• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kabeyi görmek

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
31 Ocak 2014
Mesajlar
109
Tepkime puanı
1
rüyada kabeyi görmek, rüyada kabe'yi görmek rüyada kabede olmak rüyada kabe görmek

Varsayılan Rüyamda Kabe'yi Parıltılı Bir Şekilde Gördüm
Selamun Aleyküm, hiç uzatmadan konuya gireyim. Rüyamda bir karanlık odada 2 kişi gördüm, biri yanılmıyorsam tam hatırlamıyorum beni veya arkadaşımı bir yerde tutuyordu. Bu kişiye baltayla arkadan vurup kaçıyordum ama daha sonra 2 kişi halinde yanılmıyorsam tekte olabilir dönüyorduk ve o odanın içinde Kabe i Muazzama'yı görüyordum parıltılı bir şekilde. Vurdugumuz adam yoktu ve yanında yine parıltılı bir taht sandelyesi vardı. Bir adamdı ama aynı adam değildi. Oturmuştu, ışık o parıltı sadece Kabe i Muazzama'ya ve o adamın oturdugu bölgeye vuruyordu. Diğer her yer karanlıktı, o adam bize bakıyordu ama birşey yapmıyordu. Bende ürktüm adamdan ürktüm, aslında birde döndügümde o vurulan kişinin orada olmamasından ürktüm. Acaba bunun anlamı nedir? Kafamı çok kurcaladı, dedigim gibi ama seyirci olup dönme sahnesine sadece girmişte olabilirm tam hatırlamıyorum. Adamın bakışlarından falan baya ürktüm kabusa benziyordu.

Bunun anlamı ne olabilir? Yorumlar serbest yardım edenden Allah C.C razı olsun inş.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
"Rüyamda bir karanlık odada "
kafanızın karışık olduğuna, içinizdeki karanlık
bir meseleyi düşünerek çözmeye çalıştığınız halde isin icinden bir turlu simdilik cikamadiginiza...
kardesim olanlari oldugu gibi bir sureligine birakin ki aklinizin karışıkligi gecip durulana kadar..
Sabir,Dua ,zaman etrafinizdaki kasirgalarin durulmasi icin en iyi ilactir..
Karanlıktan aydınlığa çıkmak için ,karmaşadan sadeliğe varmak ,ufkumuzu çeviren karanlığı yırtmak için ,iman kandilleri yakmak gerekli ...

O adamlardan birisi nefsiniz biri de Ruh..
rüyada Kabeyi görmek; rüya sahibinin Beytullaha girecegine isarettir. Rüyada Kabeyi gören kimse, yapacagi hayirli bir amelle müjdelenir.

Ellerimi her açtığımda yine 'şükrediyorum', sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma; Vardır her 'Şerrin' bir 'Hayrı' ve 'Sebebi'.
Yaşanması gerekenlerin yazılmıştır, 'Vakt-i zamanı'. Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan 'Takdir-i İlahi'..
HAYIRLI CUMALAR
 

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
31 Ocak 2014
Mesajlar
109
Tepkime puanı
1
Sağol kardeşim haketten çözmeye çalıştığım bir sürü vesvese var, bir türlü geçmiyor. Fakat odada sadece o adamn tahtta oturdugu yerde, bir de Kabe'de o parıltı ve ışık vardı o kadar güzeldi ki anlatamam. Parlıyordu ama gördügüm zaman o adamı ürkmüştüm.. Yanımdaki adam bana buna benziyor boşver falan diyordu. O adama vurduktan sonra döndüm ve o şekilde bir manzarayla karşılaşmamdı ürtküğüm şey. Yani vurdugum kişi yoktu aslında, arkadan gördüm tam yüzünü gördüğümü hatırlamıyorum. Döndüğümde öyle birşeyle karşılaşmıştım ürktüğüm şey, adamın bana bakışıydı adamdı kafam çok karışık.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Allah cc. yardımcınız olsun İnsan üç şeyin peşinde olmak için yaratılmıştır; hakikatin, hayrın, güzelliğin...
Nefsinizi bir geçip Aklıniza bir inebilseniz imanin,hakikatin, hayrın, güzelliğin nurunu görebilirdiniz..

akıl nefsin hizmetinde bulunursa büyük bir kusur; gönlün hizmetinde olduğu zaman ise insanın kılavuzudur.
Allah"ın emir ve yasaklarını akılla ölçmek yersizdir. Eğer böyle olursa filozofların; yani her şeyde somut delil arayanların yolunda gidilir ve yarı yolda kalmak kaçınılmaz olur.

Örneğin; namaz ibadetini bedenin hareketi ve egzersizinden ibaret görmek veya orucun vücut sağlığını korumada büyük bir rolü olduğunu söyleyip,
bu ibadetlerin mânevi tadını ön plana çıkarmamak filozofların ve onlar gibi düşünenlerin tarzıdır; yani akılla değerlendirme yapmaktır.
ama bu dini gerekleri, sonucu her ne olursa olsun Allah"ın emr-i ilâhisi olduğunu düşünerek eda etmek teslimiyet halidir.

ibadetleri yaşadığınız olaylari sadece aklınız ile çözmeye çalışırsaniz işin içinden bir türlü çıkamazsınız.
kafani karıştıran insan, site ve yazilardan uzak durun..

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
31 Ocak 2014
Mesajlar
109
Tepkime puanı
1
Haklısın.. nefsimle kavgaya tutuşurum hep şeytanın bana fısıldadıklarını çözmeye çalışırım ne kadar bu böyledir desemde sıkıntı veriyor içime..
zaten Allah C.C insana akıl ile nefs vermiş eğerki aklımızı nefsimize galip kılarsak kazanır, nefsimizi galip kılarsak kaybederiz.

islamiyet mantık dinidir fakat daha derine inmeye çalışılırsa yanlış sonuçlara varılabilir. Mantık yönünde gidiyorken yön değiştirebilir yani kavranmayan şeyleri farklı biçimde kavrıyabilir dolayısıyla mantığa doğru gittiği halde mantığı kendine doğru döndürebilir. aslında uzak durmak değilde artık vesveseleri umrasamamaya çalışıyorum..
diyorumki şeytan insana zaten vesvese veriyor benim yapmam gereken şey umursamamak,

fakat hala rüyadaki o ürkmeye kafam takıldı tahtta oturan adama elinde baston vardı gençti ve kötüye yakın bir bakışı vardı parlıyordu bi sandalyenin üstünde oturuyordu sandalye yanılmıyorsam altındı veyahut o parıltıdan dolayı altın gözüküyordu fakat aynı parıltı Kabe içinde geçerliydi aynı görkem şuna kafam takıldı
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
"sandalye yanılmıyorsam altındı veyahut o parıltıdan dolayı altın gözüküyordu fakat aynı parıltı Kabe içinde geçerliydi aynı görkem şuna kafam takıldı "

nefis insana haram ve kötülükleri hep hoş ve güzel gösterir..arasındaki farkı ;Biri gerçek birisi de yansıma serap gibi...
Bu bir nefsin oyunudur...zina yapmak istiyen O An karşısındaki kişiyi o kadar güzel görürür ki zina yaptiktan sonra o insandan da kendisinden de tiksinir...

aradaki farkı anlıyabilmek için ikisinin de emir ediğini yaptiktan sonra ruhen ve vicdanen kendinizi nasil hissediyorsunuz..
mutlu, huzurlumusunuz yoksa vicdan azabı duyuyor,Göğsünüz daralıyor mu yoksa Genişliyor mu.Fetvaniz,Hakiminiz imanınız olsun!!
Nefsiniz olursa Sizi kandirir buhrana, bunalima çıkmaz sokaklara götürür...bataklığa battıkça batarsınız..


Nerden mi biliyorum O çıkmaz sokaklara Siz giderken;Ben Allah'ın ihsânı ve rahmeti ile dönüyordum....
bir zamanlar ben de Sizin gibi şu anda bildiklerimden bihaberdim..
bu günün evliyaları dünün eşkiyaları ,isyan eden asi kullari da olabilir...agla..:,Hakk'a adanmış bir hayattim varsa ;belki de günahlarımın Kefareti olabilir...
 

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
31 Ocak 2014
Mesajlar
109
Tepkime puanı
1
Yok çok şükür Rabbime vijdanım rahat mutlu olmaya çalışırken sıkıntı oluyor vesveseler hakkında huzur ise gidip geliyor

---

Doğru sizde yaşamışsınız belliki yardımların için çok saol kardeşim Allah senden razı olsun Rabbim hepimizi hidayet etsin çok güzel açıklık getirdin saol birde bakışlardan falan sonrasında uzak mesafeden baktım ve kapkaranlıktı ajanlar vardı ben uçuyordum bize saldırıyorlardı :)) heryer karanlıktı labirent gibi birşeydi tam hatırlamıyorum..
 

Nenom

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Mayıs 2014
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Rüyada Kabe'de olduğunu görmek

Selamın Aleyküm hayırlı akşamlar. Allah'tan iyi olmanızı temenni ediyorum. Izninizle ruyamı anlatayım. Hayır olsun İnşaAllah burda akşam olduğu için gündüz niyetine anlatayım, rüyamda Kabe'nin Hecerul Esved taşının önündeyim, öpmek istiyorum ama aklımdan " herkes öptüğü için ya salaya kokusu gelirse" diye düşünüyorum ve " ya kusarsam, kim temizler ben mi yoksa temizlik görevlileri mi (ve insanların o kusmuğa bastığını hayal ediyorum bir yandan)?"Diye düşünürken uyanır gibi oluyorum sanki ve kendime çok kızıyorum "senin yerinde başkası olsaydı hiç tereddüt etmeden öperdi" diyorum ve tekrar aynı rüyama dönüyorum. Bu sefer hemen Kabe'nin yanındayım kimseler yok.birden annem arkamdan omuzlarıma bir şal örtüyor ama rengini görmüyorum ve sol tarafımda rahmetli dayımın benimle aynı yaşta olan kızı var. Ben ilerlerken arkamdan geliyor. Sonra Kabe'nin arka kısmına geliyorum.Güneş gün batımında ki gibi harika bir ışık yayıyor. Kabe'nin arkasında iki veya üç basamaklı geniş ve büyük taştan yapılmış bir merdiven var. En üst merdivenin sonunda arkası dönük bir genç namaz kılıyor tıpkı Suudi Arabistan'daki insanlar gibi başına siyah bir örtü örtmüş ve rengini hatırlamadığım ipe benzer kalın birşeyler bağlamıştı. Onu görünce kendi kendime " keşke benimde böyle bir eşim olsa, acaba bende arkasında namaz kılabilir miyim, ya beni görürse ve namazım kabul olmazsa?" Derken bir basamak tam çıktım ki o genç tam önümde belirtir verdi. (Bu arada rahmetli dayımın kızını arkamda bıraktım genci görünce bana inat gidip onunla konuşup gönlünü çelmesin diye.) tabi gencin yüzünü görmüyorum göğüs kısmı açık oraya bakıyorum yaralı ve yaralı olduğunu söyleyince O; bu ne ki yukarı bak dedi. Bende bakınca kalbinin üstünden sağ tarafına kadar 4 tane okla vurulmuş olduğunu gördüm. Kan akmış ama sanki hem taze hem kurumuş sadece okların çevresinde var kan. Sonra net hatırlamıyorum yalan olmasın aklımdan gencin yardıma ihtiyacı olduğunu Kabe'ye gelirken geçtiğim kapıyı hatırlayıp ordan yardım getirmeyi düşünürken sanki aklımı okudu ve şöyle dedi" biliyor musun ben o kapıdan (yukarda bahsettiğim kapı diye aklımdan geçiriyorum o an) geçmeyi ne kadar çok istiyorum." Ve burda uyandım galiba çünkü başka birşey hatırlamıyorum. Size de zahmet veriyorum hakkınızı helal ederseniz minnettearım.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam hayırlı akşamlar Rüyaniz Hayr olsun
samimi düşüncelerin, altında arkasında bir şey aramayın..Yoksa o şeyin ardından; acılar ,Pişmanlık'lar, keşke'ler gelebilir..

Rüyada Kabe'de olduğunu görmek ;
Rüyada Kabeyi görmek,Kabe'de olduğunu görmek en hayırlı rüyalardan biridir. Kabe görmek kişinin tüm sıkıntılarından kurtulup, mutlu, huzurlu yeni bir hayata
başlayacağının müjdesidir.
beladan sakınmaya, hayırlı işlere, evliliğe, emniyet ve güvene, hacca gitmeye, Kuran ve sünnete, kendisine uyularak hidayet bulunan salih ebeveyne, delalet eder.

Evlilik;nasip ,kismet ,kader işi arkadaşım ben ne zaman istiyorum ,Sen ne zaman istiyorsun,annen ne zaman istiyor , akıl,fizik işi değil!
Kalbine karşılık bir kalp bulmak!Seni senden çok Seven birini bulmak!!
mesele Bir türlü evlenememek o olmak bu olmak değil zamanı gelmedi demektir..Allah c.c herkese nasibinizi muhakkak ayırmıştır size düşen
hayırlı olmasını h.z Allahtan dilemektir.

Bizleri Yaratan Rabbim, elbette yarattı ı kişiyi sevecek birini de yaratmıştır...

olan ve olmiyan her şeye şükretmek ve SABIR ile beklemek gerekir...Allah herşeyi insanın gelişmesi, olgunlaşması için insanin hayrina belli bir vakit ayirmış ve yaratmıştır.
nasip ve kısmetimizi beklerken kendimizi maddi, manevi ,insani, ruhani olarak geliştirmeye bakin..
MUTLU OLMAK İÇİN SEBEP ARAMA,OLAYLARI AKIŞINA BIRAK.
Şüphe dalgalarına kapılma,onlar,seni Acaba denizinin derinliklerine çeker de vurgun yersin,yitip gidersin" demedim mi?

 

Nenom

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Mayıs 2014
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Tabiriniz için Allah razı olsun sizden. O konuda içim kesinlikle rahat tabi nefis bu ister ister ister. Benim isteğim ise Allah korkusu olan dini vecibelerini yerine getiren bir kişiyle evliliğimin olması. Insan o kadar çok aldatılıyor ki düşüncelerin samimi olup olmadığına dair şüpheye düşüyor buna istinaden tek diyebileceğim şöyle bir dua " Yüce Rabbim hepimizi yanlış anlamalardan ve bunlardan doğan kalp kırmalarından korusun" Âmin.
 

furkan.ozer.9

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Ağustos 2014
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
SelemunAleyküm ben çiğdem dün gece rüyamda kabedeydim ama siyah taşı görmüyordum sadec etrafında namaz kılanları gördümbaştan aşağı siyah ginen yanında beyaz ginen böyle sıralı giden ve namaz kılıyorlardı sonra müftülük görüyordum ve başka biyer daha görüyordum ama hatırlamıyordum diyordum ki rüyamda ne kadar güzel müftülüğü çok güzeldi şimdiden ALLAH RAZI OLSUN.
 

furkan.ozer.9

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Ağustos 2014
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
benim daha öncede nick vardı çiğdem adında, gülizarında vardı benin annem medine, kız kardeşim gülizar, bende çiğdem nic şifresini unuttuğum için girmiyordum, yiyenim furkanın msn sini den yaptım ben daimi üyenizim lütfen ALLAH RIZASI İÇİN YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ RÜYALIRIMI maksadımda yoktur kimseyi kandırmak hayırlı geceler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
"ALLAH RIZASI İÇİN "Allah rızası" için deyince akan sular durur diye duymuştum. Bu yüzden "Allah rızası" için diye birşey isteyen olunca dediğini yapmaya çalışırım.. Elbette her müslümanın hedefi Allah'ın rızasını kazanmaktır.

Rüyada Kabe'de olduğunu görmek ;
Rüyada Kabeyi görmek,Kabe'de olduğunu görmek en hayırlı rüyalardan biridir. Kabe görmek kişinin tüm sıkıntılarından kurtulup, mutlu, huzurlu yeni bir hayata
başlayacağının müjdesidir.
beladan sakınmaya, hayırlı işlere, evliliğe, emniyet ve güvene, hacca gitmeye yorumlanir..
Kâbe namaza da yorumlanır. Çünkü Kâbe, namaz kılanların kıblesidir. Kâbe mescit ve camiye yorumlanır. Çünkü Kâbe, Allah'ın evidir.
Siz hele bir Namaza tüm dünyevi düşüncelerinizden ve stresten uzak bir şekilde başlayın da gerisi Allah cc. kerim..

Namaz,rüyalarınızda size istediğiniz şeyleri gösteriyor.kabe'de namaz kıldırtıyor. peygamberi evinize gönderiyor sav.
hz musa as, hz isa as ile muhabbet ettiriyor.başlayın hele bir. şeytanın belini kırın.Ya Hu..Allah cc.boşa geçirdiğimiz günleri affetsin.amin.

Rüyada Kabe'de namaz kılan insanlar görmek;
"gördümbaştan aşağı siyah ginen yanında beyaz ginen "
bir konuda ki kararsızlığınızı temsil eder..
İnsanın kararsız kalması ne kadar da zor. Yolunu kaybetmiş gibi oradan oraya savrulur, hayatına bir yön çizemez..
Kararsızlık insanın içini acıtır, azap çektirir..
kararsız kaldığın konular da Allah`a duaya yönelin.. “Allah'ım, hakkımda hayırlı olan ne ise onu ver deyin.. selametle..
 

aytuna

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Mayıs 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Rüyada Kabe'yi görmek

Selamınaleyküm,rüyamda Kabe'yi ve Kabe etrafında dönen insanları gördüm.Ancak Kabe'de, insanlarda toprak halindeydiler.Bir süre bu şekilde devam ettikten sonra yavaş yavaş yok olmaya başladılar.Şimdiden teşekkür ederim.Hayırlı günler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Kabeyi görmek;
en hayırlı rüyalardan biridir. Kabe görmek kişinin tüm sıkıntılarından kurtulup, mutlu, huzurlu yeni bir hayata başlayacağının müjdesidir.

Rüyada Kabe'de olduğunu görmek;
beladan sakınmaya, hayırlı işlere, evliliğe, emniyet ve güvene, delalet eder.

Kabeyi adabına uygun olarak tavaf ettiğini edildiğini görmek;
farz ibadetleri hakkıyla yerine getirmeye, sözünün gereğinı yerıne getırmeye işaret eder,

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh
Sıkıntıya düştüysen, tekrarla!
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM! Kimsen olmasada,RABBİN yanında..
Allah ım güç kuvvet ver bana...Senin gücün bana yeter..amin

Allah’ım bana; Değiştirebileceklerim için güç,
Değiştiremeyeceğim şeyler için sabır,
İkisinin arasındaki farkı anlamak için de akıl ver... (Amin)

Ellerimi her açtığımda yine 'şükrediyorum', sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma; Vardır her 'Şerrin' bir 'Hayrı' ve 'Sebebi'. Yaşanması gerekenlerin yazılmıştır, 'Vakt-i zamanı'. Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan 'Takdir-i İlahi'..
selametle..

duaa..
 

Mirac

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Ocak 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamunaleyküm rüyamda bir zatın yanındaydım bu zatın yanına keşişler gelip deprem yapmasını istiyorlardı o zatda elindeki asayı yere vuruyordu galiba ve dağlarda deprem oluyordu. Sonra o zatla beraber kabenin önünde oluyorduk ama meydan bembeyaz idi ve kabenin yanında beyaz mermerden bir çok mezar vardı biz o zatla kabe kapısından içeri girerken kapının sağında peygamber efendimizin s.a.v.Arapça adı yazıyordu ve solundada hz Ali r.a. efendimizin Arapça adı yazıyordu. Biz içeri girdik o zat odalardan birine gitti ben içerde kapının yanında kaldım içerisi 4 odalı boş bir yerdi aydınlık ve temizdi bir odadan başka bir odaya kara çarşaflı 3 veya 4 kadın ellerinde beyaz katlanmış havlularla içeri girerken bir kadın bana dil çıkarıyordu bende o yaptığından rahatsız olduğum için o zatın girdiği odaya gittim ve o zat genç bir adam olmuştu aklıma ajan olduğu düşmüştü o beni görünce azarlayarak kapının önünde beklemem gerektiğini söyledi ve ben kapıya giderken uyandım.Allah rızası için yorumlarsanız sevinirim ben bu rüyayı göreli çok oldu ama manasını merak ettiğimden hep aklımda o zat kimdi nurani bir yüzü vardı kabenin içi dışındaki o mezarlar falan neyse çok yazdım hakkınızı helal edin bu arada ben bayanım.
 

Kadirerva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
17 Mart 2018
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
Ruyada kabeyi gormek

Selamun aleykum ben rüyamda kabede olduğumu gördüm yanımda ümre arkadaşım vardı grup olarak tavaf yapmaya kabei serifin dibine kadar gittik tam tavafa başlayacaktım bugün perşembe akşamı çok kalabalık tavaf yapamayız dedim bıraktım ümre arkadaşımla kabeyi bir süre seyrettikten sonra oradan ayrıldık
 
D

derya boğaz

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm, rüyamda ilk kabeyi gördüm. Annemle gidiyordum trenle, sevinçten uçuyordum kabeyi gorucem dıye ve gelmiştik, yuruyorum kabeye dogru, kabede 3 hoca sıyah cübbe gıyınmişlerdı, kabenin gobegi vardı sankı bembeyaz. 3 hoca dedıklerım o kocaman gobege vuruyodu ellerıyle, anlayamamiştım. ALLAH ALLAH NIYE BOLE BISE YAPIYOLAR DIYORUM KORKMUSTUM AMA BEN KABEYE DÖNÜP aglamaya basladım. Allah'ım beni affet günahlarımı bagısla daha cok aglıyordum. Sonra annem bana seslendi, hadi kızım acıktım yemege gıdelım... dedım sen gıt ben seni bulurum dua etmem lazım bol bol, dua edıp gelıcem. Neyse duadan sonra yıne gelicem buralardayım ALLAHIM DEDIM annemı buldum sonra ruya bıtıyor. Bir hafta sonra yıne gordum kabeyı, ruyamda kızkardesım abdest almıstı kabede kımse yok kızkardesım ve ben varım kabede. Kabenın karşısında corap giyiyor kızkardesım. Bana sinirli sekılde cabuk abdest al gec kalıyoruz yetısmemiz lazım, bende düşünüp kaldım yok yok en ıyısı seytanın bacagını kırıcam abdest alayım dedım. Yemyesıl mutfaktayım sanki babannemin mutfagi, allah allah ne alaka dedım neyse abdest aldım, kardesıme yetısemedım. Kızkardesım kaybolmustu, cok üzülmüştüm ruya bitiyordu uyandım. 1 ay sonra yada 1 haftamı hatırlayamıyorum yıne kızkardesımle, efendimizin kabrisindeyiz peygamber efendimizin mezarın baslıgında yesıl beyaz sarık vardı, kızkardesım efendımızın mezarının yanında uyuyodu bende pencereden dısarıya bakıyordum. Sag gozumden yas geldi, dısarısı bembeyazdı kımse yoktu dısarda, dua ettım ve uyandım... ne anlama geliyor acaba?
 

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
825
Tepkime puanı
277
Konum
Türkiye
Selamün aleyküm, rüyamda ilk kabeyi gördüm. Annemle gidiyordum trenle, sevinçten uçuyordum kabeyi gorucem dıye ve gelmiştik, yuruyorum kabeye dogru, kabede 3 hoca sıyah cübbe gıyınmişlerdı, kabenin gobegi vardı sankı bembeyaz. 3 hoca dedıklerım o kocaman gobege vuruyodu ellerıyle, anlayamamiştım. ALLAH ALLAH NIYE BOLE BISE YAPIYOLAR DIYORUM KORKMUSTUM AMA BEN KABEYE DÖNÜP aglamaya basladım. Allah'ım beni affet günahlarımı bagısla daha cok aglıyordum. Sonra annem bana seslendi, hadi kızım acıktım yemege gıdelım... dedım sen gıt ben seni bulurum dua etmem lazım bol bol, dua edıp gelıcem. Neyse duadan sonra yıne gelicem buralardayım ALLAHIM DEDIM annemı buldum sonra ruya bıtıyor. Bir hafta sonra yıne gordum kabeyı, ruyamda kızkardesım abdest almıstı kabede kımse yok kızkardesım ve ben varım kabede. Kabenın karşısında corap giyiyor kızkardesım. Bana sinirli sekılde cabuk abdest al gec kalıyoruz yetısmemiz lazım, bende düşünüp kaldım yok yok en ıyısı seytanın bacagını kırıcam abdest alayım dedım. Yemyesıl mutfaktayım sanki babannemin mutfagi, allah allah ne alaka dedım neyse abdest aldım, kardesıme yetısemedım. Kızkardesım kaybolmustu, cok üzülmüştüm ruya bitiyordu uyandım. 1 ay sonra yada 1 haftamı hatırlayamıyorum yıne kızkardesımle, efendimizin kabrisindeyiz peygamber efendimizin mezarın baslıgında yesıl beyaz sarık vardı, kızkardesım efendımızın mezarının yanında uyuyodu bende pencereden dısarıya bakıyordum. Sag gozumden yas geldi, dısarısı bembeyazdı kımse yoktu dısarda, dua ettım ve uyandım... ne anlama geliyor acaba?
Rüyada Kabe görmek, sizin Kabeye bir gün gideceğinize bir işaret ola bilir. Makam sahibi bir kimse ile evleneceksiniz. Hayırlı haber alacaksınız. Hacca gideceksiniz. Evleneceksiniz.
Rüyada Din adamı (Hoca) görmek hayra işarettir.
Rüyada Yeşil Mutfak görmek kötülere karşı dikkatli ol, rüyan hayra işarettir.
Rüyada Yeşil Beyaz sarık görmek sıkıntılardan kurtulacaksın, rüyan hayra işarettir.
Rüyada Efendimiz Muhammed Mustafa s.a.v ın mezarını görmek salihliğe, hayra, dini açıdan mutluluğa, huzura, kederin bitişine, efendimizin şefaatine varmaya, kimilerine göre CENNET ile müjdelenmeye işarettir!!
Rüyada sağ gözden yaş akması çok sevdiğin birisine, sevdiğine kavuşacaksın.
 
Üst Alt