• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kale görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Şaşmaz ve değişmez hakikatleri doğrulamaya, emin kimselere itimat etmeye, İslam dinine ve onun mutluluk kaynağı olan emir ve yasaklarına, Kaleye hapsedilmek evlenmeye, mülk edinmeye, çocuğu olmaya, tövbe etmeye yahut hidayet bulmaya, Kalenin içinde bulunnmak iç huzura ve güvene, iyi kulluğa, Kale görmek üzüntü ve kederden sevinç ve esenliğe çıkmaya, uzaktan kale görmek yolculuğa, Kale bazen iş ve dünyalıktaki başarıya, Harap olmuş kale dişinin din ve dünyaca eksikliğine, sağlam kale ise din ve dünya güzelliğine, Kale burcu üs düzey yöneticilere, kendini burçta görmek yüksek bir makama yahut vefat etmeye delalet eder.

Rüyada herhangi bir kale görülmesi inanca yorumlanır

Rüyanızda herhangi bir kale içinde hapsedildiğinizi görmeniz; sizin büyük bir eve sahip olacağınıza ve eğer bekâr iseniz evleneceğinize evli iseniz bir çocuğunuzun olacağına, eğer başka bir dine mensup iseniz Müslüman olacağınıza, eğer günahkâr bir kimse iseniz günahlarınızdan tövbe edeceğinize, eğer hasta iseniz şifa bulacağınıza yorumlanır.

Rüyanızda herhangi bir kalenin içinde bulunduğunuzu ve kalenin burçlarında gezindiğinizi görmeniz; sizin ibâdetlerinize devam ettiğinize, rüyanızda kale içinde bulunduğunuz noktadan etrafı seyrettiğinizi görmeniz; günahlarınızdan temizlendiğinize, rüyanızda bir kalenin inşasına katkıda bulunmak maksadıyla çalıştığınızı görmeniz düşmanlarınızdan kurtulduğunuza veya namusunuzu belâdan ve kendinizi haramdan kurtardığınıza işaret eder.

Rüyanızda bir kalenin yıkıldığını görmeniz; dini inancınızın bir sarsıntı geçirdiğine veya hanımınızın öleceğine, rüyanızda herhangi bir kalenin burcu üzerinde oturduğunuzu görmeniz; çocuklarınızın veya kardeşinizin yardımı ile kötü bir durumdan kurtulup feraha çıkacağınıza delalet eder.

HayalCAH

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kale Görmek

Rüyada Kale Görmek Ne Demektir?
Selâmünaleyküm, Nasılsınız gönülsizim abla iyisinizdir inşaallah.

Matematik öğretmenliği 4. sinifta rahatsızlığın sebebiyle bırakıyorum ( depresyon ). Kalbimden ve zuhuratlardan(rüyalardan) anladığım kadarıyla medreseye başlanan gerektiğine karar verdim lâkin bu kararı uygulamak oldukça zordu depresyon sebebi ile sık sık hasta oluyorum,baş ağrim,baş dönmem hifzetme kabiliyetinin duraksamasi önceden öğrendiğim bir çok şeyi unutmuş olmam,zaman zaman gelen utangaçlık,alınganlık,sinir evham ve vesveseler sebebiyle rabbime çok dua ettim medreseye seneye başlayip başlayamayacağimi sen bilirsin rahatsizliğimin derecesini sen bilirsin ya rabbi dedim.

Neticede şu zuhuratı gördüm:

Gecenin zifiri karanlığında bir kalenin etrafi gözetleme kısmindayim,o an kalenin dışindaki birisine bir şeyler söyleyip kalenin merkezie doğru ilerliyorum,sağ omzumda medreseye götürmeyi arzu ettiğim okul çantam var. Kalenin merkez kısmından 5-6 kişi sağımda 5-6 kişi solumda merdivenlerden,kalenin merkez zemin kısmına doğru iniyoruz. Kalenin zemin merkezi kısmına gireceğimiz anda ani bir sarsıntı oluyor,merdivenler sallaniyor bizler birbirimizi tutuyoruz. Sarsıntı sona erince siyah bir adam medrese kapısı kapalı diyor. Ondan hemen sonra kalenin yine iç kısmında sol tarafında bir kapının önünde buluyorum kendimi,sağ tarafimdan davet ediyor birisi beni içeri odaya,
Oda aydınlık ve odada masada 3 kişi oturuyor,1 sandelyede boş ve masada 4 tabak yemek var.
Rüya burada bitiyor.

Bu rüyadan sonra belli bir zaman sonrada şu rüyayı görüyorum.

Bizim köydeki caminin içerisindeyim , 5-6 kişi solumda ve 5-6 kişi sağimda tahiyyat oturuşunda en ön safta oturuyoruz. Mahmut Efendi Hazretleri (K.S.) de imamın namaz bildirdiği yerde bize doğru dönmüş tahiyyat oturuşunda.
Birden bir nida geliyor,anneni babani razı et yanimize gel diye o an efendi hazretlerine bakıyorum gözünü kırpıyor onay veriyor yanı.Etraf yarı karanlık yarı aydınlık bir vaziyette.
(Mevlâ riyadan ve nazardan muhafaza eylesin.)

Depresyon rahatsizliğim içinde dua edin inşaAllah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Hamd olsun gönül Dostu Ramazan ile hemhalim sizim inşaallah,keşke kadrini biraz daha iyi bilebilseydim..Ramazan ayı ,AFF ve MAĞFİRET ayı Bu ayın kıymetini bilmek gerek...

Gerçekten, Ramazan ayının kıymetini bildik mi ? Maalesef bu mubarek günlerin kıymetini bilmeyenler de çok...Kazanma kuşağında kaybedenlerden olmak ,Derya gibi Rahmet ,Bereket akarken kefeyi,küfeyi aşk ile Allah rızası ile dolduramiyanlara ne demeli...?
Şüphe yok ki insan, elbette zararda, ziyandadır...

"Matematik öğretmenliği 4. sinifta rahatsızlığın sebebiyle bırakıyorum "

peki anne ve babanızın bu konuda rızası var mı..?

'anneni babani razı et yanimize gel"

zamanında benim kızım ile tıp fakültesine başlıyan bir kız vardı ne oldu ise ikinci sınıfta tıp fakültesini bıraktı ve medreseye gitti bir sene yatılı okudu çok evrensel, insani bir kız idi neyse takdiri ilahiye bakın medreseyi bitirdikten sonra tekrar tıp fakültesini geri geldi ve okulunu bitirdi ve doktor oldu hem de benim kızımdan daha iyi bir insan, daha iyi bir doktor oldu..
demem o ki eninde sonunda su akar yolunu bulur...
Kendinizi Başkaları İle Kıyaslamayın! Kendinizi diğer insanlar ile kıyaslayıp boşa zaman harcamayın.
Çünkü her insan, olması gerekli olduğu makam, mevki ve durumdadır..yada eninde sonunda gelmesi gerekli olan yere gelir...

Rüyada Kale Görmek;
sizin ibâdetlerinize devam ettiğinize, rüyanızda kale içinde bulunduğunuz noktadan etrafı seyrettiğinizi görmeniz; günahlarınızdan temizlendiğinize, tamamen üzüntü ve kederlerden kurtulmaya ve ferahlığa erişmeye delalet eder.
Gördüğünüz rüya verdiğiniz emek ve gayretlerinizin karşılığını alarak başarılı ve saygı duyulan bir insan olacağınızı göstermektedir.

Haramları sıfıra indireceksiniz. Sıfır haramlı olmalısınız.
– Allah’ın farzlarını eksiksiz yerine getireceksiniz.
– Yapabildiğiniz kadar nafile ibadet yapın.
– Mü’minlerden oluşan bir salih kardeş çevreniz olsun.
– Ailenizle kenetlenin, son kaleniz gibi davranın, sıkıntılarına katlanın.
– Çok dua edin. Allah yardımcınız Olsun.

fark ettiniz mi ,Siz bir kaç kez rüyanızda Mahmut Efendi Hazretleri (K.S.) gördünüz..
şimdiye kadar yorumlanan rüyalarınıza tek, tek bir bakın ve size verilen mesajı anlarsınız inşaaAllah..selametle..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/27454-ruyada-mahmut-ustaosmanoglunu-gormek.html

https://www.islamiforumlar.net/ruya-tabirleri/15433-ruyada-islam-alimi-gormek.html

Üst Alt