• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kalabalık görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Meydanları ve stadyumları dolduran kalabalıklar döküntü insanlara, amaçsız ve şuursuz kitlelere,

Kendini kalabalıklar içinde iyi bir konumda görmek rütbeye, hükmetme yetkisine ve isim yapmaya,

Kalabalık görmek tüccar için bol müşteriye, ağzı dualı kimse için ondan dua isteyenin çok olmasına,

Kamu menfaatine veya hayırlı bir maksatla bir araya toplanan insanların meydana getirdiği kalabalık rahmet ve nusrete, hayır ve berekete delalet eder.

Bir kimse rüyada kalabalık ve izdiham olduğunu görse, rütbe ve saltanatı büyük olur ve isim yapar.

Eğer o kimse tüccar ise, müşterisi çok olur, duası makbul kimselerden ise dua isteyenleri çok olur.

Gürültülü, patırtılı, sinirli bir kalabalık Kişinin yaptığı hata yüzünden sıkılacağına işaret eder.

Rüyada kalabalık insanlar arasında oldugunu ve aralarından çıkamadıgını görmek büyük bir devlete erecegine delildir.

Rüyasında kalabalık arasında yol bulup bir kenara çıkabildigini görmek tüccarsa karının artacagına, memursa terfi edecegime, ögrenci ise sınıfı geçecegine, ev kadını ise kocası ile arasının çok iyilesecegine isarettir.

eyüp28

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kalabalık görmek

Bu gece 2 tane peş peşe rüya gördüm. Rüyamın birinde kalabalık bir yerdeydim sürekli gezdiğim arkadaslarımdan biri bana ölecegimi söylüyordu, bense anneme filan sölüyordum bunu .. ikinci rüyamda ise bir köpek gördüm, nereden nasıl cıktıgını filan anlamadan geldi baş parmağımı ısırdı, yara olmuştu parmagım. Sonradan da o köpek beni yeniden buldu bu sefer bende karşılık verdim köpeğe boğuştum biraz köpek ile. Sonra üzerine doğru birşeyler attım bir yere sıkıştı köpek ordan cıkamıyordu zar zor cıktı, oradan kactı ve kurtuldu. Köpek bir değişikti sanki 3 tane boynuzu vardı yada 3 tane dişi vardı, beyaz renkliydi. Rüyalarımı yorumlarsanız sevinirim cok merak icindeyim.

ibrahim2013

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kalabalık stadyum görmek

Selamınaleykum arkadaslar
Ben 7 aylık evlıyım ve çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz.ben dün gece istihare namazı kıldım ve rüyamda bir stadyumda gördum kendımı ve yeşil sahayı gördum koca buyuk bir saha ve kalabalık bi ortamdı ama ben o kalabalıktan kendımı sakın bır yere attım ve sahaya baktım uzun uzun. Rüyanın ıcınden çıkamadım.yorumlarsanız sevınırım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim bu ne acele ins..deste, deste cocuklariniz da olur!!ilk once bir birbirinize her yonden bir alisin da..ins..bebislerde gelir..
Rüyada kalabalık insanlar arasında oldugunu ve aralarından çıktigini görmek; icinde bulundugunuz
celiski, kuru, kalabalik, endise,v SIKINTIDAN bir an once cikmaniza yorumlanir..
bir tuglalar yerine otursun da gelecegin temelleri kuvvetli olsun

Rüyada yeşillik ve yeşil alan görmek; Yeryüzünde görülen yeşil alanlar din ve dünya güzelliklerine, maddi ve manevi hayırlara,
sevinç ve mutluluğa delalet eder

Hayatta hic Kimseyi yargılamayın.Kendinizi de yargılamayın...Sadece kendinizi ve etrafimizda olup bitenlerin farkına varın...
Eleştirilere üzülmeyin .Onlar değişim için bir fırsattır. Onu yakalamaya çalışın.Aynı hatayı bir daha tekrarlamayın.
Kendinize ve insanlara GÜLÜMSEYİN. İnsanlar hata yapmadan tecrübe sahibi olamazlar.
Önemli olan,her olaydan ders çıkartmak...Ve ne kendinizi ne de başkalarını ne de Sevdiginizi,yıkıcı bir şekilde eleştirmeyin.
Eğer bir insanı insafsızca eleştirdiğinizi fark ederseniz...telafi edin ondan özür dileyin..
Bir daha kimseyi ne eleştirin, ne de yargılayın...
Çünkü.....bunlar..negatif enerjilerdir..ve size pozitif olarak dönmez...
Hayirli gunler..

ibrahim2013

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için teşekkur ederım sız değerlı kardesıme bir sualım daha olacaktı.
Bundan bir hafta öncede aynı şekılde istihare namazı kılmıstım ve o gecede kendımı bebek kabırlerının oldugu bir yerde görmustum.zahmet olmazsa yorumlarmısınız

ben bir öncekı rüyamda dedıgım bahsettıgım gibi geçen haftada istihare namazı kılmıstım.
Rüyamda bebek kabristanı gördum yanımda bir kişi vardı ancak kım oldugunu hatırlayamıyorum ama tanıdıgım bırısı oldugunu bılıyorum bir kaç tane kucuk kabır vardı biz oraya gıttık sadece baktık sonra uyandım yorumlarsanız sevınırım. Allah'ın selamı uzerınıze olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil kardesim..
ALLAH İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTE ancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.ama biz kendi kendimize zamani gelmiyen dua ve dilekler illa niye olmuyor diye kendi kendimizi YIPRATIR agirlik yükleriz...
ALLAH samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman ondan çıkış yolunu da açar;yeterki siz herseyin HAYIRLISINI ve Rabbimin
Hükmüne razı olun ki,O cc. da Sizden RAZI olsun..

Hayirdir insallah...
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..
ic dunyanizin karışıkligi dis dunyanizi da etkiledigini biliyormu idiniz?
Rüyasında mezarlık görenin günahlarına tövbe edeceğine; kendisini ölmüş görenin ömrünün uzun olacağına delaletir.
bebek kabirleri ,mezarliklari ise icinizdeki o saf, temiz, masum cocugu öldürmeyin ,nefsinizin esarettinden kurtulun seklinde tabir edilir...
Kardesim ruyalarinizi da hep Hayra Yorun..ki Hayra ciksin!!

Eskiler böyle dua ederlermiş hep Ne güzel bir duadır bu ya Rabbi çağa karşı! …
Allah seni toplasın!” Gözünü.. Kulağını.. Aklını.. Yüreğini.. Hayalini..
Toplasın ağyardan.. Sana “el” olan sınırlardan..
Allah seni toplasın!” Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..

Dağılanca da dağıtacaksın! İşte toplumlardaki kargaşaların sebebi hep bu “dağınıklık” Her parçamız bir yerdeyken
Ne kendimiziz ne de kendimizdeyiz.. Üstelik “biz”i bitirdiğimiz gibi “gayrımızı” da bitirmekteyiz..
İşin esası Tevhid anlayana..
Topla bizi ya Rabbi!” Elimizi dilimizi gözümüzü kulağımızı aklımızı hayalimizi Topla yüreklerimizi ne olur..
Vakittir dua olsun çağa karşı Hala diri kalan bir yürek yarımızdan…
"Teslimiyet yalnız inanılanadır."

Hükmüne razıyım El-Hakem c.c İsyan asla aklımızdan geçmez.
Kahrın da hoş lütfun...da hoş derim.
Sen’den geleni hediye kabul eder..Tevekkül ederim.
Gözyaşlarım hükmüne rızamdır Sen’den gelene âminimdir.
El-Hakem c.c.SEN hükmünle kimseyi
Günahından fazla cezalandırmazsın.
Hükmüne razıyım.

“O hükmedenlerin en hayırlısıdır.”
Yunus Suresi 10/ 109.

ibrahim2013

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah c.c razı olsun kardesım bu guzel yorumların ve duaların için.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
ALLAH c.c RAZI OLSUN KARDESIM BU GUZEL YORUMLARIN VE DUALARIN İÇİN.
Güzel kardeşim allah cümlemizden razı olsun fakat bakın forumlarda büyük harfle yazı yazmak yasaktır kuralları okursanız sebebini öğrenirsiniz buradaki https://www.islamiforumlar.net/ruya-tabirleri/15495-ruyada-kalabalik-gormek.html#post63769 Ve buradaki https://www.islamiforumlar.net/__m__/27636-ruyada-mezar-kabir-gormek.html yazılarınızı düzelttim hadi bunuda düzeltiyorum bundan sonra satır başı ve satır aralarında . nokta sonrası ilk harften sonra yine büyük harf kullanmaya devam ederseniz siteden uzaklaştırılırsınız. Bilginize

Not: Yazılarınızda bu örnekteki gibi ( ALLAH c.c RAZI OLSUN )büyük yazı arasında küççük harf kullanmazsanız BÜYÜK harfli yazılarınız otomatik olarak küçülür.

ibrahim2013

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tamam kusura bakmayın fark etmedım.

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kalabalık görmek..

Selamünaleyküm, rüyamda çok kalabalık bir şekilde arkadaşımın evine gidiyoruz. Annemler, köyden halamlar var, habersiz gidiyoruz ama arkadaşım öyle şeyler hazırlamış ki ne çabuk yaptın bunları diyoruz şaşırtıyor bizi. Sanki arkadaşımı istemeye gitmişiz ve bu arkadaşım evli. Merak ettim rüyamı, yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Vealeykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Kafa Kalabalığı Kafanizin içi o kadar O kadar dolu o kadar çok gereksiz şeylerin kalabaliğa alamettir..
Yüklerinden,Kafa Kalabalığından Kurtul ve Hafifle! kafa kalabalığı eşittir ruh kalabalığı, ve eşittir stres....

Gönül kazanımiz o kadar gereksiz şeyler ile dolu ki ...galiba bir Bahar temizligi yapip gereksiz şeyleri dişari atmamiz gerekli..
Tasavvuf konularinda bilgili degilim ama insan Ruh ve sagligi uzmaniyim Hamd olsun..

şimdi Ben sizlere her eşyanin her maddenin etrafinda akici bir elektrik akimi oldugunu soylersem...
ve ruhen bunalimda olan insanlarin evlerine gidip baktiginizda cook fazla eşyanin ve daginik bir ortamda olduklarini gorursunuz..
ve her eşya arasinda bellirli bir aralik mesafe olmadigi icin eşyanin etrafindaki elektrik akimi gorevini tam olarak yerine getiremez
ve insan ruhu uzerinde negatif yan etki olarak olumsuz bir enerji akimina ugrar..

gerekli gereksiz her şeye sahip olmak ister..kendimizi gereksiz SIKINTILAR yukleriz...
ve onca gereksiz şeyleri Gonul kazanimiza yerleştirir iken..
Korkum odur ki Gercekten onemli.. gerekli vicdani duygu ve duşuncelere,ibadet ve insanligimiza yer kalmaz..

gönül kazanımiz o kadar gereksiz seyler ile dolu ki sanki nefis Sarayi...
insanların en büyük düşmanı kendi nefisleri. Nefsine güvenen hep aldanır...
Gönlümüz çıplak gönlümüz üryan. Kalbimiz püryan!. Dışımızdaki dağınıklık içimizin birliğine engel oluyor...
Dış dünyamızla iç dünyamız uyum sağlayamıyor...
Darmadağın oluşumuz!Ruh ile nefis hep bir savaş halinde kendimiz ile bir cihada girebilseydik eger???
Nefsimiz Nefisten kalmaz bir eser. .Huzur bulurdu kazan!""
kepçe kepçe fazlaliklari dagıtalim ins..
hayirli aksamlar..

et3006

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kalabalık görmek

Merhaba, uzun zamandır takip edemiyordum şifremi kullanıcı adımı falan da unutmuş yaklaşık 2 saattir tekrar almaya çalışıyordum. Geçen gece rüyamda çok kalabalık bir ortamdayım, insan yüzleri çok fazla gözüme çarpıyor. Kadınlı erkekli kalabalık. Garip duygular hissediyordum rüyamda. Ben ben miydim bilmiyorum ama birden eşimin beni aldattığını fark ettim, kızdım ama çok üzülmedim. Sonra birden kendimi baba evimin balkonunda buldum ki bu benim rüyalarımda çok sık olur, ne zaman rüyamda kendimi hissetsem ordayım yani baba evimin balkonunda. Neyse balkona çıkma sebebim güya evde oturuyorum ama inanılmaz yüksek bir ses, gök gürlüyor sanki bir ses geldi ben acaba nasıl bir hayvan bu ya da nasıl bir horoz ne oldu diye baktım balkondan. Sol tarafımda evin önündeki bahçede duran elma ağacının altına gözüm ilişti. Yanıldım sandım tekrar baktım ama yanılmamıştım, yaşlı bir adam yer altından yukarı doğru çıkıyor ama üstü başı tertemiz. Bağrıyor hem de nasıl bir sesle, aslında ne diyor anlayamıyorum da, ben şaşkınlık içindeyim adamın başında bembeyaz bir kavuk üstüde yine tam anımsayamasam da cübbe, sanki osmanlı dönemindeki gibi, gözüm elma ağacına takılıuyor birden ha evet sonbahar diyorum elma da yok ve adama bakıp bakıp duruyorum sadece. Ben bu rüyamın tabirini öğrenmek istiyorum selametle kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr olsun
Rüyada kalabalık görmek;
kavgasız, gürültüsüz ise iyidir. Rüyada kalabalık gören kimsenin işinde tüm engelleri aşarak, güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.

Rüyada Balkonda Olduğunu Görmek ;
olanlara ve olaylara daha geniş,hikmet penceresinden bakın.yoksa kendinize de ailenize de, eşinize de yazık edeceksiniz Ya hu...

Bazen de rüyanızda kendinizi bir balkonda oturduğunuzu görmek;
bir arkadaşınız veya sevdiğiniz bir kimse veya aileniz içinden biri ile küçük bir tartışma yapacağınıza,yada yanlız kalmak istemeye ihtiyacınız olduğuna işaret eder.

Rüyada eşinin aldattığını görmek;
belirli bir kişi, ilişki ya da durum hakkında şüpheleri temsil eder. Bu rüya genellikle güvensizlik duygularına sahip olduğunuzda ve hayatınızda büyük
taahhütler ile karşı karşıya olduğunuzda sık görülür. eşinizle aranızda bir güvensizlik bir kopukluk,ilgisizlik, iletisim sorununu da simgeler...
Bu tür rüyalar tekrarlarsa ruh halinizi bozabilir ve güvensizlik duygusunu aşmak için;eşinizle sevgi ve dürüstlükle bunları konuşmanız faydalı olabilir.

Rüyada kavuklu birini görmek;
birisinin vesile olmasıyla bilinçaltınızdaki kimi şeyler yada korkularla yüzleşeceğini ve eskiden gelen bu sorunları çözerek rahatlayacağınızı ,huzuru temsil eder.
çağ dışı ,yada yeni çağ diye birşey yok Doğru ya da yanlış diye bir şey var.. selametle..

https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/18888-evliliginizi-hic-bakima-aldiniz-mi.html

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kalabalık görmek

Rüyada kalabalık görmek, rüyada büyük bir kalabalık görmek, rüyada alışılmadık kalabalık görmek.
Selâmün aleyküm.
Rüyam şöyle;
Bizim şirket olarak Bir toplantı halindeyiz. Toplantı halk günü, halk toplantısı gibi. Açık alan, sanayi sitesi (bir köy) gibi değişik bir yerde yapılıyordu. Çok kalabalıktı ben toplantı masasında yerimi almak için iş yerimden çıktım ve o değişik alanda yapılan toplantı masasına hemen vardım. Masaya doğru ilerlerken dürüstlüğüne güvenmediğim amirimi gördüm sıradan bir vatandaş gibi masanın kenarında yerini almıştı ve benim ondan haberim yoktu onu görünce sıkılkan bir halde yanından geçmek zorunda kaldın o da her zaman ki gibi tebessüm etti yol verdi. Ben masanın başına yetiştim ve oturmadım çünkü çoğu erkekti(iş arkadaşlarım normalde de hep erkek siyasi düşüncemiz farklı, onlara pek güvenmiyorum siyasi olarak) ve arada tanımadığım kişiler de vardı ben oturmadan önce biraz yürümek istedim. Toplantı masası baya bi uzundu etrafından döneyim dedim(çok kalabalıktı) ve yürüdüm toplantı alanından biraz uzaklaştım masa büyük olduğu için masanın öbür tarafından çıkacağımı düşündüğüm farklı bir yoldan çıktım. Masayı görüyorum ve dönüş yoluna girdim yürüyorum (ben biraz dikkatsizim normalde) ve yürürken farkında olmadan bir üst amirim ile yan yana olduğumu ve benimle hal hatır konuştuğunu gördüm(bu kişinin benim için olumsuz sözler söylediğini birinden duymuştum) adam benimle her zaman konuştuğu gibi kibardı ve hal hatır konuluyorduk. Ben ondan ayrılmak için biraz hızlı adımlar attım. O arkamda ve ben yürüyorum birden tüp gazının dört bir yandan üstümüze geldiğini gördüm rahatsız oldum kokudan ve zarar vermesinden korktum. Başımı kaldırdığımda önümde fabrikasın olduğunu (plastik bir sistem) ve ben biraz daha yürüseymişim ona çarpacaktım. Çukur bir alanın içindeyiz bir kaç işçi kızla(fabrikanın çalışanlarıymış) ben yüzümü gözümü kapatıyorum telaşla zarar görmemek için ama kızlar normal bir kaçırma olduğunu ve havalandırıldığını söylüyor. Zararı olmadığını söylüyorlar. Arkama baktığımda konuştuğum kişinin fabrikayı farkettiğini ve o yüzden durduğunu bana düşündürüyor. Ona doğru gidiyorum tabi o bu arada biraz daha uzak ben bir grup gence takılıyorum ve bunlar siyasi görüşümüzün aynı olduğu kişiler onlarda toplantıya çağrılmış. Yürüyoruz masaya doğru espriler falan yapılıyor. Ben farkında olmadan başka bir yerde görüyorum kendimi (toplantı nasıl oldu nasıl bitti bilmiyorum) bir eczanenin önündeyim ve bir yere yolculuk yapacakmışım gibiyim. Eczane yıllarca platonik olarak sevdiğim kişiye ait. Bana hüzünle camdan bakıyor. Annem ve kardeşlerim üzüntülü dertli görünüyorlar ben gidiyorum ama gidemiyorum eczanenin önünde yorgun argın durmuşum(gitsem bir dert gitmesem bir dert havasındayım) üzerimde toprak renginde geniş ve uzun bir çul var öylece dürüyorum arkama bakmadan ve herkesin hüzünlü bakışları arasındayım etrafıma hiç bakmıyorum yorgun, dertli durgunum ve çaresizim.

NOT; hocam kusura bakmayın ben yazarken yoruldum siz okuyarak yorulacaksınız sanırım. Hiç bir ayrıntıyı kaçırmadan size yazmak istedim çünkü özetleyemedim. Beni affedin. Hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam rüyaniz Hayr olsun.
unutmayin rüyaniz,içinde bulunduğunuz ruh halinizi de yansitir...
Kafa Kalabalığı Kafanizin içi o kadar O kadar dolu o kadar çok gereksiz şeylerin kalabaliğa alamettir..
Yüklerinden,Kafa Kalabalığından Kurtul ve Hafifle! kafa kalabalığı eşittir ruh kalabalığı, ve eşittir stress,deprasyon..

Gönül kazanımiz o kadar gereksiz şeyler ile dolu ki ...galiba bir Bahar temizligi yapip gereksiz şeyleri ,gereksiz kimse,korku evham ve düşünceleri dişari atmamiz gerekli..

Rüyada kalabalık görmek;
kavgasız, gürültüsüz ise iyidir. tüm engelleri problemleri, problemli,kompleksli insanlari,aşarak,sıkıntı sonrasi ferahlik güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.
insanlara takılıp kalma sen geleceğine bak ,herkese temkinli yaklaşmak gerekir...zamanla karşına bütün korkularını yıkacak biri çıkacak emin ol ..selametle..

acilangul1

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim hocam inşallah.
Hayırlı günler

Karagul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kalabalik gormek

Selamun aleykum.
Ruyam da cöl gibi bir yerde, muthis bir kalabalik icerisinde hepimiz birden, el bukmun el summun diye soyleyip duruyoruz. Guya bu ben kimmisim demekmis. Bunu istemeden ve endiseli bir sekilde soyluyoruz. Egilip ayaklarima baktigim da ayaklarimi simsiyah goruyorum ve yirtik terlikle dolasiyorum. Yanim da cocugum vardi ve o da perisan haldeydi. Cocugum bes yasinda, onun gibi de birsuru cocuk vardi ac ve sefil gibiydiler.
Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Vealeykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Yüklerinden,Kafa Kalabalığından Kurtul ve Hafifle! kafa kalabalığı eşittir ruh kalabalığı, ve eşittir stres....

Hükmüne razıyım El-Hakem c.c İsyan asla aklımızdan geçmez.
Kahrın da hoş lütfun...da hoş derim.

Sen’den geleni hediye kabul eder..Tevekkül ederim.
Gözyaşlarım hükmüne rızamdır Sen’den gelene âminimdir.
El-Hakem c.c.SEN hükmünle kimseyi
Günahından fazla cezalandırmazsın.
Hükmüne razıyım.

“O hükmedenlerin en hayırlısıdır.”
Yunus Suresi 10/ 109.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ
Summum bukmun umyun fehum lâ yerciûn.
2.18 - (Onlar) sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Onlar (Hakk'a) dönmezler
-BAKARA SURESİ

Rüyada çok kalabalık bir ortam görmek;
"ayaklarimi simsiyah goruyorum "

hayatta omuzlarınızdaki yükün ağır olduğunu, bu yükleri taşımak için aşırı yorulduğunuzu simgelerken gittiğiniz yol haal ve hareketleriniz yanlış..mağdur iken zalim ,suçlu durumuna düşüyor kendinizi kontrol edemediğinizden çocuğunuza psikolojik hasar verebiliyorsunuz..

La havle vela kuvvete illa billâh
Hayırlı işler yapabilmek, günahlardan kaçınabilmek ve insan gücünü aşan olaylar karşısında metin durabilmek,
güç ve kuvvet gerektiren her hâlimiz ve her işimiz için gerekli güç ve kuvvet ancak Allah'ın lütfü iledir.”

ailene ,evliliğine ,kendine bir dua ,Fatiha oku.. kendine gel ve haddini ve kim olduğunu bil yeter..

İNSANIN RIZKI SABRI KADARDIR..
"Rızık deyince aklına yenilip içilecek şeyler gelenin aklına şaşarım.Allah’ım akıl, irade, hikmet, irfan, ihsan, muhabbet rızkımızı bol eyle.”
Hz. Âişe (r.a)

Karagul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gonul sizim Allah senden razi olsun. Hepinizden razi olsun, amin..
Ben cok tesekkur ediyorum.

Üst Alt