patron görmek, geçim sıkıntısına işarettir.

Genel olark İyi bir rüya değil. Ama İyi olan kısımları da var. Selametle.

Üst Alt