rüyada destelenmiş ama kesilmemiş, matbaadan çıkmış kağıt para görmek
Selamün aleyküm
izninizle ben 2 rüya sormak istiyorum
1: rüyamda basılmış ama kesilmemiş bir çanta dolusu kadar banknotum oluyormuş, ancak banknotların bazıları kenarlarından birine yapışık, ben yırtmamaya çalışarak onları ayırmaya çalışıyorum.
2: 10 yıl önce vefat eden babamı epeydir rüyamda görmemiştim. geçen aylarda rüyamda bana tebessüm ediyordu, çok anlamlı gülümsüyordu.
izninizle önemli birşey söylemek istiyorum. Ben 2 yıl önce boşandım ve geçen 6 ay içinde islamı yeni öğrenen, dürüst ama klasik kaynaklardan çok yeni ve daha çok felsefi akımların etkisindeki din adamlarını onların kitaplarını okuyan, bu yüzden sık sık tartışıp ayrıldığım, evlilik istediğim bir bayan var. her 2 rüyayı da "bu iş yürümeyecek" diye ayrıldığımız günlerin gecelerinde gördüm. Onca yorum okudum ama karar veremedim. acaba hayatımdan çıkartmayıp ona sahip çıkıp, islamı tebliği de içerecek bir evlilik yapayım mı, yoksa hepten vazgeçip kendi hayatımı rahatımı bozmayayım mı, bilemedim. ben çocukluğumdan beri namaz kılan bir aileden, haramlardan kaçmaya çalışan, içki kumar vs bilmeyen bir insanım. bu 2 rüyanın da işaret olduğunu biliyorum ama neye işaret olduğunu çözemedim. Allaha emanet olunuz