• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kaçırıldığını görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli günler Rüyaniz Hayr olsun
rüyada kaçırılmak;
bu tür rüyalar; Kaçırılmak ,Kaçmak, gibi bunlar sıkıntılı olduğumuz zamanlarda, sinir sistemimizin zayıfladığı dönemlerde,
Yalnızlık çektiğimiz, bazı baskılar, zorlamalar altında olduğunuza duygularımızın yoğun olduğu ,sevdiklerimizden Emin olmadiğimiz zamanlarımızda görülür
Bu rüyalar,bir şeyleri veya kendimizi değiştirme zamanı geldiginin habercisidir,

kaçırıldığını görmek, Birinin veya bazi olaylarin, sizi aşırı derecede olumsuz etkilediğini gösterir. Bu rüya aynı zamanda yaşadığınız bu etki altından kurtulmak, kaçma ihtiyacı hissediyorsunuz mesajı verir, aynen gerçek yaşamda okuldan ,Aile baskısından kurtulmak kaçmak,Ancak kaçmak çözüm değildir...
Dikkat edin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin..

"O sirada ailem gelip beni kurtariyor ama digerlerini kurtardigini goremiyorum. Beni kurtarmaya gelenler arasinda hacca giden dedemde var "

rüya sahibinin hayatında yapacağı büyük değişimlere işaret eder. güçlü duruma gelir ailesi ya da Dedenizin dualari ,vesilesi ile bir Sıkıntıyı atlatacağina yorumlanir.. Selametle.. ...

furkan11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kaçırılmak

Selamun Aleyküm ben Furkan Gövüş 15 yaşındayım ve öğrenciyim rüyamın anlamını çok merak ediyorum ben anlatayım siz uygun bir yorum yaparsınız.
Rüyamda ben kardeşimle bir topluluğun içinde bir bankda oturuyorduk ve herkesin elinde teknolojik ve değerli eşyalar vardı sonra eli kelepçeli mahkum 2 hırsız getirildi. sonra hırsızın biri götürülmek üzereyken elindeki kelepçeyi çıkarıp beni ve kardeşimi zorla kaçırdı topluluğun içinde bağırıyorum ama kimse aldırış etmiyor . Hırsız bana amacını anlattı babamın banka hesabından 80 bin tl çekecekti ama ben rüyamda sürekli ağlıyordum sonra benim okuluma sağlık meslek lisesine götürdü beni hırsız orada neredeyse bütün öğretmenlerimi gördüm. rüyamda yanıma baktım hırsız yok ama kardeşim de yok şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Furkan Hayirdir inşallah..
Rüyada kaçırılmak, kaçırıldığını görmek;
Birinin veya birilerinin sizi aşırı derecede etkilediğini gösterir. Bu rüya aynı zamanda yaşadığınız bu etki ,baskı altından kurtulmak, kaçma ihtiyacı hissediyorsunuz mesajı verir, aynen gerçek yaşamda okuldan kaçmak, işten kaytarmak gibi. Ancak kaçmak çözüm değildir.
amaan dikkat edin;Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın...

Bazen de Rüyada kaçırıldığını görmek;
çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir. Çevrenizin isteği ve baskısı doğrultusunda isteyerek ya da istemeyerek yönlendirildiğinize işaret eder.
Rüyada kaçırılmak geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı da simgeler.

Gerçek hayatta huzura kavuşmak için sizi rahatsız eden bu olay ile yüzleşmeniz onun ağırlığını üzerinizden atmanız gerekmektedir.

Bazen de Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Günümüz toplumunun en önemli rahatsızlıklarından biri STRES. Kelime anlamı gerginlik olan bu durum kendini sürekli vücut ağrıları baş ağrısı
yorgunluk halsizlik aşırı sinirlilik uykuda bile
rahatsiz edici ruyalar yorgun uyanmalar gibi belirtilerle ortaya çıktigini biliyorsunuz..
Stres hayatımızın kaçınılmaz bir parçasıdır. Daima bizimle birliktedir.Duruma yasina icinde bulundugu ortama bağlı olarak yoğunluğu değişebilir..
Rüya insanın psikolojik dengesinin devamlılığı açısından da gereklidir.
Kovalanma kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder...
her insanin icinde bir Ben var bende Benden iceru oldugunu unutmayin...
Selamet ile Hayra Kalin...

Kasım K.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada adam kaçırıldığını görmek

Selamın aleyküm,

Rüyamda ailecek piknikteydik bir adamı 4-5 kişi aldı arabasının bagajına koydular. Bagajın kapağı ile adamın ayağını sertçe bastırarak sıkıştırdılar acı çektirdiler. Ben de çok acıdım aracın plakasını aldım polisi arayıp haber vermek için. Daha sonra uyandığımı hatırlıyorum.

Yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayirdir inşallah..
Rüyada adam kaçırıldığını görmek ;
beklenmedik haberleri simgeler.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma ,kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....

Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!
Bu rüya aynı zamanda yaşadığınız bu etki ,baskı altından kurtulmak, kaçma ihtiyacı hissediyorsunuz mesajı verir, aynen gerçek yaşamda okuldan kaçmak, işten kaytarmak gibi. Ancak kaçmak çözüm değildir...selametle..

arslanovska

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kaçırılmak

Rüyada kaçırıldığını görmek.
Selamünaleyküm, ben öğrenciyim 18 yaşındayım, daha bu gece rüyamda kaçırıldığımı gördüm. Daha önceden de böyle bir rüya görmüştüm, ama kaçmıştım. Bu seferki çok karıştı ben tam kaçmayı başaracakken kaçırıldığım yere babaannem ve dedem gelmişti beni bulmuşlardı. Sonra olay kendiliğinden çözüldü ne olduğunu anlayamadım. Beni kaçıran genç bir çocuktuİ benimle beraber genç bir oğlanıda kaçırmıştı ama benimle işi olmadığını o oğlanla işi olduğunu söylemişti çünkü artık eşcinselim demişti. En son evden gideceğimiz zaman iki cüzdan vardı elimde biri bizi kaçıran çocuğun cüzdanıymış biride arkadaşının, içlerinde iyi para vardı bende bir miktar alıyordum ikisindende, annemin ihtiyacı olduğunu düşünüyordum. Sonra kendi arabamıza binmiştik sanırım, çünkü bir arabanın içindeydim ve böyle bitiyor. Teşekkür ederim şimdiden. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayirdir inşallah..
Birinin veya birilerinin sizi aşırı derecede etkilediğini gösterir. Bu rüya aynı zamanda yaşadığınız bu etki altından kurtulmak, kaçma gereksinimi yada Okulu bıraksam mı,işe mi başlasam ,evlensem mi gibi duygu ve düşünüyorsunuz , hissediyorsunuz mesajı verir, aynen gerçek yaşamda okuldan kaçmak, işten,sorumluluktan kaytarmak gibi. Ancak kaçmak çözüm değildir...

SORUMSUZ İNSANLAR, SORUNLU İNSANLARDIR...
Kâinatta hiçbir şey başıboş ve gayesiz yaratılmamıştır. Yaratılan her şeyin bir gayesi ve bir sorumluluk alanı vardır. Yaratılanların en şereflisi olan insanoğlu da yaratılış gayesi çerçevesinde sorumlu tutulmuştur. Yaşadığı hayattan, aldığı - verdiği her nefesten hesap verecek olan insan, bu sorumluluktan kaçamaz.
İnsanlar, içinde yaşadıkları ortamın kendilerine yüklediği sorumluluğu üstlenmek ve gereğini yerine getirmek zorundadırlar.

Sorumluluktan kaçmak, insanı sorgulanmaktan kurtarmaz.
Demek ki, her insan üstlendiği işinden, bulunduğu konumdan hem Allah'a, hem de insanlara karşı so-rumludur.
sorumlu olduğumuzu bilelim, sorumluklarımızın gereğini en güzel şekilde yerine getirelim. Açık alınla Rabbimizin huzuruna çıkabilmenin yolu da sorumluluklarını hakkıyla ifâ etmekten geçer.

Gerçek hayatta huzura kavuşmak için sizi rahatsız eden bu olay ile yüzleşmeniz onun ağırlığını üzerinizden atmanız gerekmektedir.

Bazen de Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
kendinize gelin kendinize selametle.

Denzengn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, ismim Deniz. Dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda annemle ve babamla bir yere gidecektik ancak neresi olduğunu bilmiyorum. Annem bir türlü evden çıkamıyordu. Bana ' siz gidin arabada bekleyin ben hazırlanıp evden çıkacağım ' dedi. Ben de arabaya doğru gittim. Ama arabaya iki küçük çocuk daha biniyordu. Sonra her nedense ben taksiye bindim. Biner binmez adam sürmeye başladı. O sırada da babam bana bir şey söylemeye çalışıyordu. Taksiciye 'bir durur musunuz?' dedim. İlk durdu ama inmek istiyeceğimi söyleyince sürmeye devam etti. Bizim evin oradaki ana caddeye çıktı. Ben sürekli inmek istediğimi söyledim ama adam kabul etmedi. Saçlarım kıyafetlerim hep sırılsıklamdı. Adama nereye gittiğimizi sordum. Yine bir cevap vermedi. Bağırmaya başladım. Direksiyonu çevirmeye filan kalktım ama engel oldu. Havlu filan vereceğim sana kurulanırsın dedi. Çok fena korktum. Telefonumla önce babamı aradım, sonra ses kaydeyi açtım ama adam gördü. Telefonumu alıp attı. Ağlamaya çığlık atmaya filan başladım. Sonra uyandım. Çol gerçekçi bir rüyaydı. Gerçekte de ağlamışım. Ve hala da rüya aklıma geldikçe ürperiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir inşallah..
Sinir sistemimizin zayıfladığı dönemlerde,
Yalnızlık ,korku çektiğimiz, duygularımızın yoğun olduğu ,sevdiklerimizden Emin olmadiğimiz zamanlarımızda görülür

Birinin veya birilerinin sizi aşırı derecede etkilediğini ,yada her hareketinizi kontrol etmek istediğini ve bunun sizi rahatsız ettiğini gösterir.ama halen kendi kararlarınızı vermeye hazır değilsiniz....!
Bu rüya aynı zamanda yaşadığınız bu etki ,baskı altından kurtulmak, kaçma ihtiyacı hissediyorsunuz mesajı verir, aynen gerçek yaşamda okuldan kaçmak, işten kaytarmak gibi. Ancak kaçmak çözüm değildir.
amaan dikkat edin;Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın...

Bazen de Rüyada kaçırıldığını görmek;

çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir. Çevrenizin isteği ve baskısı doğrultusunda isteyerek ya da istemeyerek yönlendirildiğinize işaret eder.
Rüyada kaçırılmak geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı da simgeler.

Gerçek hayatta huzura kavuşmak için sizi rahatsız eden olaylar varsa onlar ile yüzleşmeniz, onun ağırlığını üzerinizden atmanız gerekmekte olduguna isaret etmektedir..selametle..

bahar98

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kaçırıldığını görmek

Rüyada kaçırıldığını görmek neye işarettir? Merhaba ben 19 yasidayim bekarim, okul okuyorum. Ruyamda bir erkegin beni kacirdigini gordum. Ve bir kac kisi de ona yardim ediyordu. Beni seviyordu ve yaninda kalmam icin beni kisitliyordu. Polisi aramaya calisiyordum arayamiyordum. Cama ciktim kac kez kacmaya calistim kacamadim. Birileri geliyor yardim istiyorum cok ugrasiyorum ama kimse yardim edemiyordu. Erkegi ikna ettim disari ciktim, kacmaya calistim kacamadim. Sonlara dogru ona alismisim hissi oldu. Alismistim. Ama gitmek de istiyordum. Anlami nedir yardimci olurmusunuz.

Üst Alt