• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kağıt para görmek

• Konuyu başlatan GÜLSER ÖZER
  • Başlangıç tarihi
G

GÜLSER ÖZER

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum, ablam rüyasında annemle bir bahçeden domates koparıp kasaladıklarını görüyormuş. Sonra yolda yürürken bir çanta dolusu kağıt para görüyorlarmış. Annemle çantayı alıp giderken bir adamda bu paraya bakıyormuş, annem ha bire acele et polise yakalanmayalım diyormuş. Rüyayı yorumlarsanız çok sevinirim. Huzurlu günler diliyorum.

Gülser özer
şırnak /silopi
çalışmıyor

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayat.jpg

Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi -in izni ile yorumlamaya calisacagim
Hayirdir insallah..
Ruyada Para: Her konuda güçlülük demektir..
Rüyada mevsiminde Domates görmek bereket ve bolluğa işarettir.
mevsim dışında görmek ise geçim sıkıntısına işarettir.

Bereket az malın çok faydalı olmasını çok işe yaramasını sağlar. Az bir mal bereketli olunca çok kimsenin rahat etmesine çok iyi işlerin yapılmasına yarar.
Bereketli olmayan ,baskasina ait olan mal,mulk, hak çok mal vardır ki sahibinin dünyada ve âhirette felâketine sebep olur.
O hâlde malın çok olması değil bereketli olması istenmelidir.
Emniyet ve huzur icinde anneniz ve ablaniz kalsin..
Hayirli aksamlar..

nevzat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada destelenmiş ama kesilmemiş, matbaadan çıkmış kağıt para görmek

Selamün aleyküm
izninizle ben 2 rüya sormak istiyorum
1: rüyamda basılmış ama kesilmemiş bir çanta dolusu kadar banknotum oluyormuş, ancak banknotların bazıları kenarlarından birine yapışık, ben yırtmamaya çalışarak onları ayırmaya çalışıyorum.

2: 10 yıl önce vefat eden babamı epeydir rüyamda görmemiştim. geçen aylarda rüyamda bana tebessüm ediyordu, çok anlamlı gülümsüyordu.

izninizle önemli birşey söylemek istiyorum. Ben 2 yıl önce boşandım ve geçen 6 ay içinde islamı yeni öğrenen, dürüst ama klasik kaynaklardan çok yeni ve daha çok felsefi akımların etkisindeki din adamlarını onların kitaplarını okuyan, bu yüzden sık sık tartışıp ayrıldığım, evlilik istediğim bir bayan var. her 2 rüyayı da "bu iş yürümeyecek" diye ayrıldığımız günlerin gecelerinde gördüm. Onca yorum okudum ama karar veremedim. acaba hayatımdan çıkartmayıp ona sahip çıkıp, islamı tebliği de içerecek bir evlilik yapayım mı, yoksa hepten vazgeçip kendi hayatımı rahatımı bozmayayım mı, bilemedim. ben çocukluğumdan beri namaz kılan bir aileden, haramlardan kaçmaya çalışan, içki kumar vs bilmeyen bir insanım. bu 2 rüyanın da işaret olduğunu biliyorum ama neye işaret olduğunu çözemedim. Allaha emanet olunuz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..
hepimiz Ay gibi bir Gel ve Git melerdeyiz..
vicdanimiz,nefsimiz ve insanligimiz ile haal ve davranis ve duygularimizi tartar..biceriz..
bir yanda Nefis bir Yanda iyiligi emr eden ruh ve ikisi arasinda kalmis olan vicdan ve Biz...
Bir yanda Geçmiş bir yanda Gelecek ve ikisi Arasında karasiz kalan bir insan...
Geçmiş, şimdi ve gelecek arasındaki ayrım sadece bir yanılsamada
Geçmişten ibret ve ders almiyanlar ayni hatalari yapmaya devam edeceklerdir..
Aşk ağlatır dert söyletir GEL-GİT lerdeyim...Ne sana gelebiliyorum Ne senden gidebiliyorum..
ikisi arasinda mekansiz ve kaybolmus bir Alemde donup dolasmaktayim...
Her Söylediğin Hak Olsun Fakat Her Hakkı Söylemeye Senin Hakkın Yoktur.
HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENİR! ama herseyin bir vakti ve zamani vardir...

zamaninda hesaba katmadigimiz kucuk seyleriniz degistirebilirsek. gelecekte olacaklar degisebilir...
insanoglu hep hesaba katmadiklari icin kaybetmis ve ACI cekmistir..hesaba katilmamis..Hersey iyi giderken kaybedenler bu kucuk seylerden kaybeder..
Kardesim bugunun hesabini yaparken gelecegi de dusunerek katma deger yapin lutfen...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...
ins daha sonra yorumliyacagim..

Ruya da Para gormek;Birikim, yatirim ve maddiyatta ilgilidir..
para alcak söze serre dedikodu zan ve sek suphe takinti gibi olumsuzluklara isarettir..
Bakin kardesim profilinizden 44 yasinda oldugunuzu okudum.. yani artik vereceginiz kararlar sabit, ve mantikli olmali..
Şuurlu bir şekilde kararı geciktirmek, yani karar vermeye karar vermek, karasızlık demek değildir..
iyice dusunup tartin bicin ve ins. hakkinizda Hayirlisi olur seklinde karar verebilmeniz icin allah tan yardim dileyin..

O ayrildiginiz insani az cok tanimis oldugunuza gore size, islama karsi bir sevgi sempatisi var mi yoksa tamamen karsi mi?
alacaginiz kisi 18 yasindan buyuk olduguna gore kendi kisiligi olusmus..agac yas iken egilir bu icinde yoksa hic kimse degistiremez..
evet Hidayet Allah tan..Allah cumlemize nasip etsin..

"bir çanta dolusu kadar banknotum oluyormuş ancak banknotların bazıları kenarlarından birine yapışık ben yırtmamaya çalışarak onları ayırmaya çalışıyorum"

yani yatiriminizi nereye ve kime yapacaginiza dikkat edin..seklinde bir uyari ruyasidir..
Yatirim sadece Para degil;insanin hayatti, dunya ve ahirettidir de...
yırtmadan,kırmadan o insan ile acikca konusun.. sartlarinizi kabul ediyorsa ne ala etmiyorsa O gitsin ki daha HAYIRLISI ins. gelmesi icin cokca dua edin..
Hayirli aksamlar..

medıneguzelı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada kagıt para gormek

Selamun Aleykum...
HerŞeyden once boyle guzel bı sıte olusturdugunuz ıcın Allah razı olsun...
Ben ruyamda nişanlımın kardeşi ile bir yere gidiyorum, bilirsiniz su an otobuslerde kent kart kullanılıyor kent kart bakıye doldurma subesınde yukletıyorum ama param yetmıyor. nısanlımın kardesı parayı verıyor 3 tane 10 lıra ust uste goruyorum almak ıstemesem de zorla verıyor. daha sonra babamı hemen ılerısınde durakta goruyorum. Kalabalık bır yer, ıcerısınde bana bakıyor ımalı ımalı kızmıyor da sadece bana baktıgını goruyorum. Hatırladıgım sadece bu. Yorumlarsanız sızden Allah razı olsun. Nısanlımla da aramızda bıraz sorunlar oluyor, acaba bu ruyayla bır baglantısı olabilir mi ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam cumlemizden
"bilirsiniz su an otobuslerde kent kart kullanılıyor kent kart bakıye doldurma " bilmiyordum..cunku Yurt disinda yasiyorum.
Ruya da Para gormek;Birikim yatirim ,gelecek,planlama ve maddiyatta ilgilidir..
para söze serre dedikodu zan ve sek suphe takinti gibi olumsuzluklara ,dik kafali olmaya isarettir..

Nisanlilik cok gergin bir donemdir..küçük şeylere takılıp kalirsaniz mutluluga varamazsiniz..
Her Söylediğin Hak Olsun Fakat Her Hakkı Söylemeye Senin Hakkın Yoktur.
HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENİR! ama herseyin bir vakti ve zamani vardir...
hayirli geceler

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda bir tahta kutunun içinde kağıt para gördüm.
12 adet 200 tl vardı.
Eşimin yengesi( amcasının eşi) bana iki adet 200 tl verdi.(veren el alan eldem iyidir dediğinizi duyar gibiyim)
Verdiği parayla maydanoz,ve hatırlamadığım birkaç yeşillikten ikişertane almamı istedi.
Kalan paraları tahta kutuya koyup kaldırdı. Ben neden evde tutuyorsun paranı ya çalınırsa bankaya koysanız dedim.
Malzemeleri almaya gittim. Yolda bir arkadaşıma rasladım. Onunla bir eve gittik, yatakta başka bir arkadaşım yatıyordu. İçki içmiş sızmış kalmış.
Arkadaşıma benim işim var geç kaldım deyip ayrıldım ordan.
Eve geldiğimde enişeliydim biraz,siparişler geç kaldı diye. Ama eve geldiğimde bir sorun olmadı.
Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah'a(c.c) emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam Rüyaniz Hayrolsun İNŞAALLAH
Veren el,alan elden daha daha iyi değil !!daha hayırlıdır.
burada Vermek sadece Maddiyat ile ilgili değil.. sevgi, merhamet, anlayiş,hoşgörü,affetmek,sabir,insanlik vermek almaktan daha hayırlıdır.

kâğıt para görmek; maddî ,manevi zarara,tartışma ,Dedikodu-Söz ,endişeye işarettir..
Siz Siz olun!Her zaman ama her zaman doğruyu söyleyin!!
Her yalan söylediğimizde;masum bir insanin hakkına ve HAKK-in hakkına gireriz...

Sahibine Hürmeten Nefs gibi bir düşmana uyup incitmemeli hiç bir canı .. Küçümsememeli Sahibine Hürmeten!!
Selametle..Hayra Huzura kalin.

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yunus Emre(k.s) ne güzel söylemiş
Yaratılanı sev Yaratandan ötürü
İNŞAALLAH Nasibimizi alırız bu sözden
Allah'a(c.c) emanet olun.

serin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kağıt para

selamın aleyküm hayırlı günler, rüyamda görümcemin 20 lira borcu varmış bize, 10 lira kağıt para veriyor bana sonra diğer 10 lirayıda veriyor böyle gördüm. birde benim 400 lira param varmış onu kaybetmişim çok üzüldüm rüyamda saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam hayırlı günler, Rüyaniz Hayrolsun İNŞAALLAH
Veren el,alan elden daha daha iyi değil !!daha hayırlıdır.

Rüya da kâğıt para görmek;
maddî ,manevi zarara,tartışma ,Dedikodu-Söz ,endişeye işarettir..
Siz Siz olun!Her zaman ama her zaman doğruyu söyleyin!!Her yalan söylediğimizde;masum bir insanin hakkına ve HAKK-in hakkına gireriz...

Ruhunuzu ve bedeninizi sakinleştirmeniz gereken günlerdesiniz içsel dünyanızda telaşlıysanız mutlaka sakinleşin !ruhsal sağlığıniza dikkat edin..
tanımadığınız ve güvenmediğiniz kişiler ile iş ortaklığına girmeyin!! sırrınızı ulu orta dökmeyin!! şeklinde yorumlanir..

“Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre hareket eder. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu daha iyi bilir. ”
İSRÂ suresi, 84. ayeti

Üst Alt